BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #260206 przez mesy
Kurde tyle jedno okno myłaś ? chce cię za gosposię :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No dochodzi ale ni mo ale cycole przestały boleć więc lada chwila zawita :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #260211 przez Insomnia
Ta za gosposie :silly: byś mnie już nigdy nie wypuściła :lol: okno i sypialnia wysprzątana:lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 2 miesiąc temu #260214 przez mesy
Widzę żeś się rozkręciła :lol: :lol: :lol: ja to tylko odkurzyłam i podłogi wymyłam hehe
13 lata 2 miesiąc temu #260226 przez Lacrijka
Dzieki za zyczonka :kiss: :kiss: :kiss:

Chodźcie do mnie pomyc okna..Ja mam 16 w tym 5 balkonowyvh :dry: :dry: :dry:
13 lata 2 miesiąc temu #260228 przez mesy
Lacra inso dobrze idzie mycie okien hehe może na święta się wyrobi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #260231 przez Lacrijka
Paczajcie jakiego eMus napisał esa...

"Wszystkiego najlepszego blablabla (nie chce mi sie pisac co nazyczył :laugh: ) No i jak masz te urodziny to moze bys zrobiła ten serniczek czekoladowy mój ulubiony??? "

Noz kurewka !! se mysle !! Chyba to on mi powinien go zrobic, coooooo ???
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #260234 przez mesy
Hehe nie źle :lol: :lol: :lol: :lol: wiesz sama sobie możesz zrobić prezent tym serniczkiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kutwa już mnie denerwuje te czekanie na @ :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
13 lata 2 miesiąc temu #260252 przez Lacrijka
Mnie tez :angry: :angry: :angry: Mogłaby juz wredota sie przywlec..bo juz czuje jak mnie nerwy rozsadzaja, kota i eMusia mi zal :dry: :dry: :dry:
13 lata 2 miesiąc temu #260255 przez Insomnia
Mesy mówiąc że idę myć okna nie mam na myśli samych szyb :P :P

13 lata 2 miesiąc temu #260262 przez mesy
Inso no wiem wiem :lol: :lol: :lol: :lol:

Lacra
no mojemu się wczoraj też oberwało :silly: :silly: haha nawet zadzwoniłam do mojego taty i też miałam do niego pretensje o nic :silly: :silly: :silly: :silly:
A jeszcze wczoraj mi brat chciał zabrać router to już w ogóle 200 stopni w minutę się nagrzało :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #260281 przez Mirella
Lacrijka napisał:

Paczajcie jakiego eMus napisał esa...

"Wszystkiego najlepszego blablabla (nie chce mi sie pisac co nazyczył :laugh: ) No i jak masz te urodziny to moze bys zrobiła ten serniczek czekoladowy mój ulubiony??? "

Noz kurewka !! se mysle !! Chyba to on mi powinien go zrobic, coooooo ???

Znaczy szykuje Ci siurpryze na wieczór i chce żeby było nastrojowo, ić ten serniczek robić, Ci czarownica mówi. A jak siurpryzy nie będzie to eMusia na wycieraczkę wystaw.

A ja Ci nie życzę, ja Cię czaruję, czujesz? Bo to już Twoja kolej na mój gust :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side:

No i buziaki łapaj :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

wiecie co? tak sobie przy okazji urodzin Lacrijki uświadomiłam, że gdyby mój dziadek żył to by dziś sto lat kończył :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #260404 przez chłopek
czesc dziewczyny ja dzisia byłam na usg widziałam mojego maluszka:) wszystko jest ok, fotkę wstawię póżniej
13 lata 2 miesiąc temu #260405 przez renata20
Hej mam pytanie jesli mojego chłopaka siostra jest chora na autyzm to mozliwe jest że moje dziecko będzie chore??????Chciał bym bardzo zajść w ciąże ale sie boje!!Proszę o odpowiedz :(
13 lata 2 miesiąc temu #260408 przez Insomnia
Chłopek!! No opowiadaj o maleństwie migusiem :woohoo:

13 lata 2 miesiąc temu #260414 przez chłopek
insomnia dzidzia ma 63mm,i jak narazie tyle :) w srode bede miec przeziernosc karkowo to moze bedzie sie łobuziak ruszał bo dzidziol leżał spokojnie, buzke tylko otworzył,
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia