BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 miesiąc temu #258796 przez gosiak
jestem Lacra jestem eMonek sam dzisiaj a ja po południu jadę na zakupki muszę siostrze prezenta na święta wysłać a najpierw kupić no i kartki powysyłac :silly:

a z kota mego się nie śmiej bo to taki świąteczny jest i powiedz teściowej że się nie mówi "kot srający w puszczy " tylko jak już to "kot srający na pustyni :lol: :lol:

kurde za oknem słońce i nawet przez chwilę se pomarzyłam że to wiosna :blush:

ha ładniuchny ten termometr taki gięcioch :blush:
agnessa a z tym zostawieniem termometra TAM to ja nieraz jak mierzyłam na śpiocha o 6 przez 5min, to potem jak się budze o dajmy 10 to się zastanawiam "kurde czy ja wyjęłam" :unsure: :lol:

wy narzekacie że już was boli brzuch a u mnie 22dc i cisza nawet cycochy które już dawno powinny rwać śpią :dry: ale to przez tą późną owulację :dry:

Nikusia jak nas czytasz daj znać co tam u Twojej cioci jak się czuje? i jak malutka?
Gabi a co u Ciebie ?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #258797 przez Insomnia
No nie wiem właśnie :angry: a termometr nie zamówiony :lol: :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 4 miesiąc temu #258799 przez Lacrijka
Moja teściowa mówi ze na puszczy to na puszczy haha A jaka dumna jest zawsze jak zapoda ten tekst hihihi.. Bossssska jest :) :) :)
13 lata 4 miesiąc temu #258801 przez gosiak
hehhe :lol: :lol: bossska matko kiedy ja o swojej tak powiem :unsure: chyba jakiś cud musiałby się wydarzyć, albo musiała bym się upoić do nieprzytomności żeby tak o Niej powiedzić :lol:

ale mam ostatnio straszne sny :huh: wczoraj że mój tato sobie pół ręki uciął :S a dziś że mój tato stał na balkonie i małe dziecko wyleciało przez barierkę i na głowę spadło :S :dry: pokręcone sny nie wiem skąd w mojej główce takie sny :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #258803 przez Lacrijka
Ja tez mialam koszmar o tacie, pamietasz..Tez nie wiem skad mi sie takie głupoty rodza w baniaku...
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #258810 przez gosiak
no pamiętam :dry:

no drugie pranie wstawiłam jeszcze trzecie czeka...w sobotę nie miałam kiedy to dziś nadrabiam :blink:

Lacra wiesz w co ja fejsbuku gram? w simsy :lol: kuwa jak dziecko :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #258811 przez Lacrijka
Bidny Gosiaczek zapracowany taki...Cacy cacy.. Grzeczna bądź bo gwiazdka paczy, musisz byc dobra dla Lacry :) :) :)
13 lata 4 miesiąc temu #258824 przez Lacrijka
gosiak napisał:

no pamiętam :dry:

no drugie pranie wstawiłam jeszcze trzecie czeka...w sobotę nie miałam kiedy to dziś nadrabiam :blink:

Lacra wiesz w co ja fejsbuku gram? w simsy :lol: kuwa jak dziecko :blush:

Nie lubiem simow, nie kręcą mnie. Wole Zombiaki na NK
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #258841 przez Insomnia
Lacra postraszyła że gwiazdka patrzy i sie dziewczynki wystraszyły i nic nie piszą :lol: :lol:

13 lata 4 miesiąc temu #258846 przez gosiak
no do dupy te simy ruszają się jak by kciały a nie mogły :angry: idę na farmę bo mi chwasty powyrastają zaraz :huh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 miesiąc temu #258854 przez nikusia1988
Witam :)
Parę dni mnie nie było bo byłam na weekendzie u moich rodziców a tam komp był oblężany przez moją młodszą siostrę więc nie miałam dostępu a jak już miałam to nie mogłam wejść na ta stronę bo siostra cały czas podgladala co robie na jej laptopie :laugh:

Moja ciocia dalej ma skoki ciśnienia ale narazie nie chca wzywac kardiologa bo jak go wezwa do niej to napewno przepisze tabletki po ktorych nie bedzie mogla karmic wiec na razie sciaga pokarm i ja karmi co 3 godziny, pare dni temy dawali tej malutkliej po 3,4 ml mleka a teraz juz daja jej 6ml no i na poczatku spadla z wagi do 640g ale teraz juz znowu przybrala na wadze, czasami ma jeszcze problemy z oddychaniem i czasami jej daja respirator a czasami wylaczaja zeby sama troche pooddychala.

Jeszcze długi pobyt je czeka w szpitalu bo wypuszczaja wczesniaki jak osiagna przynajmniej 2 kg wiec to jeszcze długo...
13 lata 4 miesiąc temu #258855 przez agnesssa
Gosiak tez próbowałam grać w simy, ale mnie wq.wiały i wyrzuciłam tą aplikację :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #258859 przez mesy
Ta inso ja się gwiazdki nie przestraszyłam bo i tak do mnie nie przyjdzie :lol: :lol: :lol: :lol:

Kutwa a ja w tą farmę dalej gram :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jak nigdy nie grałam to teraz nie ma życia bez farmy haha
A w simsy kiedyś grał mój młodszy brat :silly: :silly: :silly: :silly:

Gosiak a ty się ciesz jak cię nic nie boli :lol: :lol: ja też narzekałam i teraz cooo boli i chciała bym żeby już nie bolało :lol: :lol: :lol: :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #258861 przez Insomnia
Ja już się napisałam :dry: Trafił mi się kurs i będę robić za taksówkarkę :lol: Tylko muszę jeszcze dymać na pieszo do pracy do M. po auto bo dziś wyjątkowo wziął moje bo w jego wachy brakło... A przecież nie ma przelewu jeszcze

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #258862 przez Lacrijka
Jak masz konto w Millenium to Ci pozycze na paliwko :) :) :) Szybko dojdzie :)

Myślicie ze jak pojde na wigilie we sukience to bezie duze zdiwko ?? Poza ślubem to nie miałam sukienki na sie :dry: :dry: :dry: Znalazłam kilka fajnych u allegro ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia