BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #259387 przez mesy
Jutro albo po jutrze .......

Dziś nie przyjdzie bo mnie cyce bolą a zawsze w ten dzień co ma przyjść to jak ręką odjął :lol: :lol: :lol:

Kurna ale się ciulato myje okna jak jest zimno na dworze :angry:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu #259391 przez Insomnia
Szalejesz od rana :)
A o @ nie myśl i jej nie wywołuj :silly:
Ja jutro będę myć a że mam tylko 2 to szybko pójdzie :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 tygodni temu #259395 przez mesy
No jak nie myśleć jak mnie wczoraj tak brzuch bolał że aż musiałam się skurczyć czyt. zwinąć w kokon :angry: :angry: kutwa to przez tego wylanego torbiela no makabra :angry: :angry: :angry: brzuch mnie tak bolał jak miałam 16 lat :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

A idź mi z tymi oknami :lol: ja miałam tak brudne że świata przez nie widać nie było hehe aż wstyd :lol: :lol: ale zostało mi jeszcze tylko jedno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 tygodni temu #259407 przez agnesssa
Heloł :woohoo:
Mesy pożyjemy zobaczymy, nie wywołuj @ z lasu :silly:

Insomnia ja też mam tylko dwa okna, ale za to mam 3 ogromne drzwi tarasowe i myłma je we wrześniu, a w weekend się prawie zadławiłam śniadaniem jak mi słońce w nie zaświeciło... ja będę w sobotę myła, i już mi ręce kostnieją na samą myśl brrrrr :ohmy:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 tygodni temu #259412 przez Insomnia
Agnesssa ja udaję że nie widzę jakie są brudne :blush: ale jutro już postanowiłam... ciekawe co z tego wyjdzie :unsure:

13 lata 3 tygodni temu #259420 przez agnesssa
Ja w tygodniu to na prawdę nie widzę, wychodzę z domu jak jest ciemno i wracam jak jest ciemno, dlatego się nie spodziewałam takiego syfu :huh:

13 lata 3 tygodni temu #259423 przez Insomnia
Wysprzątamy na święta i będzie picuś glancuś :lol: od jutra po troszeczku i do świąt się wyrobimy :silly:
Kurcze @ się już prawie skończyła a mnie dalej jajca bolą :dry: poza pierwszym dniem do raczej taka skąpa mi się wydaje w porównaniu do poprzednich

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #259426 przez mesy
Hehe widzę że wy z oknami tak jak ja :lol: :lol: :lol: też udawałam że nie widzę ale przyszła pora na nie :lol: :lol: :lol: :lol:

agnesssa nie wywołuję :silly: :silly:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
więc przyjdzie :lol: a w ogóle mogła by już przyjść bo wiem że to będzie normalnie armagedon z potopem :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Inso jak boli to rośnie :lol: :lol: :lol: :lol: niech boli może ci się tam piękne jajo hoduje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #259427 przez agnesssa
Mi został tylko ten weekend co będzie, i nie wiem jak się wyrobię bo w sobotę musze iść do pracy, musimy kupic i ubrać chojankę we wtorek przylatuje moja kuzynka z chłopakiem z Londynu i zabieram ich do Bydgoszczy bo na święta będziemy tam z całą rodzinką i wracam przed sylwkiem na którego też mam gości... masakra już mi sie kręci w głowie od tego tempa. A moja mama się cieszy i mówi, że czeka ze wszyskim jak ja do niej przyjadę czyli sprzątanie, gotowanie, pakowanie prezentów... Dobrze, że ja już swoje mam zapakowane :lol:

Mesy ja tam nic nie będę mówiła, ja sobie grzecznie zaczekam na wieści w końcu co ma być to będzie :silly: :woohoo: :kiss:

Insomnia to ciekawe z tymi Twoimi jajcami, ale może Mesy ma rację :woohoo: :kiss:

13 lata 3 tygodni temu #259430 przez mesy
agnesssa ja też tego nie lubie :lol: :lol: :lol: ja też już mam prezenty kupione tylko zapakowac muszę :lol: a właśnie .... macie jakiś pomysł na prezent dla mamy ? bo kutwa nie wiem co jej kupić :angry:
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #259432 przez Insomnia
Agnesssa tempo zabójcze :ohmy: Nie za wcześnie na jajo? Toż to dopiero 5 dc?
A ja byłam wczoraj na randce :silly:

Prezentu nie mam ani jednego :( i pomysłów też brak. Mama chce kosmetyczkę to chociaż jeden z głowy

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #259433 przez mesy
Inso dostałaś wcześniej @ i8 wcześniej będziesz miała owu ... ja teraz miałam cykl 25 dni i owulacja wypadła mi w 11 dc :silly: :silly: :silly: :silly:
Ej na randce ? zazdroszczę ci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja to jak co roku każdemu kupuję jakiś ciuch :lol: :lol: praktyczne bo potem chodzą a sami sobie nie kupią np. jak mój tata jak dostał sweter rok temu to się z nim rozstać nie umie :lol: tylko właśnie problem z mamą :dry:
13 lata 3 tygodni temu #259434 przez Insomnia
No tak jak w młodzieńczych czasach... Kolacja na mieście, winko, spacer :silly: Taki spontan :woohoo:
No to mierzę tempke i szukamy owu:) Dzis 36,5

13 lata 3 tygodni temu #259436 przez agnesssa
Insomnia WoW tylko pozazdrościć :lol:

Mesy ja dla mamy mam szczoteczkę elektryczną bo od dwóch lat mówi, że taką chce i sobie jeszcze nie kupiła :D

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #259437 przez mesy
A ta szczotka do sprzątania ? :>

Inso szkoda że mój sam nie wpada na takie pomysły :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A ty sobie kup nowym termometr :silly: :silly: bo z tym to owulki nie znajdziesz :silly: :silly: :silly: masz taki jak ja haha pod pachą 35.6 max 36 jak dobrze przycisniesz :silly: :silly: :silly: :silly:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia