BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #257662 przez gorla
mesy no to czekaj na mnie, zeby smutno nie było, że któraś sama zafasolkowana :lol: :lol: ja cała w nerwach ede do czasu kontroli , oby nic nie wynaleźli

chłopek no co przynajmniej chłopak towarzyski :laugh: :laugh:

I sen dziś miałam :unsure: :unsure: :unsure: śnił mi sie mały dzidziuś aniołek leżał sobie uśmiechnięty , mała dziewczyneczka
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #257666 przez chłopek
gorla bardzo, ostatnio był ze mna u gina bo nie miałam go z kim zostawić to mama z nami pojechała, w poczekalnie zaczepiał panie i sie do nich tak pięknie uśmiechał :)
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #257667 przez agnesssa
Mesy ale byś się zdziwiła, jak byś dwie kreseczki zobaczyła ;) Za co trzymam kciuki :kiss:

Gorla twarda babka jesteś, tak trzymaj :kiss:

A ja mam meeeegggggaaaa doła, siedzę i ryczę :dry: :dry: :( :( :( to pewnie hormony szaleją :( Pewnie do jutra mi przejdzie :dry:
Teraz ryczę, nad Gorli snem ;( wyobraziłam sobie takiego aniołka

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 1 miesiąc temu #257668 przez mesy
Gorla :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
:)

agnesssa
:lol: dlaczego wy mnie w ogóle nie słuchacie no i Lacry to przez te tabletki CLO podwyższone :silly: :silly: :silly:
13 lata 1 miesiąc temu #257672 przez chłopek
agnessa ja dzisiaj na reklamie beczałam no ale ja wiem czemu :)
13 lata 1 miesiąc temu #257702 przez Insomnia
Oj dziewoje... :)
Przecież już czas najwyższy na sierpniówki :) ja nawet testa nie zdążyłam zrobić :laugh:
No Lacra u Ciebie tyż piknie :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #257715 przez gorla
agnessa to se razem poryczymy, bo ja tyż rycze a reklamach z bobasami i mnie szlak trafia jak pomysle o świętach, bo jakoś inaczej se je wyobrażałam

mesy dzidek cię z zaskoczenia wezmie i twoje piszczenie nas nie uciszy :lol: :lol: :lol: :lol: wspomnisz moje słowa. Kiedy testujesz?

właśnie położyłam z tata ogrzewanie podłogowe w łazience :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: małz poszedł do pracy i na mnie spadł ten zaszczyt :blink:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #257733 przez Lacrijka
Podłogówka fajna rzecz..ja teraz nie wiem co to kapcie sa bo tak ciepło w girki :laugh: :laugh: :laugh:

Dziewczynki, oglądałyscie ostatnio na tvp1 taki film " Miedzy niebem a ziemią" ?? O takiej wietnamce, przesladowanej w Sajgonie, gwałconaj i wykletej przez ojca ???? kurcze, widziałam połowe i kimlo mi sie a zajebiaszczy byl i teraz szukam download :dry: :dry: :dry:

Ok, znajdłam na *omiku :laugh:
13 lata 1 miesiąc temu #257797 przez gosiak
mesy mesy no ładny ten Twój progesteron... :lol: :lol: no ale czekamy :blink:

ja fotki nie widziała mam nadzieję że Cię kiedyś złapię i mi pokażesz :blink: ja się też zastanawiam nad powrotem do blondu i nie wiem co zrobić żeby nie zniszczyć za bardzo wosisków :silly:

miłego weekendu dziewuszki pewnie cisza będzie na forum a od poniedziałku zaś się gwarno zrobi papatki :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 tygodni temu #257976 przez ajłona
Witam Babeczki!!!
oj te hormonki szaleją u Was!!! Trzymam za Was kciukasy najmocniej na świecie! Gorluś Ciebie ściskam mocno Kochana!!! :kiss:
Martusiu, Majeczko :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
A Wiecie jaki lachon z Emki????szok!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:
byłyśmy wczoraj u gina i mam nadzieję, że Emcia zadowolona :blink:
a moje maleństwo rozwija się supcio, więc znowu na jakiś czas odczuwam ten błogi spokój i szczęście...płeć swą skrzętnie mój kruszek ukrywa...ale mam śliczną fotkę bulki mego bejbika :woohoo: zobaczcie same. kto obstawia dziewuszkę, a kto chłopca?
pozdrówka! no i zarażam Was fasolindą oczywiście!
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #257980 przez emka
agnessa Byłam wczoraj u tego doktorka :) Polecam w 100% :) Weż ze sobą wszystko co masz , badanka , wynik histo bo facet przegląda i analizuje wszystko, do tego wywiad przeprowadził nieziemski :) wszystko sie wywiedział. Jest cierpliwy i bardzo spokojny... U mnie nie znalazł nic niepokojącego, progesteron za wysoki to ponoć dobra wróżba :laugh: No i to ze juz mam dziecko... A poronienia mam uznać za "nie z mojej winy" i że na jego to wszystko jest książkowo :) Miejmy nadzieje że ma racje... :)

Jeszcze raz dziękówka dla AJŁONKI :kiss:

Mesy Jak widzisz to ze progesteron wysoki to podobno super! a co do ciąży to ja ci radzę powsciagliwosć, zeby dołasa nie było. Bo mnie dopadł... ostatnio :P Ale oczywiscie kciuki zaciskam, co by na sierpnióweczkach któraś z nas zagościła :)

gorla Zaimponowałas mi tą podłogą , no no no :) Ja u siebie parkiet kładłam z meżem po nocach tak bardzo chciałam sie wprowadzic :laugh:

Dopadło mnie przeziebionko, chyba z rok nie chorowałam... Apsik!
Ajłona Widzę ze równocześnie posta dodałyśmy :) :laugh: A ja widziałam zdjątko pierwsza!!! I serduszko przez drzwi słyszałam :) Usteczka jak marzenie, :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 4 tygodni temu #257987 przez ajłona
Emcia cieszę się, żeś zadowolona...jeśli tylko będziesz chciała to możemy zawsze razem jeździć i Gorliczka mozemy zabrać i z Agneską na herbatkę wyskoczyć...a Emcia słyszała serduszko i zdjęcia jako pierwsza fakt!!! Tatuś pięknie obrobił zdjęcie, co nie? widać usteczka moje malutkie, że szok! achaaaa ja kcem już Wasze 2 krechy zobaczyć no!!!!!!!!!!buzi
13 lata 4 tygodni temu #257992 przez angellika1
Dziewczyny pojawił sie juz wątek sierpniówki 2012 także tylko czeka aż do niego dolączycie :D
Ajłona sweetaśna fotka :)

Tzrymam za WSas kciuki
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #258021 przez ajłona
13 lata 4 tygodni temu #258029 przez Mirella
Usta ewidentnie męskie:lol: fana chota, jak to Duśka mówi :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia