BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #258638 przez Lacrijka
Gosiak - co to za kotota znow powstawialas w tego profila ????? hahaha Moja tesciowa by Ci powiedziala ze ma mine jak srający kot na puszczy hahahaha
Temat został zablokowany.
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #258658 przez agnesssa
Ajłonka Śliczną masz dzidzie :woohoo:

Emka jeżeli i ty twierdzisz, ze jest fajny lekarz to tym bardziej nie ,mogę się doczekać wizyty :)

Mesy Gosiak
to czekam na Wasze teściory bo mam wielką nadzieję, że @ sie już nie pojawi :lol: :kiss:

Chłopek no właśnie u Ciebie hormony buzują z powodu dzidziolka, a u mnie buzowały przez @ no i już jest lepiej, chociaż ten grudzień na prawde jest ciężki :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 4 tygodni temu #258660 przez mesy
agnesssa się nie stresuj na pewno wszystko będzie po twojej myśli :) :) :) :) :)

A co do @ to się zbliża do mnie wielkimi krokami .... tak mnie brzuch boli że hej :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: ale dobrze niech mnie przepłucze po tym torbielu co pękł :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 4 tygodni temu #258665 przez Insomnia
Witam :)
Agnesssa nie przejmuj się bo to nic nie zmieni:) Bądź dobrej myśli :kiss:
Mesy Doczekałaś się wreszcie bólu co? :silly: :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 4 tygodni temu #258678 przez mesy
Kurna nooo :silly: :silly: :silly: cycki tak bolą jak nigdy no i brzuch :( już bym chciała żeby poleciało :dry: :silly:
13 lata 4 tygodni temu #258685 przez Lacrijka
U mnie tez brzuchol boli od kilku dni i tez nie moge sie @ doczekac bo sie juz męcze.. :dry:
13 lata 4 tygodni temu #258689 przez Insomnia
Dziewczyny współczuję Wam :kiss: Ja już na finiszu prawie ale i tak czasem boli...
Różowy termofor zdziałał w piątek cuda... Na trochę przestało boleć...

13 lata 4 tygodni temu #258695 przez mesy
Lacra ciężki okres :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: ja to wczoraj jak byłam na zakupach mówię jest dostałam bo poczułam no wiecie tak jak by już było a tu lipa
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
:dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: ja już chce żeby było pooooooooooo :lol: :lol: :lol: :lol:

Inso ja nie mam takich wynalazków jak ty ale mam wannę i ciepłą wodę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 4 tygodni temu #258697 przez Insomnia
Mesy ja po wannie i gorącej wodzie ( bo w innej się nie kąpię) to dostaje krwotoki :(

13 lata 4 tygodni temu #258701 przez mesy
No to musisz unikać wany i gorącej wody w te dni :silly: :silly: :silly: ja na szczęście nie dostaje krwotoku ... A w ogóle byłam wczoraj po termometra z dwoma jednostkami po przecinku i kurna nigdzie nie było w aptece baby zdziwione :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
13 lata 4 tygodni temu #258703 przez agnesssa
U mnie jakoś dziwnie w tym cyklu... @ zaczęła się w piątek a dzisiaj wygląda jak by się już skoczyła i w ogóle jaka skąpa była w stosunku do moich regularnie obfitych i długich miesiączek. Taki obrót sprawy mi się nawet podoba :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #258706 przez Lacrijka
mesy napisał:

No to musisz unikać wany i gorącej wody w te dni :silly: :silly: :silly: ja na szczęście nie dostaje krwotoku ... A w ogóle byłam wczoraj po termometra z dwoma jednostkami po przecinku i kurna nigdzie nie było w aptece baby zdziwione :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Pytaj o Microlife, czasem te mendy w aptece nawet nie wiedza co maja :/

Albo sobie zamów, prawie Ci dojdzie na pomiarki (o ile bedzie taka potrzeba :P )
allegro.pl/termometr-owulacyjny-mt-16c2-...npr-i1968587816.html
13 lata 4 tygodni temu #258707 przez mesy
Eeeee teraz to ja se zamówię na allegro :lol: :lol: :lol: za dużo aptek wczoraj zaliczyłam :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 4 tygodni temu #258708 przez Lacrijka
mesy napisał:

Eeeee teraz to ja se zamówię na allegro :lol: :lol: :lol: za dużo aptek wczoraj zaliczyłam :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Te sa dobre
allegro.pl/termometr-owulacyjny-mt-16c2-...npr-i1968587816.html
13 lata 4 tygodni temu #258709 przez Insomnia
Mesy ja też pytałam i patrzyły jak na wariatkę
Lacra jak powiedziałam że microlife taki zwykły to mi pokazała za 150 zł bezdotykowy...
Ale u mnie to takie zadupie to się nie dziwię...

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka