- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #257662 przez gorla
mesy no to czekaj na mnie, zeby smutno nie było, że któraś sama zafasolkowana ja cała w nerwach ede do czasu kontroli , oby nic nie wynaleźli
chłopek no co przynajmniej chłopak towarzyski
I sen dziś miałam śnił mi sie mały dzidziuś aniołek leżał sobie uśmiechnięty , mała dziewczyneczka
chłopek no co przynajmniej chłopak towarzyski
I sen dziś miałam śnił mi sie mały dzidziuś aniołek leżał sobie uśmiechnięty , mała dziewczyneczka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez gorla.
Temat został zablokowany.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #257667 przez agnesssa
Mesy ale byś się zdziwiła, jak byś dwie kreseczki zobaczyła Za co trzymam kciuki
Gorla twarda babka jesteś, tak trzymaj
A ja mam meeeegggggaaaa doła, siedzę i ryczę to pewnie hormony szaleją Pewnie do jutra mi przejdzie
Teraz ryczę, nad Gorli snem ;( wyobraziłam sobie takiego aniołka
Gorla twarda babka jesteś, tak trzymaj
A ja mam meeeegggggaaaa doła, siedzę i ryczę to pewnie hormony szaleją Pewnie do jutra mi przejdzie
Teraz ryczę, nad Gorli snem ;( wyobraziłam sobie takiego aniołka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez agnesssa.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #257715 przez gorla
agnessa to se razem poryczymy, bo ja tyż rycze a reklamach z bobasami i mnie szlak trafia jak pomysle o świętach, bo jakoś inaczej se je wyobrażałam
mesy dzidek cię z zaskoczenia wezmie i twoje piszczenie nas nie uciszy wspomnisz moje słowa. Kiedy testujesz?
właśnie położyłam z tata ogrzewanie podłogowe w łazience małz poszedł do pracy i na mnie spadł ten zaszczyt
mesy dzidek cię z zaskoczenia wezmie i twoje piszczenie nas nie uciszy wspomnisz moje słowa. Kiedy testujesz?
właśnie położyłam z tata ogrzewanie podłogowe w łazience małz poszedł do pracy i na mnie spadł ten zaszczyt
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez gorla.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #257733 przez Lacrijka
Podłogówka fajna rzecz..ja teraz nie wiem co to kapcie sa bo tak ciepło w girki
Dziewczynki, oglądałyscie ostatnio na tvp1 taki film " Miedzy niebem a ziemią" ?? O takiej wietnamce, przesladowanej w Sajgonie, gwałconaj i wykletej przez ojca ???? kurcze, widziałam połowe i kimlo mi sie a zajebiaszczy byl i teraz szukam download
Ok, znajdłam na *omiku
Dziewczynki, oglądałyscie ostatnio na tvp1 taki film " Miedzy niebem a ziemią" ?? O takiej wietnamce, przesladowanej w Sajgonie, gwałconaj i wykletej przez ojca ???? kurcze, widziałam połowe i kimlo mi sie a zajebiaszczy byl i teraz szukam download
Ok, znajdłam na *omiku
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Lacrijka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 1 miesiąc temu #257797 przez gosiak
mesy mesy no ładny ten Twój progesteron... no ale czekamy
ja fotki nie widziała mam nadzieję że Cię kiedyś złapię i mi pokażesz ja się też zastanawiam nad powrotem do blondu i nie wiem co zrobić żeby nie zniszczyć za bardzo wosisków
miłego weekendu dziewuszki pewnie cisza będzie na forum a od poniedziałku zaś się gwarno zrobi papatki
ja fotki nie widziała mam nadzieję że Cię kiedyś złapię i mi pokażesz ja się też zastanawiam nad powrotem do blondu i nie wiem co zrobić żeby nie zniszczyć za bardzo wosisków
miłego weekendu dziewuszki pewnie cisza będzie na forum a od poniedziałku zaś się gwarno zrobi papatki
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 4 tygodni temu #257976 przez ajłona
Witam Babeczki!!!
oj te hormonki szaleją u Was!!! Trzymam za Was kciukasy najmocniej na świecie! Gorluś Ciebie ściskam mocno Kochana!!!
Martusiu, Majeczko
A Wiecie jaki lachon z Emki????szok!!!!
byłyśmy wczoraj u gina i mam nadzieję, że Emcia zadowolona
a moje maleństwo rozwija się supcio, więc znowu na jakiś czas odczuwam ten błogi spokój i szczęście...płeć swą skrzętnie mój kruszek ukrywa...ale mam śliczną fotkę bulki mego bejbika zobaczcie same. kto obstawia dziewuszkę, a kto chłopca?
pozdrówka! no i zarażam Was fasolindą oczywiście!
oj te hormonki szaleją u Was!!! Trzymam za Was kciukasy najmocniej na świecie! Gorluś Ciebie ściskam mocno Kochana!!!
Martusiu, Majeczko
A Wiecie jaki lachon z Emki????szok!!!!
byłyśmy wczoraj u gina i mam nadzieję, że Emcia zadowolona
a moje maleństwo rozwija się supcio, więc znowu na jakiś czas odczuwam ten błogi spokój i szczęście...płeć swą skrzętnie mój kruszek ukrywa...ale mam śliczną fotkę bulki mego bejbika zobaczcie same. kto obstawia dziewuszkę, a kto chłopca?
pozdrówka! no i zarażam Was fasolindą oczywiście!
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #257980 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
agnessa Byłam wczoraj u tego doktorka Polecam w 100% Weż ze sobą wszystko co masz , badanka , wynik histo bo facet przegląda i analizuje wszystko, do tego wywiad przeprowadził nieziemski wszystko sie wywiedział. Jest cierpliwy i bardzo spokojny... U mnie nie znalazł nic niepokojącego, progesteron za wysoki to ponoć dobra wróżba No i to ze juz mam dziecko... A poronienia mam uznać za "nie z mojej winy" i że na jego to wszystko jest książkowo Miejmy nadzieje że ma racje...
Jeszcze raz dziękówka dla AJŁONKI
Mesy Jak widzisz to ze progesteron wysoki to podobno super! a co do ciąży to ja ci radzę powsciagliwosć, zeby dołasa nie było. Bo mnie dopadł... ostatnio Ale oczywiscie kciuki zaciskam, co by na sierpnióweczkach któraś z nas zagościła
gorla Zaimponowałas mi tą podłogą , no no no Ja u siebie parkiet kładłam z meżem po nocach tak bardzo chciałam sie wprowadzic
Dopadło mnie przeziebionko, chyba z rok nie chorowałam... Apsik!
Ajłona Widzę ze równocześnie posta dodałyśmy A ja widziałam zdjątko pierwsza!!! I serduszko przez drzwi słyszałam Usteczka jak marzenie,
Jeszcze raz dziękówka dla AJŁONKI
Mesy Jak widzisz to ze progesteron wysoki to podobno super! a co do ciąży to ja ci radzę powsciagliwosć, zeby dołasa nie było. Bo mnie dopadł... ostatnio Ale oczywiscie kciuki zaciskam, co by na sierpnióweczkach któraś z nas zagościła
gorla Zaimponowałas mi tą podłogą , no no no Ja u siebie parkiet kładłam z meżem po nocach tak bardzo chciałam sie wprowadzic
Dopadło mnie przeziebionko, chyba z rok nie chorowałam... Apsik!
Ajłona Widzę ze równocześnie posta dodałyśmy A ja widziałam zdjątko pierwsza!!! I serduszko przez drzwi słyszałam Usteczka jak marzenie,
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 tygodni temu przez emka.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #257987 przez ajłona
Emcia cieszę się, żeś zadowolona...jeśli tylko będziesz chciała to możemy zawsze razem jeździć i Gorliczka mozemy zabrać i z Agneską na herbatkę wyskoczyć...a Emcia słyszała serduszko i zdjęcia jako pierwsza fakt!!! Tatuś pięknie obrobił zdjęcie, co nie? widać usteczka moje malutkie, że szok! achaaaa ja kcem już Wasze 2 krechy zobaczyć no!!!!!!!!!!buzi
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #257992 przez angellika1
Dziewczyny pojawił sie juz wątek sierpniówki 2012 także tylko czeka aż do niego dolączycie
Ajłona sweetaśna fotka
Tzrymam za WSas kciuki
Ajłona sweetaśna fotka
Tzrymam za WSas kciuki
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany