BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 miesiąc temu #255613 przez Lacrijka
mesy napisał:

Lacra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no faktycznie :lol: :lol: :lol: ale ja myślałam że te orzechy to się powinno jeść przy tych tabletkach clo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

o to teraz będę jeść orzechy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Przy CLO szczególnie trzeba zadbac o Endo bo te tabsy wstrzymuja jego rozrost.. Ale w normalnym cyklu, tzn nie stymulowanym CLO tez sie zaleca orzeszki osobom, jak np. Agnessa która ma wąziutkie endo..
A Ty jak masz takie ładne to nie musisz sie faszerowac, moze winko łykaj na lepsze ukrwienie maciczki..
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #255614 przez Insomnia
A ja wiem gdzie jest Lacry @! A ja wiem gdzie jest Lacry @ :lol: :lol:

Poszła sobie w ... las bo Lacra to owulke miała :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 4 miesiąc temu #255616 przez mesy
Lacra a ja nie wiem czy mam dobre czy to zasługa orzechów hehe
13 lata 4 miesiąc temu #255617 przez emka
Hej babeczki!:laugh:
Pytałyście o spotkanko, nooo było... było, tylko że mało nas było a ciacha tyle "napiekłam":)
ale nadrobimy... co nie??
Ajłonka pięknie wygląda, choć nie wiem jak wczesniej wyglądała, ale teraz wyglada kwitnąco, i te glany... no po prostu zatęskniłam za moimi, które matka spaliła zaraz jak przestałam je nosić ;) A teraz mam chetkę na martensy, ale tyle chrzesniaków mi sie namnożyło, że chyba nie wyrobie z kasą na świeta! Ale nie narzekam jakby co, jeszcze mam w czym chodzić! :laugh:
A wiecie co , w niedzielę od 7 rano będę sie zajmować moim najnowszym nabytkiem... Oleczkiem, ma 3 miesiące, juz nie mogę siędoczekać :)Bratówka mnie poprosiła ;)
Co ja jeszcze miałam Wam napisać... hmm mam ostatnio kłopoty z pamiecią...

Gorla Ściskam mocno! NO a ci skejci, hoho dobrze ze ja kibelków nie sprzedaje! :) :silly:

Ale mnie kusi ten film Listy do M...
A co do tych waszych endo itp.td to jestem ciemna masa! :blink:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 4 miesiąc temu #255618 przez Lacrijka
Co Ty Inso..Nawet bym nie chciala teraz zaciazyc..Juz sie dosc naczytałam o owulkach po Duphastonie..nie nie nie...@ ma byc i ni ma uja we wsi !

Dzis jedziemy z eMusiem z chopaszkami do badania..Stress
13 lata 4 miesiąc temu #255622 przez Insomnia
Nie stresuj się :kiss:
A co się naczytałaś? bo mi gienek dał i teraz nie wiem czy brać od następnego cyklu czy nie :ohmy:

13 lata 4 miesiąc temu #255626 przez emka
własnie Lacrijka... myslałam ze dupek pomaga!
A wiesz co ja i tak trzymam kciuki za cie :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 4 miesiąc temu #255631 przez Lacrijka
No bo Dupek pomaga, ale podany po owulce.. A ja wzielam opakowanie na wywołanie @ bo pęchole nie rosły, skończyłam go brac i sruuu, skok. Nie wiem czy to owulka bo juz nie byłam na monicie, a u nie jednej dziewczyny na Skarbku było tak, ze testy owu pozytywne, skok tempki był a pęchol nie pekał.. Więc jestem w czarnej dupie wiedzowej na chwile obecna..a tego to Lacra nie lubi hihi

A co do dupka podanego przed owu, to czytałam ze upośledza działanie ciałka żołtego i negatywnie wpływa na endo własnie, a jak mi gin powiedział ze owu nie bedzie to juz nie wdupiałam tych orzechów bo mi juz uszami wyłaziły..bleee
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #255642 przez Insomnia
Przeczytałam 3 razy żeby dobrze zrozumieć :lol:
Mam jeszcze jedno pytanie: jak was bolą cycochy przed @ to tak zwyczajnie całe bolą? Bo ja czuję jakbym miała w środku kamienie :S

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #255644 przez Lacrijka
hehhe, dobrze ze nie napisałam tego po szyicku haha
Ide cos wdupic bom głodna :dry:

Ilonka - u gina byłas na posiew ????
13 lata 4 miesiąc temu #255654 przez Insomnia
Ta Ilonka była :lol: Jasne ze NIE była :lol: :lol: :silly: :kiss:

13 lata 4 miesiąc temu #255660 przez mesy
Inso mnie różnie cycole bolą ... raz są takie wrażliwe że dotknąć się ich nie da a bez stanika ani rusz a czasem właśnie są jak kamienie hehe ale teraz w ogóle mnie nie bolą :angry: a zawsze po owu bolały ... no tylko lewy cyc mnie boli tak z boku ale to taki ciągnący ból ....
13 lata 4 miesiąc temu #255662 przez Insomnia
Mesy to mnie uspokoiłaś bo się już macam czy jakiegoś guzka tam nie ma :blush:

13 lata 4 miesiąc temu #255668 przez mesy
Co ty inso gienek mi kiedyś mówi że jak właśnie są takie piersi bolące i twarde to się ma dużoooo gruczołów mlekowych :silly: :silly: :silly: czy jakoś tak hehe dlatego też tak bolą ..... a guzka jak byś miała czy torbiel to uwierz mi wyczujesz bez problemu :silly: nie ma co się wyszukiwać w takich piersiach twardy czegoś bo i tak nie znajdziesz :silly: guzki są na ogół wyczuwalne :silly: ja miałam torbiel na piersi i wyczułam za jednym dotykiem :silly: :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #255669 przez agnesssa
Lacrijca zaciskam kciukasy za chłopaków :kiss: No dobra a teraz mi przypomnijcie od kiedy się je te orzechy, zaraz po @ czy nie ma to w ogóle znaczenia i trzeba przez cały cykl szamać? Może też się za to wezmę, bo teraz jakoś olałam temat :blush:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka