- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Sasetka_88
- Gość
13 lata 3 tygodni temu #250818 przez Sasetka_88
mesy: No co? Tak czasami się dzieje .. Nie wiem co mi się stało, ale nie chcę mieć już dziecka .. ;(
Co mi się stało?? !
Co mi się stało?? !
Temat został zablokowany.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
13 lata 3 tygodni temu #250830 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
sasetka Ty słuchaj lepiej starszych (stazem)!!! Zobacz jak dziewczyny dzielnie walczą! Cylke bezowulacyjne to nie koniec świata, zapytaj Lakrijki, Gosiaka, Wifi, Mesy i kilku innych, one sa genialne napewno znajdą jakieś rozwiązanie! Ja tam nie jestem ekspertem, więc nie wiele Ci pomogę! Wiem jedno... Nie wolno Ci sie poddawać!!! A razem raźniej...
Trzymam kciuki zebyś tu została i zeby Ci się udało!!! Popatrz w meldunki jak tam gwarno od cieżarnych i mamus, im sie udało... Nam też sie uda! Kwestia czasu!
Trzymam kciuki zebyś tu została i zeby Ci się udało!!! Popatrz w meldunki jak tam gwarno od cieżarnych i mamus, im sie udało... Nam też sie uda! Kwestia czasu!
- Sasetka_88
- Gość
13 lata 3 tygodni temu #250838 przez Sasetka_88
Dziękuję za te słowa, ale .. Ale mi się pomieszało od tego Nie chcę być w ciąży póki co, starciłam zaufanie do lekarzy i więcej nie pójdę do gina
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #250862 przez Lacrijka
sasetka - oj tam oj tam, O! tyle Ci powiem !!! I nie gniewaj sie na mnie, ale jak słysze, ze ktos chce dziecka, za 5 min nie chce dziecka to mi rynce opadaja.. Dziecko to nie para butow czy spodni, które raz sie chce raz nie.. Sie zdenerwowałam i tyle..Masz szczescie ze juz jestem po badanku prolaktyny, bo teraz mi sie tak cisnienie podniosło ze prolaktyna zaraz mi nosem wybuchnie !!!!!!!!!!!!!!!
A swoja droga - prolaktynke mam git ..11,8
A swoja droga - prolaktynke mam git ..11,8
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez Lacrijka.
- Sasetka_88
- Gość
13 lata 3 tygodni temu #250889 przez Sasetka_88
Lacrijka: Nie gniewam się Coś Ty .. Po to tu jesteśmy żeby czasem się ochrzanić nawzajem jak trzeba
Wg mnie podjełam dobrą decyzję, bo co by to dziecko miało za zycie,gdybym nie potrafiła go pokochać?
Może kiedyś pójdę na badania i będę mogła zajść w ciąże - Kto wie
Wg mnie podjełam dobrą decyzję, bo co by to dziecko miało za zycie,gdybym nie potrafiła go pokochać?
Może kiedyś pójdę na badania i będę mogła zajść w ciąże - Kto wie
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #250894 przez Lacrijka
Ale dlaczego tak nagle zmieniłas zdanie ??? bo masz cykle bezowulacyjne ??? bo Cie gin wku*wił ???? Moze warto teraz cos z tym zrobic, zebys za pare laty, gdy sie zdecydujesz na dziecko w 100 procentach miała z górki ??? Pobadaj sobie hormonki zeby wyjasnic brak owulki, podlecz sie teraz poki jestes młoda.. Pozniej bedzie ci latwiej....
- Sasetka_88
- Gość
13 lata 3 tygodni temu #250898 przez Sasetka_88
Lacrijka: Straciłam zaufanie do gina .. Cały czas mi wmawiał, że miałam owulki, a się okazało, że nigdy nie miałam
Czy te cykle da się wyleczyć?
Nie wiem dlaczego zmieniałam zdanie .. Po prostu wczoraj wstałam i stwierdziłam, że nie chcę mieć dziecka .. Nie obserwuję się już i tyle Nie mam pojęcia co mnie naszło na taką zmianę ..
Nie wiem dlaczego zmieniałam zdanie .. Po prostu wczoraj wstałam i stwierdziłam, że nie chcę mieć dziecka .. Nie obserwuję się już i tyle Nie mam pojęcia co mnie naszło na taką zmianę ..
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #250903 przez Lacrijka
Sasetka_88 napisał:
Pewnie ze sie da naprawic cykle.. Zbadaj sobie TSH i prolaktyne - to dwa hormony które moga mieszac w cyklach.. Ja mam problemy wlasnie z TSH (tarczyca) i musze ciagle sprawdzac poziom.. Głowa do góry
Lacrijka: Straciłam zaufanie do gina .. Cały czas mi wmawiał, że miałam owulki, a się okazało, że nigdy nie miałam
Pewnie ze sie da naprawic cykle.. Zbadaj sobie TSH i prolaktyne - to dwa hormony które moga mieszac w cyklach.. Ja mam problemy wlasnie z TSH (tarczyca) i musze ciagle sprawdzac poziom.. Głowa do góry
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
13 lata 3 tygodni temu #250908 przez emka
Sasetka Lakrijka mądrze gada! A kwestia czy chcesz dziecka jest chyba jasna... po to tu jesteś! A kwestia kochania to jakieś farmazony, chyba nerwy Ci puściły!!! Ta miłosć jest bezwarunkowa... najmocniejsza jaką znam!!! przekonasz się
Lakrijka Gratuluje prolaktynki!!!
Lakrijka Gratuluje prolaktynki!!!
- Sasetka_88
- Gość
13 lata 3 tygodni temu #250915 przez Sasetka_88
Lacrijka: Czyli to, że mma bezowulacyjne nie znaczy, że nie mogę mieć dzieci? Na to się bierze jakieś tabletki?
emka: Dziękuję za wsparcie :* Wiem, że dziecko to coś wspaniałego, ale ja już nie mam siły walczyć ;(
Czyli co mam teraz zrobić?
Ale fajnie, że jesteście tutaj :* Kocham Was !!
emka: Dziękuję za wsparcie :* Wiem, że dziecko to coś wspaniałego, ale ja już nie mam siły walczyć ;(
Czyli co mam teraz zrobić?
Ale fajnie, że jesteście tutaj :* Kocham Was !!
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #250930 przez Lacrijka
Oczywiscie ze nie.. To sie da naprawic sasetko.. tak jak Ci pisalam.. Zacznij od badanka TSH i prolaktyny. Prywatnie to koszt ok 35 zł łacznie (ja dzis robiłam) ale mozesz tez poprosic gina o skierowanko na NFZ.. Jak bedziesz miała wyniki to daj nam znac My Cie tu juz pokierujemy
Jezeli masz niedoczynnosc tarczycy, endokrynolog przepisze Euthyrox , jezeli cos z Prolaktyna dostaniesz Bromka.. Oba te hormonki ladnie sie "ustawia" tylko trzeba kontrolowac..
Jezeli masz niedoczynnosc tarczycy, endokrynolog przepisze Euthyrox , jezeli cos z Prolaktyna dostaniesz Bromka.. Oba te hormonki ladnie sie "ustawia" tylko trzeba kontrolowac..
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez Lacrijka.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #250935 przez mesy
Sasetka słuchaj Lacry ona dobrze gada !
A ja co też miałam tamten cykl bezowulacyjny w tym torbiel i co też się mam poddać ? też straciłam zaufanie do gienka dlatego idę do innego i będę teraz tak chodziła do tych lekarzy że w końcu trafię na takiego o mi wszystko wytłumaczy od A do Z i zrobi wszystkie badania.... więc z racji jednego gina nie ma się co poddawać .....
Lacra powiedz mi kiedy ja te badania mogę zrobić ? no wiesz to co mi pisałaś ... no i czy jest sens teraz robić przy tym torbielu ...?
A ja co też miałam tamten cykl bezowulacyjny w tym torbiel i co też się mam poddać ? też straciłam zaufanie do gienka dlatego idę do innego i będę teraz tak chodziła do tych lekarzy że w końcu trafię na takiego o mi wszystko wytłumaczy od A do Z i zrobi wszystkie badania.... więc z racji jednego gina nie ma się co poddawać .....
Lacra powiedz mi kiedy ja te badania mogę zrobić ? no wiesz to co mi pisałaś ... no i czy jest sens teraz robić przy tym torbielu ...?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez mesy.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej