- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #256399 przez agnesssa
gorla napisał:
Gorla, bo do mnie znajomi przyjechali tuż przed moim wyjściem i była doopa, ale już pisałam Emce, że mam nadzieje, że będzie kolejny raz!!!
A tak w ogóle, to kiedy Emka z Ajłonką do gienka w Pruszczu się wybieracie... może do mnie na kawę wpadniecie po lekarzu, bo żabi skok jest z tego Sono
Chłopek A jak ty się czujesz
Ciągle masz takie mdłości
agnessa a ty czemu na spotkanko nie dotarłaś???? mam nadzieje, ze następnym razem wszystkie dojedziemy
emka ciast "napiekła"
Gorla, bo do mnie znajomi przyjechali tuż przed moim wyjściem i była doopa, ale już pisałam Emce, że mam nadzieje, że będzie kolejny raz!!!

A tak w ogóle, to kiedy Emka z Ajłonką do gienka w Pruszczu się wybieracie... może do mnie na kawę wpadniecie po lekarzu, bo żabi skok jest z tego Sono

Chłopek A jak ty się czujesz

Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez agnesssa.
Temat został zablokowany.
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 4 miesiąc temu #256402 przez magduska
witam was,yu mnie tez posypalo,teraz juz nie,ale za to pizdzi jak w kieleckim...

w soboe odwiedzilam mnie @ ale w poniedzialek sie skonczyla,ta byla jeszcze skapsza od poprzedniej,ale coz zobaczymy
w mikolajki bylam u nowego gina,w nastepny wtork mam kolejna wizyte,zobaczymy co z tego wyjdzie,sproboje ostatni raz monitoringu cylku,jak nie wyjdzie przez 3 miesiace to zawieszam staranka(powiedzmy hehe,ze zawiesze
)ale teraz wkoncu wybrala sie do kliniki leczenia nieplodnosci GAMETA ktora jeste u nas w kielcach. przyjmuje tu teraz calkiem dobry lekarz,ktory wczesniej byl w lodzi,bo mojego M. jezdzil tam wujek i w koncu po 3 latach leczenia udalo sie im,ale oni mieji bardziej skomplikowana sprawe niz my,zreszta zobaczymy co tez wyjdzie u mnie 
pozdrawiam was i trzymam kciuki a zapomnialam o mikolajkach- wszystkiego najnaj,duzo fasolek dla was kobitki

w soboe odwiedzilam mnie @ ale w poniedzialek sie skonczyla,ta byla jeszcze skapsza od poprzedniej,ale coz zobaczymy

w mikolajki bylam u nowego gina,w nastepny wtork mam kolejna wizyte,zobaczymy co z tego wyjdzie,sproboje ostatni raz monitoringu cylku,jak nie wyjdzie przez 3 miesiace to zawieszam staranka(powiedzmy hehe,ze zawiesze

pozdrawiam was i trzymam kciuki a zapomnialam o mikolajkach- wszystkiego najnaj,duzo fasolek dla was kobitki

- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #256440 przez monka
Dzień dobry

U mnie też trochę śniegu spadło z nieba, ale że mrozu ni ma, to się chlapa zrobiła...
Robię dziś za opiekunkę
Opiekunka mojej siostry, tzn. Oleńki - jej córusi - się pochorowała i ja ją zastępować dziś i jutro

U mnie też trochę śniegu spadło z nieba, ale że mrozu ni ma, to się chlapa zrobiła...
Robię dziś za opiekunkę

Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez monka.
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 4 miesiąc temu #256479 przez Lacrijka
Dziewczynki moje kochane..Czy znacie jakis fajny, godny polecenia telefon który posiada dualsim?? (mozliwosc działania 2 kart sim jednoczesnie).. Szukam dla eMusia pod choinke bo teraz jedzie na 2 telefony i czasem bidny nie wie który mu dzwoni.. I taki telefon rozwiąze sprawe.. Szukam na allegro juz od tygodnia, ale ja sie na tym znam jak na lepieniu pirogów.. Bede wdzieczna za podpowiedzi..

- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #256509 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Lakrijka Ja niestety nie pomogę, nawet nie słyszłam o takim wynalazku
ale to super sprawa

Gorla u mnie był śnieżek ajakże
Ucieszyłam sie ale zaraz potem o oponach mi sie przypomniało i zaraz jechałam wymieniać 
Agnessa My mamy jutro wizyte, ale to późno będzie, bo ja mam chyba na 19.30 , musze jeszcze Ajłonki spytać bo ona mnie rejstrowała
Ale ja sie nie wypowiadam bo ja tylko doczepiona jestem
Opowiem ci jakie wrazenie facet zrobił 
A Haneczka to cudeńko... nie mozna oczu oderwać
Pozdrawiam cieplutko bo chyba ZIMAAA idzie

Gorla u mnie był śnieżek ajakże

Agnessa My mamy jutro wizyte, ale to późno będzie, bo ja mam chyba na 19.30 , musze jeszcze Ajłonki spytać bo ona mnie rejstrowała

A Haneczka to cudeńko... nie mozna oczu oderwać

Pozdrawiam cieplutko bo chyba ZIMAAA idzie

Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez emka.
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 4 miesiąc temu #256588 przez Mirella
No to mam kogo palnąć od rana, eehhh, Lacra musiałaś mi uświadomić że się na dualsmiach nie znam?????????? Teraz się będę dokształcać jakbym nic lepszego do roboty nie miała 
U nas chlapa i siedzimy w domu, może to i lepiej, dalej nic mi się nie chce, niech ta @ już polezie w kosmos.
magduska, co tak rzadko bywasz? bywaj częściej, bywanie to podstawa zafasolkowania
Marysiu, dołącz już teraz, wiesz co tu się będzie działo jak obie tu będziemy???????? Oj się będzie działo jak Marysia dołączy, drżyjcie dziewczynki

U nas chlapa i siedzimy w domu, może to i lepiej, dalej nic mi się nie chce, niech ta @ już polezie w kosmos.
magduska, co tak rzadko bywasz? bywaj częściej, bywanie to podstawa zafasolkowania

Marysiu, dołącz już teraz, wiesz co tu się będzie działo jak obie tu będziemy???????? Oj się będzie działo jak Marysia dołączy, drżyjcie dziewczynki

- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 4 miesiąc temu #256707 przez ann-sunshine
Haneczka Madziaskowa jest rzeczywiście przecudna 
a Kredka Mikołajka urodziła :)Kolejne miejsce na ciężarówkach się zwolniło, która teraz w kolejce?
Magduska, super, że zmieniłaś gina
może ten co mądrego Wam wymyśli. Nowy gin, nowa nadzieja

a Kredka Mikołajka urodziła :)Kolejne miejsce na ciężarówkach się zwolniło, która teraz w kolejce?
Magduska, super, że zmieniłaś gina

- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
13 lata 4 miesiąc temu #256724 przez emka
Jestem ciekawa co u Asity, zafasolkowała niedawno... Daj kochana znać co u Ciebie... 
Gorla Ja też teraz często przeglądam fotki Wiki jak była mała, szkoda ze dzieci tak szybko rosną... Twoja Oliwia przesłodka

Gorla Ja też teraz często przeglądam fotki Wiki jak była mała, szkoda ze dzieci tak szybko rosną... Twoja Oliwia przesłodka

- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17