BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 tygodni temu #259586 przez mesy
Właśnie dzisiaj się chłopek zastanawiałam co z tobą ... zdrówka dla Ksawcia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu #259587 przez chłopek
asik dziekujemy, mam nadzieje ze juz nic sie nie bedzie działo,jak mu igly wbijala to mialam ochote ppowiedziec jej zeby dala spokoj i chcialam wziasc go do domu.
13 lata 3 tygodni temu #259589 przez chłopek
mesy dziekuje, jak narazie Ksawcio spi odreagowuje pobyt w szpitalu, jeszcze bylismy na oddzilnej sali i nie mozna nam bylo wychodzic:( a na świetlicy bawił sie chłopczyk taki dwuletni, Ksawcio do niego nie mógł iść, płakał z takim wyrzutem że go nie chce puścic:(
Asik uważaj na Szymonka bo nie wiem jak u was ale u nas panuje grypa żoładkowa, moja siostrzenica 10 miesiecy i bratanica 13 miesciey też chore ale im sie udało bez szitala obejsć, my może też bysmy nie pojechali gdyby Ksawus cos pił a on nie, wiec w efekcie był odwodniony
13 lata 3 tygodni temu #259592 przez Asik
ojjj kurcze mam nadzieje że nas nie dosięgnie.. w sumie to szymek tylko ze mną przebywa wiec mam nadzieję że jakos go uchronię :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 3 tygodni temu #259594 przez chłopek
no myślę że Szymuś sie nie da :)
13 lata 3 tygodni temu #259611 przez mesy
Która to z was miała tego torbiela na jajniku ? mam pytanie .......
13 lata 3 tygodni temu #259629 przez agnesssa
Chłopek :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: dla Ksawcia mam nadzieję, że już jest dobrze :silly:

Mesy ja miała torbiele, a co :unsure:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 tygodni temu #259632 przez mesy
agnesssa a to jest normalne że przed @ tak brzuch boli ? no nie daj się a
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: byłam przed chwilą w aptece to aż sobie usiąść musiałam :angry: :angry: :angry: :(
13 lata 3 tygodni temu #259636 przez agnesssa
Wiesz co Mesy zdarzało się że miałam tak bolesne @ ale to nie koniecznie pokrywało się z torbielami, więc nie umiem Ci powiedzieć czemu Ciebie tak boli mocno :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 tygodni temu #259704 przez gosiak
chłopek zdrówka dla syneczka :kiss:

mesy bidulko ja nie miałam torbieli więc Ci nie pomogę, ale wydaje mi się że może @ się zbliża i macica może się złszcza czy coś, wyczyszcza po tym torbielu:unsure: a może rośnie ktoś w Tobie i tak boli, bo maciocha się zorciąga:blink:

a czy Lacra coś pisała wczoraj o zakupach że dziś wybywa? bo coś mi sie zdaje że coś pisała i ta jej nieobecność dziś to chyba efekt zakupowy :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 tygodni temu #259749 przez mesy
Gosiak @ się na pewno zbliża :silly: ale że aż tak się złuszcza że tak boli ... ło matko ja chyba z kibelkiem się nie rozstanę jak już dostanę @ :silly:
13 lata 3 tygodni temu #259815 przez Lacrijka
A bylam sobie na zakupkach, a co ??? żalisz mi ??? he? he ? Nakupilam pierdół i do chalpy :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 3 tygodni temu #259881 przez MagdaM
Hej
Lacrijka nie bij :blush: Dopiero sie zebralam i wrzuce 2 w gratisie :laugh: :silly:
Jak zwykle trzymam za Was wszystkie :)
[img]http://https://lh5.googleusercontent.com/-JnGIggCL_Zc/TuewNs3PBeI/AAAAAAAAAng/3pXR2Eg2mG4/s512/IMG_4
[img]http:https://lh3.googleusercontent.com/-O7oB9EaAqZM/TuexjQRWOkI/AAAAAAAAApw/gRbNqoYpN_0/s640/IMG_470

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 3 tygodni temu #259895 przez gosiak
madzia nie wlazły :( co u Ciebie u Was? :kiss:

Lacra nie żale bo ja to za zakupami nie przepadam szczególnie teraz przed świętami, ale jutro jadę do urzędu to przy okazji kupię sobie chyba coś bo dawno nic nie kupowałam a na święta trza się jakoś ubrać :blink:

ale u młotów się dzieje widziałaś? ciekawe co lekarz chce Agnieszce powiedzieć :unsure: idę bo zaraz kulisy :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #259909 przez MagdaM
Gosiu po staremu ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A co u Was?? Przepraszam, ale nie ogarniam jak zwykle :blush:
Probuje inaczej wrzucic
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży