BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 1 miesiąc temu #257131 przez agnesssa
Matuchno Marta serce mnie rozbolało, nie mogę uwierzyć w to :kiss: :kiss: :kiss: Życzę Ci siły i spokoju, żebyś mogła ratować swoją dziecinkę. Trzymajcie się kochane mocno :kiss: :kiss: :kiss:
A tych lekarzy to bym pozabijała :ohmy: :ohmy:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #257133 przez chłopek
marta, ja jak czytałam twój post to łezki w oczach miałam. Życze ci wytrwałości, bedzie dobrze,
no ja wiem że Ksawcio ma chochliki w oczach to mały skorpionek :) wczoraj kombinował jak by tu na półke z łózka wyjsc
13 lata 1 miesiąc temu #257135 przez gorla
Martuś trzymajcie się , jestem całym sercem z Wami :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

mesy pokaż fotę ne bądz zołza :lol: :lol: :lol: nie będziemy się smiać obiecujemy :silly: ja tez ciemne masz brwi i jasne kudły, kiedyś se sama arbnełam i wyglądałam jak żółty kurczak na wiejskim odpuście, takze twój kurczak si pewnie nie umywa

chłopek Ksawuś słodziuchny :laugh: czerwcówki się rozkręciły co? a mnie już nie ma, chyba że na drugi czerwiec się załapię

vifi szacun normalnie, powalasz mnie na kolana, kurcze normalnie wszechwiedząca jesteś :lol: :lol:

Mirelcia a Duska prześliczna i taka tam spokojna :) :) :)

Inso a to wredna @, to czekaj na mnie, koniec stycznia luty zaczynamy maraton seksualny :lol: :lol: :lol:

ale się obżarłam jajcami z szynka i serem.. buuuuuuu :side: :side: :side: :side: dziś łazienkę zalewamy wkońcu za 2 dni sie normalnie wykąpie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bo jeszcze trochę i bym się wściekła i pojechałam bym do Nomi z mydełkiem i ręcznikiem
13 lata 1 miesiąc temu #257136 przez mesy
Kurde dobra zaraz pokaże i zaraz kasuj e :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 1 miesiąc temu #257137 przez Insomnia
Gorla :lol: No wyobraziłam sobie jak pakujesz się do wanny na wystawie :lol:
A do mojej @ nie mam słów... przychodzi kiedy chce, spóźniała się zawsze a tu przed czasem... Nie mogłaby się zdecydować? Psiajuha jedna

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 1 miesiąc temu #257138 przez chłopek
a ja sobie dzisiaj wymysliłam,że pojade do banku mam załątwienie, a że niema mi kto zostać z Ksawciem wiec jade z nim, a najlepsze jest to że jade autobusem :) dobrze że mnie mama później weźmie bo bym się do mamy nie wytoczyła jeszcze bez wózka
13 lata 1 miesiąc temu #257140 przez gorla
Pierwszy Sylwek Oliwki :lol: :lol:
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #257141 przez mesy
Macie :silly: one w rzeczywistości są jeszcze jaśniejsze ale nie chce mi się kombinować żeby zrobić takie foto żeby było widać :silly:
13 lata 1 miesiąc temu #257143 przez Insomnia
Chłopek to Ci się wycieczka szykuje :blink:
Gorla koledzy i koleżanki są, alko jest a gdzie jedzonko? Czymś trza przegryźć :woohoo: :woohoo:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #257144 przez gorla
mesy jest super mnie się podoba :lol: :lol: to małz będzie teraz miał blondi w wyrku :lol: :lol:

Inso żarełka nie było, nie licząc butli z mlekiem , tu miała 4 miechy, ten duży wszystk wpierdzieli przed imprą :silly:
13 lata 1 miesiąc temu #257146 przez chłopek
mesy fajny kolorek co ty mówisz
13 lata 1 miesiąc temu #257147 przez mesy
Gorla blondi już miał bo miałam jeszcze wczoraj góre ciemną dół jasny :lol: :lol: :lol: :lol: 3 razy w ciągu 2 tyg zmianiałam kolor włosów haha ale zostaje przy tym co mam :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #257148 przez ilona
mesy ale żeś lachon :cheer:
Ja tez chce mieć taki kolor!!! :(

Teraz mam okropny jakieś nie wiadomo jaki brąz z wiśnią.
13 lata 1 miesiąc temu #257149 przez Insomnia
Mesy no pięknie :lol: a badałaś sobie wzrok ostatnio? Bo chyba widzisz coś innego niż my :P

13 lata 1 miesiąc temu #257151 przez gorla
kurdeeee dziecko mnie z kompa wywala , bo kce grać :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: zajrzę potem i siedzi i kwęka i skupić się nie mogę :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia