BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 tygodni temu #259438 przez Insomnia
A apaszka albo broszka? Jak twoja mama się by na to zapatrywała?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu #259442 przez mesy
No właśnie i tu mam problem bo nic z tego co wymieniłaś :silly: :silly: moja mama czasem w moich rzeczach chodzi hehe a chce jej kupić coś takiego odpowiedniego do jej wieku a ma 46 lat ... do sprzątania to wszystko odpada bo za to by mnie chyba tym w łeb strzeliła :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 tygodni temu #259443 przez Insomnia
Torebka, pasek do spodni? Kostium kąpielowy??????? :silly: :lol:

13 lata 3 tygodni temu #259449 przez mesy
Właśnie torebka dobry pomysł :lol: :lol: :lol: czemu ja na to wcześniej nie wpadłam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 tygodni temu #259455 przez agnesssa
Mesy szczoteczka do zębów elektryczna :P Moja mam też ma 46 lat :D

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 tygodni temu #259460 przez mesy
A szczoteczka do zębów :lol: :lol: :lol: hehe a to akurat moja mama ma :angry: :angry: rok temu kupiłam jej suszarkę do włosów i to samo kupił mój brat hehe powiedziała że więcej nie chce bo jej te suszarki na 10 lat stykną :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 tygodni temu #259474 przez Asik
witam staraczki :) :)
nie wiem czy zauważyłyście ale już jest założony wątek mamuś sierpniowych 2012.. nic tylko sie zapisywać :D
a tak poważnie to mam nadzieję ze jeszcze w tym roku większość zobaczy dwie kreski :)

A tu mój dzieć przesyła Wam fluidki zafasolkowania :D

buziolki :kiss: :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 3 tygodni temu #259478 przez mesy
Szymonek ma piękne wielkie oczyska :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 tygodni temu #259486 przez Insomnia
Ale Szymonek już duży :kiss: :kiss: :kiss:

13 lata 3 tygodni temu #259493 przez agnesssa
o Chojinka nie mam głośników, to sobie tylko popatrzyłam na Szymka, ale słodziak :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 tygodni temu #259503 przez Asik
Rosnie mi chłopisko :) za 4 dni kończy 4 mce a ma już 75cm "wzrostu" :) :) tyle co okoo 10 mczne bejbeee... dobrze że przystopował :)

Fenkju soł macz za komplementosy :) :)

Jejciuu ..wiecie co.... ja kurcze niewiele młodsza od Waszych mamuś jestem... :D

A tu Wam posle cos coby sie wam te porządki lajtowo robiło :)
Ja uwielbiam tych wqriatów i totalnie przy nich wymiękam :D :D

zmykam na s[pacerek :) :)
miłego dzionkaaaaaaa :kiss:

13 lata 3 tygodni temu #259525 przez gosiak
Asiu oglądałam Szymcia ze swoją bratanicą 2 latka którą chwilowo zabawiam, i śmiała się razem z Szymciem w głos i krzyczy cały czas żeby jej dzidzie puścić :lol: świetny jest i wysoki facet z Niego będzie :blink: Tatuś taki wysoki?

a co do fariatów hahaha nie mogę z nich jak wygibają tymi swoimi.... :blush: :lol: :lol: :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 tygodni temu #259557 przez ann-sunshine
Ale Szymonek się wyciągnął w górę, ho ho.

Delfinku, właśnie się zastanawiałam co z Wami, czy jeszcze spakowane. Nie ma tego złego, najwyżej będziesz mieć prezent na święta. Trzymam kciuki za pomyślne rozpakowanie :)
13 lata 3 tygodni temu #259570 przez chłopek
czesc dziewczyny nie chce mi sie czytac bo duzo naprodukowałyście:) pózniej bede miec chwilke to nadrobie:)
my własnie wróciliśmy ze szpitala :( z niedz na poniedz Ksawcio nam wymiotował, nic nie chciał pić wiec pojechalismy do szpitala, dostał 2 kroplówki, myślałam ze nie wyjdziemy dzisiaj bo dostał gorączke w nocy ale pani doktor nas puscila powiedziala ze nic innego sie nie dzieje wiec mozemy isc.
Ksawus mam pokłóte obie rączki bo tak sie szarpal ze sie wenflon nie trzymał, a jak biedactwo płakało jak widział że mu jakaś rurka od raczki idzie, naszczescie jestesmy w domu i mały ma dietke
13 lata 3 tygodni temu #259574 przez Asik
Gosiakuuu zarazliwy m,a smiech to prawda :) :) hehhh tatus trochę niższy ode mnie wiec wdało się dziecię w moją familiję :D :D ja mam 173 a M ma 171 :)

Chłopek :kiss: :kiss: ojj wiem co to znaczy widxziec jak dzieciątko płacze a lekarze kłuja i kłują.. ale dobrze że już w domku jesteście i teraz tylko czekac na pooprawe :D :D :D Zdrówka dla Ksawcia życzymy :kiss:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka