BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #250983 przez @nulka
Lacrijka napisał:

Ty naprawde chcesz kopa w odbytniczke !!! Zobacz ktory masz dzien cyklu !! A gadałas ze owulka była wczeesniej w tym cyklu, więęęęęęc ?????????
ja juz do Was szystkich ni mom nerwów, no !!! Rynce opadaja i uj !! Ide wdupic piernika na to szystko, ot co !!

lacra ja to się juz teraz boję w ciążę zajść..............
bo bym mogła od tego umrzeć.... ze zdziwienia :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

STÓJ!!!!!!!!!!!! NIE WAŻ SIĘ TKNĄĆ PIERNIKAAAAAAAAAA!!!!
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #250987 przez ajłona
jakie @ pytam?????????!!!!!!!!! Toć poszły armaty czy nie????????!!!!!!!!!!!
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #250991 przez Mirella
latanie do WC co chwila to pierwszy objaw jakbyście nie wiedziały ;)

Sasetka dobrze że Cię Lacra wyprostowała, bo bym Cię tak palnęła że byś się nie pozbierała normalnie. A humorek mam akurat na @ i na bank przylezie lada dzień, także bez kija nie podchodźcie. Zresztą z kijem też nie, dbajcie o własne bezpieczeństwo.

Sasetka ja rozumiem że masz załamkę, i dobrze że masz, załamka to kolejny etap, nie wiem ile razy mówiłam że jak załamka to potem z górki :lol: Ale palnąć i tak mnie korci więc uważaj ;)

Emka a Ty w ten piątek masz mieć @ czy w ten co był?

@nulka, podejrzana jesteś, tyle Ci powiem i nic więcej, bo mi dasz po łapach za wkręcanie ;)

mam dziś taki idiotyczny humor że mnie ten dowcip bawi ;)

Najnowocześniejszy bank świata, super kozacki sejf. Właściciele postanowili przetestować zabezpieczenia. W tym celu zaprosili najbardziej znanych złodziei świata:
z Francji, Stanów, Niemiec i dwóch przypadkowych Polaków. Dla każdej ekipy postanowili zgasić światło przed sejfem na pół minuty. Jeżeli po zapaleniu światła sejf będzie otwarty, ekipa może zabrać zawartość.
Pierwsi próbują Francuzi, światło się zapala - nie udało się. Następnie próbują Amerykanie, światło się zapala - nawet sprzętu nie zdążyli wyjać.
Niemcy póbują, światło się zapala - nic...
Kolej na Polaków, swiatło gaśnie, mija pół minuty, próbują zapalić światło - nic. Próbują po raz kolejny- nic. Z mroku słychać tylko cichy szept:
- K... Stefan, mamy tyle szmalu... na ch... ci jeszcze ta pieprzona żarówka?
13 lata 4 miesiąc temu #251008 przez @nulka
Mirella nie dam Ci po łapach bo ja etap wkrętek to już mam za siedmioma milami, za siedmioma górami i coś tam dalej no strasznie daleko w każdym razie :P
w związku z tym pisz se co chcesz :) mnie nie rusza a @ to mam jak we wojsku termin- jest!!!
podejrzana powiadasz??? haha :lol: :lol: :lol: :lol: no chciałabym się podejrzewać ale jak zwykle nawet tego nie zdążę ;)

ajłonka wiem, wiem... sprzęt, bomby itp. No jakby ta Twoja armata z tym plutonem przystojniaków zadziałała to ja Cię zgłoszę na NOBLA bo to byłby wyczyn- wynalazek stulecia!!! :P

Lajcra???? żresz pierniki tak??!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry:
13 lata 4 miesiąc temu #251014 przez Lacrijka
Niee , nie wdupiam :silly: :silly: :silly: :silly:
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #251015 przez Mirella
a ja mam murzynka, pychotka, częstujcie się :lol:

@nulka no bo z @ to jest tak że jak myślisz że nie przyjdzie to przylezie, a jak myślisz że przylezie to nie przylezie, Ty się jeszcze zaskoczysz, zobaczysz :lol:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #251029 przez @nulka
Mirella
no moja @ to w takim razie jakaś inna :S
bo ja myślę, że przyjdzie i przychodzi haha :angry:
może powinnam w inną mańkę... :S

Lacra TY TO MASZ CHARRRRRRRAKTERRRRRRRRR!!!
beerawuo!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kup se to:
www.icd.pl/produkty/znaki_ostrzegawcze_bhp_gf006bkpn.xml
i ponaklejaj na pierniczkach B)

a tak wogóle to ja sie pytam gdzie jest Gosiak???

aaaaaaaa zapomniałam, ze robi za śnieżynkę i wozi paczki od Mikusia ;) Kochany nasz Gosiaczek z dobrym serduszkiem... :kiss: A mi co przywieziesz???? Mi co??? :) :) :)
13 lata 4 miesiąc temu #251035 przez Lacrijka
Gosiak - zadupia z paczuchami dla niedżecznych dzieci.

A pierniczki eMus zjadł, i michaszki tyz zjadł.. Nic ni ma słodkiego we domie... Nawet cukier zamieniałm na słodzik.. Nic a nic ni ma !
13 lata 4 miesiąc temu #251072 przez gosiak
Tak Gosiak jest jest i Wy tez widzę jesteście juuuuhuuu :lol: :lol:

Paczuszki ja nie nosze tylko eMek ja tylko fakturki pisze i nabijam paczki co by mężusiowi szybciej szło :silly: no i mówi że mu czes ze mną szybciej i milej leci więc nie mam serca nie jechać :blink:
ale jutro mam wolne :lol: :lol:

sasetka jak można nie pokochać swojego dziecka??? dla mnie to nie zrozumiałe :dry:
może za młoda jestes na dziecko? więc racja przemyśl tą decyzję, a jak na 100% będziesz pewna to walcz o nie :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #251083 przez @nulka
Gosiaczku jak Ty tam najblizej Mikołaja jesteś to pewnie wiesz co dostane na prezenta?? :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Powiesz mi??? Ploseeeeeeeeeeeeeee :kiss: :kiss: :kiss:

ale ten Twój eMuniu Cię kocha :)
13 lata 4 miesiąc temu #251094 przez gosiak
@nulka napisał:

Gosiaczku jak Ty tam najblizej Mikołaja jesteś to pewnie wiesz co dostane na prezenta?? :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Powiesz mi??? Ploseeeeeeeeeeeeeee :kiss: :kiss: :kiss:

ale ten Twój eMuniu Cię kocha :)

wiem wiem co dostaniesz ;) "wyprawka dla bobasa" coś takiego mój eMon hurtowo po ginach wozi, to do Ciebie takie coś trafi mówię Ci ja Mikołajowa :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #251095 przez Mirella
Gosiak a ja coooooo??????????????????

Sasetka to doła złapała i się zacięła, ale się odetnie szybciej niż prędzej, wspomnicie jeszcze moje słowa :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #251098 przez gosiak
Mirella napisał:

Gosiak a ja coooooo??????????????????

Sasetka to doła złapała i się zacięła, ale się odetnie szybciej niż prędzej, wspomnicie jeszcze moje słowa :lol:

Mirella do Ciebie też :lol: ino do gina musicie się zapisać :blush: :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #251102 przez @nulka
Mirella co do Sasetki to się zgadzam :) to taki chwilowy przejściowy dołek ale na tyle duuuuży że się jest od czego odbić

Gosiaczku dziękujęęęęęęęę :lol: :kiss: :kiss: :lol: :lol:
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #251118 przez Mirella
Gosiak to mnie załatwiłaś ;) ni mom czasu do gina...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia