BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #255158 przez agnesssa
Chłopek A cemu Ksawcio taki smutasny :unsure: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #255178 przez chłopek
był w szoku jak śnieg zobaczył :) nie wiedział jak po nim iść :)
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #255184 przez Lacrijka
Mirelcia, wez no tam swoja kulę czarującą i wyczytaj no tam, skad u mnie owulka skoro mialo jej nie byc a malo tego, nafaszerowałam sie Dupkiem na wywołanie @ a tu owu :ohmy: :ohmy: :ohmy: Kulaj, kulaj hihihi

A włacha ! mialam sie pytac, jak tam spotkanie ajłonci, gorliczki emki etc etc ????
13 lata 4 miesiąc temu #255262 przez gorla
Lacrusku ja nie byłam, ale z tego co wiem Emka i Ajłona się spotkały i nawet nic się nie pochwaliły

U mnie szpital Marek i Oliwka chorzy, liwka kaszle że szok. Oby znów nie zapalenie płuc :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

nooo i mam syfa w domu , bo łazienka ciągle w remoncie :ohmy: :ohmy: :ohmy: mój tata wziął tydzień wolnego żeby ją skończyć :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

chłopek śnieżek macie???????? ale fajowsko, to Ksawcio pierwszy raz na sniegu??

Nie mogę zaglądać na czerwcówki, bo mam żal cholerny :( :( :( :( :( :( potem przejdzie pewnie, mam nadzieję...

mesy zastrzyk w dupsko dostałaś czy nie??

ja pitolę kce mi sie siu siu a kibel wyjęli z łazienki :ohmy: :ohmy: na mojej ulicy mieszkala taka paczka skejtów, jajcarze jak nic, któregoś razu mieli iść po farbę do Nomi i poszli... na dział łazienek, jeden zdjął rajtki , wziął gazetkę Nomi i se usiadł :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :side: :side: :side: :side: :side:
13 lata 4 miesiąc temu #255274 przez chłopek
gorla no tak Ksawcio pierwszy raz na śniegu,bo w tamtym roku to za mały był i w zimie tylko w wózku jeździł.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #255294 przez mesy
Inso tak rasza to moje dziecko :lol: :lol: :lol: :lol:

Gorla no co ty nie dał mi z powodu torbiela :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #255308 przez gosiak
hej laski ja dziś u gina byłam, krótki opis:

endo 12mm,
jajo 2cm w lewym, dziś może bumnie;)Pani spojrzała na wyniki emka mówi że wszystko w normie no ino ta liczba plemników to radzi skonsultować z urologiem i On powie czy to może być aż tak wielką przyczyną że nie idzie nam;/ nie wiem czy mąż pójdzie raz nie ma czasu, dwa On i lekarz? cud że na badanie nasion go wysłałam;P nie wiem chyba mu kupie mace i zobaczymy, mnie chce od przyszłego cyklu faszerować CLO, ale zastanawiam się po co jak co do niej pójde to jajo przecież rośnie ;/ ?! i na hsg chce mi dać skierowanko, boję się:( ale jak mus to mus;)

Mirelcia przykro mi że @ Cię nawiedziła i to w taki dzień :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #255385 przez @nulka
Ni ma nikogo ale wam napisam tak:
byłam na "Listy do M"
zryczałam się tak ze aż mi się te sztuczne rzęsy posklejały :(
13 lata 4 miesiąc temu #255394 przez Mirella
Anulka znaczy się warto iść? Bo ja się czaję na ten film i kombinuję komu jakimś cudem Duśkę wcisnąć na pół dnia ;)

Gosiak, ja wiedziałam że przylezie, w sumie dobrze że teraz, to następna będzie po świętach, a bałam się że na same święta przylezie.

lacrijka, no czego nie rozumiesz? reklamację do Ajłonki składałaś? widać rozpatrzyła pozytywnie i owulka się odnalazła :lol: sie do roboty weź a nie kombinuj jak koń pod górę :lol:

Chłopek Ksawcia buziakuj ino mocno :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #255419 przez gosiak
@nulka a czemu płakałaś? to chyba komedia co?
ja się tez czaje na ten film więc napisaj czy wajrto :blink:

Mirella to podeślij do mnie Duśkę ja ją popilnuje cały dzień nawet co byś sobie przed filmem do gina skoczyła :blink: :kiss: odwdzięczysz się pilnowaniem mojego jak się doczekam :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #255421 przez @nulka
dziewczyny, warto!!!!!!!!!!! :)
ryczałam bo wzruszało co moment a w między rykiem śmiałam się w głos :)
świetnie skonstruowana komedia romantyczna w bardzo pozytywnym nastroju świątecznym.
Polecam !!!!! :) :) :)
Ja bym mogła pójść jeszcze raz :)

więcej Wam nie napisze bo bym musiała zdradzić o czym jest. Wątków jest kilka ale wszystkie piękne i takieeeeeeeeeeee... forumowe teżżżżżż B)
więcej nie napiszę
13 lata 4 miesiąc temu #255436 przez Lacrijka
Ooooo, @nulka sie znajdła :kiss: no prosze, prosze...
13 lata 4 miesiąc temu #255437 przez Mirella
Gosiak, kurcze ale Ty jakoś daleko mieszkasz ;) myślałam że siostrę wrobię, ale ona świeżo zafasolkowana i raczej lipnie się czuje, a Duśka przy niej wariuje z radości że ciocia przyszła, to nie mam sumienia prosić ;)
13 lata 4 miesiąc temu #255438 przez Lacrijka
To ja, to ja, to ja chetnie :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #255440 przez Mirella
Lacrusia skarbie, a Ty nie mieszkasz gdzieś koło Gosiaka? ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia