BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 miesiąc temu #256348 przez Insomnia
Mesy jeszcze zdążą Cię zaboleć :lol: a może nie :silly:
@ się nie przejmuje bo przecież się nie staram :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #256349 przez mesy
Inso Inso :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

no oby zaczęły mnie boleć haha aż za tym tęsknię :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #256350 przez Insomnia
Szalona kobieto :lol: jak można tęsknić za bólem? :lol:
Ale ja to mam niski próg bólu :silly:

Budze dziś M. i mówie do niego: Wstań mam dla Ciebie dobrą wiadomość
A on sie zerwał i : W ciąży jesteś !!
A ja : nie, śniegu juz nie ma :lol: :lol:

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #256352 przez mesy
No bo mam schiza a nie chce żeby się spóźniła :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Inso
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jesteś okrutna hahaha jak mogłaś :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #256355 przez Insomnia
No co? :lol: Wczoraj narzekał na śnieg a ledwo biało się zrobiło :lol: :lol:

13 lata 4 miesiąc temu #256359 przez mesy
Hahaha ale żeby aż tak go zrobić :silly: :silly: :silly: :silly: swoją drogą pewnie też czeka już na dzidziusia :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #256361 przez Insomnia
No czeka :lol: Ale nie pomyślałam że mu przyjdzie ciąża na myśl :ohmy: :lol: bo jak wstaje to nieprzytomny i nie raz takie głupoty gada że śmieję się cały dzień :lol:
Np.
Ja: Wstań bo się spóźnisz
M: to otwórz bramę bo nie mam kluczy
Ja: jaką bramę?
M. No tą od lodówki :lol:

13 lata 4 miesiąc temu #256362 przez mesy
Hahaha nie źle :lol: :lol: :lol: ale przynajmniej masz z nim wesoło :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobra ja spadam bo jadę się dziś robić na miodowo (włosy) haha ja i taki blond no aleee :lol: :lol: :lol: trza coś zmienić :lol: :lol: :lol: :lol:
więc miłego :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #256363 przez Insomnia
Tylko nie zapomnij zdjęcia zrobić :lol: :lol: :kiss: :kiss:

13 lata 4 miesiąc temu #256369 przez gosiak
Lacruś no jak mogłaś pomyśleć że glitera ni mam dla tego że Ty masz :silly: :ohmy: stuknij się na dzień dobry w czerepek głupolu :laugh: nie mam bo jak cwiczyłam się ostatnio żeby tego suwaczka z elmo dodać to jak już wstawiłam to znikło gosiakowe napisątko :huh: ale jak będe miała czasa to sobie wypiszę wymaluję i wkleję :woohoo:

hahaha klucze od bramy do lodówki i już mam dobry humor :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #256372 przez madziaska
dziekuje w imieniu Hani :)
Gosiaku pomalu dochodze do siebie, ciezko bylo, ale warto. ojjjjjjj warto :):):)
13 lata 4 miesiąc temu #256380 przez gorla
madziasku Hanulka śliczniutka, słodziuchna i przekochana :laugh: :laugh: :laugh: i niech trzyma mocno kciukasy za ciotkę Gorlę :silly:

mesy na blond?? :lol: fajnie, ciekawa jestem efektu, bo lubię takie radykalne zmiany

U mnie śneg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale ja mam biało wokoło , na polach i podwórku

Emka śniega macie???czy już stopniał

Ale wyjść nie mogę , bo Oliwię rozłozyło na maksa i uziemione jesteśmy. Łazienka dalej w remoncie i wczoraj rura puściła i ni ma ogrzewania. Smoczyca stęka i piszczy , bo jej zimno w ta wielką dupę. My mamy grzejnik elektryczny i się grzejemy :lol:

Czytam i nic nie wiem, zakręcona jestem jak słoiki na zimę...

Inso :laugh: :laugh: :laugh: to się uśmiałam z twego małża :lol: mój ma tak samo, a we go przebudź w nocy i zadaj jakies pytanie :side: :side: :side: :side: polewka cały dzień

A ja zaczęlam tempkę mierzyć już. Przestałam krwawić teraz czekam na @. Po 2 cyklach zaczynamy
13 lata 4 miesiąc temu #256381 przez Insomnia
Gorla :kiss: :kiss: :kiss:
No wreszcie jesteś :kiss: :kiss: To czekamy do lutego :lol:
A jakby ktoś kiedyś spisał te nasze "rozmowy" to by niezły kabaret wyszedł, nawet rangi ani mru mru :lol: :lol:

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #256384 przez gorla
Inso no co ty laska kabaret to się nie umywa :lol:

kurde blaszka łapki mi kostnieja :angry: :angry: czuję się jak na wygnaniu, myję sie we wielkiej waniennce :silly: :silly: :silly: duża nie jestem daję radę, ale Marecki myje sie na raty, dupę moczy potem nogi i reszta :woohoo: :woohoo: mam polewkę

aaa i trzymajcie kciuki 20 grudnia, idę na kontrolę i po wyniki histopat. , mam nadzieje, ze nic nie wynajdą złego :unsure: :unsure: :unsure:

echh chciałam zdjęcie wam wrzucić widoczku z okna , ale kuzyniak mi kompa od nowa robi i teraz nie ma połowy programów :angry:
13 lata 4 miesiąc temu #256387 przez agnesssa
Witam dziewczynki :kiss:

U mnie też śnieg dzisiaj leży, przed domem nie za dużo, ale przed biurem to już sporo tego :dry: A w cale mi się to nie podoba... jak dla mnie mogłoby go nie być.... ludzie jeździć nie potrafią jak tylko śnieg zobaczą :dry:
Qrcze, chyba mi się jakieś zapalenie zrobiło przez to branie luteiny, bo jak tylko zaczęłam ją brać, to zaraz czerwona się zrobiłam no i piecze i swędzi :huh: Dzisiaj już nie biorę, mam nadzieję, że @ się nie spóźni w tym cyklu.

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka