- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260034 przez mesy
Mnie też średnio przekonują dlatego tego nie kupilam
No to dobrze że jutro idziesz do gienka daj znać co ci powiedział
Lacra wszystkiego co najlepsze i upragnionego dzidka
No to dobrze że jutro idziesz do gienka daj znać co ci powiedział
Lacra wszystkiego co najlepsze i upragnionego dzidka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez mesy.
Temat został zablokowany.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260039 przez bidol
hej dziewczyny. Dzis troszke mi lepiej to się odzywam. Staram sie Was czytać na bieżąco, ale Wy tyle bazgrolicie że się nie da nnieraz nadrobić.
Chłopek będzie dobrze, zawsze się przeżywa szpital, zwłaszcza za pierwszym razem, później już się troszkę przyzwyczaja i rodzic i dziecko wiem co mówie my z Sebą leżeliśmy 7 razy w szpitalu i min po tydzień a raz to nawet 17 dni. do kucia już się przyzwyczaił. Póżniej nawet nie zwracał uwagi jak w nocy miał zmieniany wenflon to się nawet nie obudził
Taki z niego mały zakapiorek
ja się czuję ogólnie tragicznie, mam już zgagę, często boli mnie głowa i dokucza mi rwa kulszowa, brzuch już mnie mniej boli, ale 10 prochów dziennie łykam, wieć coś za coś.
ciągle mam mdłości i brak apetytu
mam nadzieję że mi niedługo przejdzie. Nawet przez myśl mi nie przeszło że można się tak w ciąży czuć. Z Sebą czułam się o niebo lepiej.
trzymam za Was kciuki i mam nadzieję że Wy w ciąży będziecie czuły się lepiej i Tego z całego serca Wam życzę
lacra - wszystkiego nan naj i ..........
Chłopek będzie dobrze, zawsze się przeżywa szpital, zwłaszcza za pierwszym razem, później już się troszkę przyzwyczaja i rodzic i dziecko wiem co mówie my z Sebą leżeliśmy 7 razy w szpitalu i min po tydzień a raz to nawet 17 dni. do kucia już się przyzwyczaił. Póżniej nawet nie zwracał uwagi jak w nocy miał zmieniany wenflon to się nawet nie obudził
Taki z niego mały zakapiorek
ja się czuję ogólnie tragicznie, mam już zgagę, często boli mnie głowa i dokucza mi rwa kulszowa, brzuch już mnie mniej boli, ale 10 prochów dziennie łykam, wieć coś za coś.
ciągle mam mdłości i brak apetytu
mam nadzieję że mi niedługo przejdzie. Nawet przez myśl mi nie przeszło że można się tak w ciąży czuć. Z Sebą czułam się o niebo lepiej.
trzymam za Was kciuki i mam nadzieję że Wy w ciąży będziecie czuły się lepiej i Tego z całego serca Wam życzę
lacra - wszystkiego nan naj i ..........
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez bidol.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #260045 przez mesy
Inso dla 7 latka możesz kupić jakieś auto sterowane ostatnio w biedronie widziałam takie duże za 70 zł
Ja kupiłam temu małemu od mojej znajomej co wtedy do nich leciałam i ci powiem zadowolony był bardzo nawet z autkiem spał
Dla babci i teściowej nie wiem ja zawsze jakiegoś swetra kupuję
dla męża może jakaś maszynka elektryczna do golenia są fajne z philipsa i nie drogie bo po 120 zł no i fajnie golą
więcej nie mam pomysłów
5 zł się należy
Ja kupiłam temu małemu od mojej znajomej co wtedy do nich leciałam i ci powiem zadowolony był bardzo nawet z autkiem spał
Dla babci i teściowej nie wiem ja zawsze jakiegoś swetra kupuję
dla męża może jakaś maszynka elektryczna do golenia są fajne z philipsa i nie drogie bo po 120 zł no i fajnie golą
więcej nie mam pomysłów
5 zł się należy
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260066 przez gorla
Sto lat sto lat niech zyje żyje nam, kto??? Lacruś Lacruś Lacruś wszystkeigo naj i spełnienia marzeń
mesy ja mam torbiele na jajnikach, ale mi chyba nie pękł i nieraz miałam bóle przed @,aż mi nie dobrze z bólu było i nie dało się funkcjonować
Inso ty masz tępy ból brzucha czy jajników po @??? mnie po @ boli jak na @, choc nie zawsze
chłopek biedny Ksawcio takei maluszki cieżko znosza szpital, ja leżałam z Oliwką w zeszłym roku przez kilka dni, 4 latka miała i rozumieła, ze musi brac leki i sie inhalować, była dzielna A ty jak sie czujesz???
bidolku trzymaj sie dzielnie, kiedyś to musi minąć
Asik ale Szymuś naprawdę urósł, jest słodziuchny
a Emilcia tez boska, taka taka do wycałowania super ciuszki ma
A mnie jajca bola , ze iść nie mogę tak boli. Mesy sama w bólu nie będziesz u mnie tez pewnie zaboli cholernie na @, już se apapy nakupowałam i se zaklepałam termofor króliczka od Oliwkii różowy
agnessa aleś mi smaka narobiła tymi babeczkami
Ajłonciu ile czekałaś po poronieniu ??
mesy ja mam torbiele na jajnikach, ale mi chyba nie pękł i nieraz miałam bóle przed @,aż mi nie dobrze z bólu było i nie dało się funkcjonować
Inso ty masz tępy ból brzucha czy jajników po @??? mnie po @ boli jak na @, choc nie zawsze
chłopek biedny Ksawcio takei maluszki cieżko znosza szpital, ja leżałam z Oliwką w zeszłym roku przez kilka dni, 4 latka miała i rozumieła, ze musi brac leki i sie inhalować, była dzielna A ty jak sie czujesz???
bidolku trzymaj sie dzielnie, kiedyś to musi minąć
Asik ale Szymuś naprawdę urósł, jest słodziuchny
a Emilcia tez boska, taka taka do wycałowania super ciuszki ma
A mnie jajca bola , ze iść nie mogę tak boli. Mesy sama w bólu nie będziesz u mnie tez pewnie zaboli cholernie na @, już se apapy nakupowałam i se zaklepałam termofor króliczka od Oliwkii różowy
agnessa aleś mi smaka narobiła tymi babeczkami
Ajłonciu ile czekałaś po poronieniu ??
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez gorla.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #260071 przez mesy
Gorla super będziesz ze mną A tak serio to chociaż ty jedna rozumiesz co to ból jak się miało torbiel mi dziś przeszło brzuch wciągło więc czekam na @ choć może być tak że dziś nie przyjdzie bo temperatura 37.1 a zawsze w dzień @ spada do 36.9./36.8 ....
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej