BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 miesiąc temu #251336 przez ilona
Lacra Ty jesteś mądra w tych sprawach, wiec Ciebie zapytam :)

Jak bym chciała u gienka zrobić sobie badanie na bateryjki (e-coli) to ile wcześniej nie wolno kiziu-miziu :unsure: :)

Bo się umówiłam z Insomnia, ze pójdziemy razem ale nie wiem, czy pytać o to badanko w ogóle :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #251338 przez Lacrijka
Ja wychodze z założenia zeeeeeeee, lepiej pozno jak wcale :P :P :P Choc nie powiem, ja w ciagu tych kilkunastu miesiecy staran to srednio raz w cyklu jestem u gina..Masakra !! jak sobie to przelicze na 100 za wizytke to mnie telepie.. A najgorsze jest to, ze dzidka jak nie było tak ni ma :dry: :dry: :dry:
13 lata 4 miesiąc temu #251339 przez Insomnia
Ilonko dzień dobry :lol:

ps. chyba sobie zrobie liste o co mam zapytac cobym niczego nie zapomniała

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #251342 przez Lacrijka
ilona napisał:

Lacra Ty jesteś mądra w tych sprawach, wiec Ciebie zapytam :)

Jak bym chciała u gienka zrobić sobie badanie na bateryjki (e-coli) to ile wcześniej nie wolno kiziu-miziu :unsure: :)

Bo się umówiłam z Insomnia, ze pójdziemy razem ale nie wiem, czy pytać o to badanko w ogóle :laugh:

Przed jakim kolwiek wymazem z pochwy czy szyjki, zaleca sie minimum 24h wstrzęmięźliwość mężową :) :) :) A przed samym wymazem zakaz siuśkania 3h bo mocz wypłukuje bakterie.

Róbcie sobie listy, bo podczas wizyty sporo sie zapomina..Ja sobie robie, siadam w gabinecie i wyciagam haha Jakbyscie widziały mine gina zawsze haha
13 lata 4 miesiąc temu #251344 przez mesy
Inso a wiesz że ja też myślałam o takiej liście haha mój tata nawet tak przejęty jest że dzwonił mi wczoraj i mówił żebym niczego nie zapomniała się zapytać hahah
13 lata 4 miesiąc temu #251345 przez Insomnia
O dzięki Ci Wszechwiedząca Lacrijko :silly:
A jak jest z cytologią? Zdaje mi się że czytałam że najlepiej gdzieś w środku cyklu

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 4 miesiąc temu #251347 przez agnesssa
Hej Dziewczyny :woohoo:
Lacrijka Oskarek super, a ten irokez bomba :) Co do luteiny, to mnie strasznie ona wqrza (biorę dowcipnie) bo się ze mnie leje masakrycznie... :huh: A nad ranek koło 5/6 muszę do toalety lecieć bo się czuję jak by z kranu leciało ciurkiem, po za tym nie wiem czy po dupku też, ale ja po luteinie mam objawy ciążowe, siusiam co minuta, cycki bolą, obwódki ciemnieją... ale, że to już któryś z kolei cykl to już mnie nie rusza, ale w pierwszym naprawdę sobie wkręcałam ciąże :huh: :ohmy:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #251348 przez ilona
Dzięki Lacruś :kiss:

ja w ciąży też chodziłam z kartką :laugh:
Normalnie jak do sklepu :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #251349 przez Lacrijka
Bardzo prosze, słuze pomoca jak tylko moge :) :) :)
13 lata 4 miesiąc temu #251350 przez mesy
agnesssa tak ty mi pisz tu takie rzeczy :silly: :silly: :silly: :silly: a potem ja się będę wyszukiwać hehe
13 lata 4 miesiąc temu #251354 przez Lacrijka
Bede zaraz piekła chlebus.. Na sobote znajoma przyniosła własnej roboty i tak mi zasmakował ze szok !! Mam juz składniki i bede sobie robic..
13 lata 4 miesiąc temu #251355 przez mesy
Lacra a w czym będziesz piekła ? w piekarniku ? jak taaa to dawaj przepisa :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #251356 przez agnesssa
Mesy no ja Ci właśnie piszę, żebyś się nie nakręcała :silly: Jeżeli po dupku się tak nie czuje, to przy kolejnej wizycie będę prosiła o tego dupka, bo jest to mega nieprzyjemne, już nie mówiąc o tym, że jak już sobie zaaplikuje, to nie ma mowy o przytulankach :dry:
Lacrijka a jaka jest różnica w cenie, bo lutka jest tania :unsure:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 4 miesiąc temu #251357 przez mesy
To ja dzisiaj powiem lekarzowi że wczytałam tylko że dupka się bierze haha o luteinie nawet słowem nie wspomnę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #251358 przez Lacrijka
Nie wiem ile lutka kosztuje ale cos kolo 5 zl, tak ?? A ja za dupka płaciłam ostatnio 46zł..

Tak mesy, w piekarniku bede robic, zaraz Ci napisze przepisa.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia