- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #260983 przez Majowka
No, ja:))
W domku juz jestem!
Wczoraj jechalam przez Koscierzyne I pomyslalam o Dorci, mam nadzieje, ze wszystko dobrze u niej I lenki:)
Widze, Ze u Was wszystko dobrze! Wszystkiego naj naj Lacrijka!!!!
Ja pieke piernika, takiego przekladanego, makowca, serniczek i taki przeboj mamy, czekoladowy z kremem adwokatowym I wisniami, pychotka.
Jak chcecie to przepisy wam wrzuce!
W domku juz jestem!
Wczoraj jechalam przez Koscierzyne I pomyslalam o Dorci, mam nadzieje, ze wszystko dobrze u niej I lenki:)
Widze, Ze u Was wszystko dobrze! Wszystkiego naj naj Lacrijka!!!!
Ja pieke piernika, takiego przekladanego, makowca, serniczek i taki przeboj mamy, czekoladowy z kremem adwokatowym I wisniami, pychotka.
Jak chcecie to przepisy wam wrzuce!
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #261017 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
gorla NO to w Nomi było wesoło... cryejzolka
lacrijka Spóźnione zyczonka przesyłam 100 lat kochana i spełnienia tego największego marzenia
Głowa do góry , na pewno lekarz coś wymyśli żeby Wam pomóc, najwazniejsze to znać przyczynę... Czasem właśnie wtedy sie udaje jak sie wydaje że sprawa przegrana, spytaj Ajłonki MOcno zaciskam za Was!!!
Mesy Kurtka wodnna, dylaj po testa!!! A nie tu nas stresujesz przed świętami
Ajłonka A widzisz jak sie maleństwo rozbujało :)A to dopiero początek, zobaczysz jak dostaniesz w żebro!
Myśle ze już mozesz być spokojna o swojego bejbika... pierwsze , nieśmiałe zakupy najlepiej dowodzą, ze już jesteś spokojniejsza! Jakże się z tego cieszę...
Insomnia zapodaj przepisy ale cos łatwego bo ja mam dwie lewe!!! A musze coś na wigilie do : szkoły upiec!! Chyba nie wiedzą na co się piszą.... hehe
MOja córa jest aniołem, kupiłam jej piekne skrzydła! z prawdziwych piór!
lacrijka Spóźnione zyczonka przesyłam 100 lat kochana i spełnienia tego największego marzenia
Głowa do góry , na pewno lekarz coś wymyśli żeby Wam pomóc, najwazniejsze to znać przyczynę... Czasem właśnie wtedy sie udaje jak sie wydaje że sprawa przegrana, spytaj Ajłonki MOcno zaciskam za Was!!!
Mesy Kurtka wodnna, dylaj po testa!!! A nie tu nas stresujesz przed świętami
Ajłonka A widzisz jak sie maleństwo rozbujało :)A to dopiero początek, zobaczysz jak dostaniesz w żebro!
Myśle ze już mozesz być spokojna o swojego bejbika... pierwsze , nieśmiałe zakupy najlepiej dowodzą, ze już jesteś spokojniejsza! Jakże się z tego cieszę...
Insomnia zapodaj przepisy ale cos łatwego bo ja mam dwie lewe!!! A musze coś na wigilie do : szkoły upiec!! Chyba nie wiedzą na co się piszą.... hehe
MOja córa jest aniołem, kupiłam jej piekne skrzydła! z prawdziwych piór!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez emka.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 3 tygodni temu #261030 przez Insomnia
Emka więc tak krok po kroku napisze bo z pamięci:
1. Zwykły biszkopt upiec ( pierwszy lepszy przepis z neta, ja piekę ten rzucany o podłogę)
2. Przekładamy kremem ( np. budyniowy)
3. Cienka warstwa toffi
4. Warstwa herbatników
5. Masa toffi ( w biedronce są o różnych smakach)
6. Warstwa herbatników
7. Śnieżka z torebki na wierzch
8. I na koniec czekolada starta na tarce
Najlepsze na drugi dzień
Pani Walewska Wydaję się pracochłonne ale nie ma tragedii a jest pyszne ale może znacie te ciasta
1. Zwykły biszkopt upiec ( pierwszy lepszy przepis z neta, ja piekę ten rzucany o podłogę)
2. Przekładamy kremem ( np. budyniowy)
3. Cienka warstwa toffi
4. Warstwa herbatników
5. Masa toffi ( w biedronce są o różnych smakach)
6. Warstwa herbatników
7. Śnieżka z torebki na wierzch
8. I na koniec czekolada starta na tarce
Najlepsze na drugi dzień
Pani Walewska Wydaję się pracochłonne ale nie ma tragedii a jest pyszne ale może znacie te ciasta
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #261033 przez emka
Insomnia brzmi pysznie, uwielbiam budyniowe aż mi ślinka pociekła... tylko biszkopt mnie przeraża... ale spróbuje, słyszałam o tym rzucany hehe ... ale nie próbowałam!
mesy kurde belek, a już myślałam, liczyłam na Ciebie a TY CO!!! Ale w Nowym Roku z takim progesteronem, zadziałamy obie
Wczoraj siedze przy kompie wieczorem i jak mnie zakłuło z lewej strony i se myśle , czas sie położyć chyba se jajnik przeziebiłam, a potem pliczyłam że to mogło być przez owulke, co myślicie? 11 dzień cyklu, dzis już nie czuje.. zaraz męza za chabety do łóżka ściągnęłam! Ale nie wiem czy to to bo nigdy nie zwracałąm uwagi, na takie pokłuwania... hmm
mesy kurde belek, a już myślałam, liczyłam na Ciebie a TY CO!!! Ale w Nowym Roku z takim progesteronem, zadziałamy obie
Wczoraj siedze przy kompie wieczorem i jak mnie zakłuło z lewej strony i se myśle , czas sie położyć chyba se jajnik przeziebiłam, a potem pliczyłam że to mogło być przez owulke, co myślicie? 11 dzień cyklu, dzis już nie czuje.. zaraz męza za chabety do łóżka ściągnęłam! Ale nie wiem czy to to bo nigdy nie zwracałąm uwagi, na takie pokłuwania... hmm
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #261039 przez mesy
Emka a widzisz ja na nic nie liczyłam bo i tak wiem że nic z tego by nie wyszło ale prowadzę teraz ostatnią walkę no może przed ostatnią bo nie wiem czy się nie zdecydujemy an inseminację ... a później niech się dzieje co chce
Bo już nie mam siły na to wszystko Tzn ze starań nie rezygnuję ale z pomocą lekarza to tak jak napisałam wyżej
Emka to może być owu ... ja też ostatnio miałam w 11 dc cyklu owu więc bier się do roboty
Bo już nie mam siły na to wszystko Tzn ze starań nie rezygnuję ale z pomocą lekarza to tak jak napisałam wyżej
Emka to może być owu ... ja też ostatnio miałam w 11 dc cyklu owu więc bier się do roboty
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez mesy.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #261049 przez emka
mesy A ja głupia chciałam iść spać dobrze, że dzieki wam oprzytomniałam w ostatniej chwili...
Do 30 tki sporo czasu, a ja już po...
OK kończe pisanko , zabieram sie do pracy... ble
Do 30 tki sporo czasu, a ja już po...
OK kończe pisanko , zabieram sie do pracy... ble
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1