BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 tygodni temu #260032 przez Insomnia
Pierdziu!!!!!!!!!!!!!!
Jak ja to zrobiłam? He?
Mesy już wczoraj wieczorem nie brałam tego wiesiołka...
A gienek jutro przyjmuje

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260034 przez mesy
Mnie też średnio przekonują dlatego tego nie kupilam ;)
No to dobrze że jutro idziesz do gienka daj znać co ci powiedział :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lacra wszystkiego co najlepsze i upragnionego dzidka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

13 lata 3 tygodni temu #260038 przez Insomnia
A teraz będzie burza mózgów. Potrzebuje pomysły na prezent dla:
1. Szwagra - lat 7
2. Babci - sztuk 3
3. Teściowej
4. Teścia
5. Chrześnicy - lat 5
6. Mężusia

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260039 przez bidol
hej dziewczyny. Dzis troszke mi lepiej to się odzywam. Staram sie Was czytać na bieżąco, ale Wy tyle bazgrolicie że się nie da nnieraz nadrobić.
Chłopek będzie dobrze, zawsze się przeżywa szpital, zwłaszcza za pierwszym razem, później już się troszkę przyzwyczaja i rodzic i dziecko ;) wiem co mówie my z Sebą leżeliśmy 7 razy w szpitalu i min po tydzień a raz to nawet 17 dni. do kucia już się przyzwyczaił. Póżniej nawet nie zwracał uwagi :) jak w nocy miał zmieniany wenflon to się nawet nie obudził :laugh:
Taki z niego mały zakapiorek :dry: :)

ja się czuję ogólnie tragicznie, mam już zgagę, często boli mnie głowa i dokucza mi rwa kulszowa, brzuch już mnie mniej boli, ale 10 prochów dziennie łykam, wieć coś za coś.
ciągle mam mdłości i brak apetytu :X
mam nadzieję że mi niedługo przejdzie. Nawet przez myśl mi nie przeszło że można się tak w ciąży czuć. Z Sebą czułam się o niebo lepiej.

trzymam za Was kciuki i mam nadzieję że Wy w ciąży będziecie czuły się lepiej i Tego z całego serca Wam życzę :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

lacra - wszystkiego nan naj i .......... :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260041 przez agnesssa
No włacha Lacrijka Wszystkiego co naj, i wymarzonego prezentu :lol:

Bidol no zastanawiałam się jak się czujesz, bo podczytywałam Ciebie na lipcówkach :silly: Trzymaj się kochana i życzę Ci, co byś się lepiej czuła :kiss: :kiss: :kiss: A z bąbelkiem wszystko ok :unsure:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 tygodni temu #260045 przez mesy
Inso dla 7 latka możesz kupić jakieś auto sterowane :lol: ostatnio w biedronie widziałam takie duże za 70 zł :lol: :lol: :lol:
Ja kupiłam temu małemu od mojej znajomej co wtedy do nich leciałam i ci powiem zadowolony był bardzo nawet z autkiem spał ;)

Dla babci i teściowej nie wiem ja zawsze jakiegoś swetra kupuję :lol: :lol: :lol:

dla męża może jakaś maszynka elektryczna do golenia ;) ;) są fajne z philipsa i nie drogie bo po 120 zł :silly: :silly: :silly: :silly: no i fajnie golą :silly: :silly:

więcej nie mam pomysłów :lol: :lol: :lol:

5 zł się należy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 tygodni temu #260047 przez bidol
agnesssa - mam nadzieje że z dzidkiem wszystko ok, ale tego nigdy do końca się nie wie. Ale ja złych myśli do siebie nie dopuszczam :angry: :laugh: :laugh:
13 lata 3 tygodni temu #260052 przez Insomnia
Mesy senk ju :lol: Masz wydać? :lol:

13 lata 3 tygodni temu #260053 przez mesy
Inso zależy ile masz hahaha
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260066 przez gorla
Sto lat sto lat niech zyje żyje nam, kto??? Lacruś Lacruś Lacruś :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wszystkeigo naj i spełnienia marzeń

mesy ja mam torbiele na jajnikach, ale mi chyba nie pękł :unsure: i nieraz miałam bóle przed @,aż mi nie dobrze z bólu było i nie dało się funkcjonować

Inso ty masz tępy ból brzucha czy jajników po @??? mnie po @ boli jak na @, choc nie zawsze

chłopek biedny Ksawcio :kiss: :kiss: :kiss: takei maluszki cieżko znosza szpital, ja leżałam z Oliwką w zeszłym roku przez kilka dni, 4 latka miała i rozumieła, ze musi brac leki i sie inhalować, była dzielna :) A ty jak sie czujesz???

bidolku trzymaj sie dzielnie, kiedyś to musi minąć :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Asik ale Szymuś naprawdę urósł, jest słodziuchny :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

a Emilcia tez boska, taka taka do wycałowania :kiss: :kiss: :kiss: super ciuszki ma :kiss:

A mnie jajca bola , ze iść nie mogę tak boli. Mesy sama w bólu nie będziesz :lol: u mnie tez pewnie zaboli cholernie na @, już se apapy nakupowałam i se zaklepałam termofor króliczka od Oliwkii :lol: różowy :lol:

agnessa aleś mi smaka narobiła tymi babeczkami

Ajłonciu ile czekałaś po poronieniu ??
13 lata 3 tygodni temu #260067 przez ilona
Lacra wszystkiego najlepszego z okazji "18" urodzin :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 3 tygodni temu #260071 przez mesy
Gorla super będziesz ze mną :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: A tak serio to chociaż ty jedna rozumiesz co to ból jak się miało torbiel :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: mi dziś przeszło :lol: :lol: brzuch wciągło więc czekam na @ :lol: :lol: :lol: :lol: choć może być tak że dziś nie przyjdzie bo temperatura 37.1 a zawsze w dzień @ spada do 36.9./36.8 ....
13 lata 3 tygodni temu #260077 przez gorla
mesy a moze nie przyjdzie? wez rób tego testa, już możesz :laugh: :laugh: bo ja tu zaraz z siebie wyjdę, wstałam rano i sprawdzałam, czy coś piszesz o braku @ :) :) :)
13 lata 3 tygodni temu #260079 przez mesy
Gorla nie nie nie nie nie nie nie nie namówicie mnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

U mnie @ przychodzi między 12-00 a 15-00 więc wiesz :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 tygodni temu #260083 przez Insomnia
Mesy zawsze w tych godzinach??
Gorla no boli i brzuch i jajca, dziś już trochę mniej ale co to jest?

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka