BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 miesiąc temu #258086 przez mesy
Gorla Gosiak nic mnie nie zaskoczy :silly: bo ten progesteron mam podwyższony przez CLO ... :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Emka ja już dawno mam ten etap dołowania , wkręcania się itp ... więc spokojna głowa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #258087 przez gorla
Ajłoncia jak tak zachwalacie tego gina to sie chetnie z wami bujnę, tak styczeń/luty. A co do usteczek , jak Mirelli wygadają mi na chłopczykowe :lol:

Emka a ty też poroniłaś? i to kilka razy??

mesy też czytałam o tym twoim progesteronie i kochana no nie wiem nie wiem :lol: ja bym taka pewna nie byla na to drugie.. tak poważnie to nie chcę cię nakręcać, penie sama sie zastanawiasz :silly: :silly:

Lacruś chciałam obejrzeć, ale z głowy i wyleciało
13 lata 4 miesiąc temu #258089 przez mesy
Gorla kutwa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no ja się nie zastanawiam za to mój bardziej świruje .... bo był przy tym jak ta babka to mówiła jak wyniki mi dawała :P ale mnie dziś normalnie jajka bolą na @ więc wiem co się szykuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A taki wysoki progesteron faktycznie może być reakcją na CLO... może a nie musi bo teraz tak myślę że po co lekarz kazał mi zrobić to badanie jak dobrze wiedział że brałam CLO.. :unsure: ale ja i tak swoje wiem :lol: :lol:

Gorla i proszę nie wkręcaj mnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #258129 przez gorla
mesy wiesz, ze bym bardzo chciała żeby to była opcja 1 a kiedy ostatnio gin cię badał? coś mówiłaś że miałaś endometrium powyżej 12? kurcze nie wkręcam cię, ale nie może mi sie przeczucie mylić, ze w listopadzie zajdziesz :lol: :lol: poczekaj na 14 grudnia i walnij testa..

a na @ boli i przed @ jak i w ciąży, na to nie patrz :lol: cycki bolą tyż
13 lata 4 miesiąc temu #258456 przez mesy
Gorla no lekarz mnie badał 1 grudnia i wtedy miałam też owulację :silly: :silly: :silly: :silly: i w ostatni dzwon zalaliśmy hehe bo lekarz nie był w stanie mi powiedzieć czy owulacja była 30 listopada czy 1 grudnia bo mówiłam mu właśnie że mnie brzuch bolał 30 list.. i 1 grudnia z rana :silly: :silly: więc wiesz :silly: :silly: :silly: A cycole jak mnie boleć zaczęły normalnie na @ :silly: :silly: :silly:
A testa żadnego robić nie będę :lol: :lol: w środę ma przyjść @ tak więc nie ma sensu :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #258463 przez chłopek
mesy tak tak sobie tłumacz że @ przyjdzie
13 lata 4 miesiąc temu #258481 przez mesy
A se pogadajcie hehe :lol: którejś z was też tak będę jak będzie termin @ :lol: :lol: :lol: ja i tak swoje wiem :silly:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #258482 przez gosiak
mesy a przsypomnij który masz dziś dc? a i daj na kwilke zdjątko puki jesteś, ja też chwilkę jestem :laugh:

patrzcie jaki kretyn niezdarny

www.kciuk.pl/Ojciec-robi-zdjecie-noworodkowi-FAIL-a73385

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #258483 przez mesy
21-22 jakoś tak :silly: :silly: jakie zdjątko :>

Normalnie ukręciła bym mu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:dry: :dry: :dry: :angry:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #258484 przez gosiak
no Twoje blond :lol: dajesz dajesz
a no to ja też jakoś tak jak zdąże to może razem testniemy :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #258485 przez mesy
No dobra masz ale na chwilę :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Ty ja nie testuję kutwa no następna :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: mój też mi mówi że czemu nie testuję .... ale ja wiem że nie ma po co więc po co sama mam się zaś nakręcać :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #258486 przez gosiak
ale lachon z Ciebie :lol: :lol:

a test to tradycja :P ja też bym robiła co miesiąc ale ostatnio nie zdążam :silly: :(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #258487 przez mesy
Hehe nie wiem co Ci napisać :lol: senkju senkuj :lol: :lol: :kiss: :kiss:

A ty kiedy masz mieć @ ?

No ja nie chce testować puki nie minie termin @ - tak sobie zresztą obiecałam :lol: no i w zeszłym cyklu wytrzymałam więc i w tym wytrzymam :lol: :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #258488 przez gosiak
teoretycznie powinna się u mnie zjawić 20.12 ale owu o ile była to była później coś 16-17dc a zawsze 12-13 czasem 11dc miałam bule na owu, więc pewnie poślizg będzie ze trzy dni,
dziś 21dc a jak na razie z cyckami cisza :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #258522 przez monka
A mnie dziś jojka bolą, więc chyba coś tam się dzieje... Trza działać :lol: :lol: :lol:
A testować będę w Wigilię. Może będzie prezent ;) ;) ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia