- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #261170 przez mesy
Spoko spoko przekażę mojemu że masz podwyższoną poprzeczkę na pięcioraczki
Ale bym się zdziwiła jak by serio tak było hehe
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ale bym się zdziwiła jak by serio tak było hehe
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
13 lata 3 tygodni temu #261180 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
mesy Ale z Tobą pojechały
a tak serio to 26 to idealny wiek na 1 dziecko
Ja byłam za młoda... odrobinę...
Ale człowiek sie szybko przestawia
Zapodam Wam moją ulubioną piosenkę świąteczną
Ding Dong mega optymistyczna
a tak serio to 26 to idealny wiek na 1 dziecko
Ja byłam za młoda... odrobinę...
Ale człowiek sie szybko przestawia
Zapodam Wam moją ulubioną piosenkę świąteczną
Ding Dong mega optymistyczna
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 3 tygodni temu #261239 przez agnesssa
Hej dziewczyny moje kochane
Tyle napisałyście, że nie wiem co komu miałam napisac... hmmm no więc
Lacrijka przykro mi bardzo, bo na prawdę myślałam sobie, że będziesz następną zafasolkowaną Ale ściskam i całuje mocno i już niedługo na pewno się naprawi co ma się naprawić i będzie dzidzia jak sto dwa
Mesy oszukałaś miałaś już byc zafasolkowana
Dorcia Lenka jest przesłodka, ucałuj i ode mnie To Ty też od nas Trójmiejsko-Pruszczańsko-Tczewskich jesteś
Chłopek cudna fotka, nawet Ci trochę pozazdrościłam, ale tak pozytywnie
A ja byłam na tej głupiej komisji i całe szczęście przyznali mi świadczenia, więc jestem szczęśliwa Wiecie co nawet z tej radości to sobie pomyślałam, ze może czas najwyższy skończyć z tym wielkim parciem, że dzidzia musi być już teraz i koniec, nie odpuszczam, nie o to chodzi, ale myślę, że jakoś tak spokojniej do tego podejdę
Zmienię lekarza, porobię ponownie badania, żeby mieć pewność, że nic z medycznego punktu nie stoi na przeszkodzie, a później niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba
A i Joweg nie wiem czy nas czytasz czasami, ale przesyłam buziaki, bardzo mi przykro
Tyle napisałyście, że nie wiem co komu miałam napisac... hmmm no więc
Lacrijka przykro mi bardzo, bo na prawdę myślałam sobie, że będziesz następną zafasolkowaną Ale ściskam i całuje mocno i już niedługo na pewno się naprawi co ma się naprawić i będzie dzidzia jak sto dwa
Mesy oszukałaś miałaś już byc zafasolkowana
Dorcia Lenka jest przesłodka, ucałuj i ode mnie To Ty też od nas Trójmiejsko-Pruszczańsko-Tczewskich jesteś
Chłopek cudna fotka, nawet Ci trochę pozazdrościłam, ale tak pozytywnie
A ja byłam na tej głupiej komisji i całe szczęście przyznali mi świadczenia, więc jestem szczęśliwa Wiecie co nawet z tej radości to sobie pomyślałam, ze może czas najwyższy skończyć z tym wielkim parciem, że dzidzia musi być już teraz i koniec, nie odpuszczam, nie o to chodzi, ale myślę, że jakoś tak spokojniej do tego podejdę
Zmienię lekarza, porobię ponownie badania, żeby mieć pewność, że nic z medycznego punktu nie stoi na przeszkodzie, a później niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba
A i Joweg nie wiem czy nas czytasz czasami, ale przesyłam buziaki, bardzo mi przykro
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #261252 przez emka
mesy koło 20 paru złotych, niedawno robiłam, 24 czy 26 pewnie też zależy gdzie.
Agnessa Bardzo dobre podejście popieram... Jutro do gina dylasz, opowiedz jak wrażenia, ale jestem pewna że pochwalisz
Mój maż powiedział ostatnio cos mądrego, co nie często mu sie zdarza
"nikt nie nakłada na Ciebie zadnej presji, będzie co będzie" a i jeszcze jedno jak dostałam okres i troche ubolewałam to on do mnie "powinnaś sie cieszyc, będziesz mogła być dłuzej z tymi twoimi staraczkami"
Agnessa Bardzo dobre podejście popieram... Jutro do gina dylasz, opowiedz jak wrażenia, ale jestem pewna że pochwalisz
Mój maż powiedział ostatnio cos mądrego, co nie często mu sie zdarza
"nikt nie nakłada na Ciebie zadnej presji, będzie co będzie" a i jeszcze jedno jak dostałam okres i troche ubolewałam to on do mnie "powinnaś sie cieszyc, będziesz mogła być dłuzej z tymi twoimi staraczkami"
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 3 tygodni temu #261262 przez agnesssa
Emka masz mądrego męża Mój też się stara mnie pocieszać, ale niestety nie działa na mnie to tak jak by on chciał, żeby działalo
A lekarza muszę przełożyć na później, bo muszę zostać dłużej w pracy więc może po świętach się uda, ale nie zając nie ucieknie, a żeby mieć wolne przed świętami to muszę teraz zasuwać i się ze wszystkim wyrobić
Normalnie mam taki humor, że szok a to moja ulubiona świąteczna piosenka :D (tylko nie mam głośników więc nie jestem pewno co leci hehe
A lekarza muszę przełożyć na później, bo muszę zostać dłużej w pracy więc może po świętach się uda, ale nie zając nie ucieknie, a żeby mieć wolne przed świętami to muszę teraz zasuwać i się ze wszystkim wyrobić
Normalnie mam taki humor, że szok a to moja ulubiona świąteczna piosenka :D (tylko nie mam głośników więc nie jestem pewno co leci hehe
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #261282 przez emka
agnessa Na pewno nie ucieknie
Uwielbiam świateczne kawałki, ja w pracy gg słucham i tam nawet jest taki profil, "na Gwiazdkę" i same takie lecą... a mi wtedy tak milusio się pracuje
Lubię czekać na świeta bardziej niż je same
U mnie w pracy też gorący czas, choć ruchu nie mamy takiego "świątecznego" jak zwykle był, kryzys chwycił nie ma co... No ale remanenty i pozamykać trzeba wszystko... No i niedziela handlowa... bleeeeeeee
Uwielbiam świateczne kawałki, ja w pracy gg słucham i tam nawet jest taki profil, "na Gwiazdkę" i same takie lecą... a mi wtedy tak milusio się pracuje
Lubię czekać na świeta bardziej niż je same
U mnie w pracy też gorący czas, choć ruchu nie mamy takiego "świątecznego" jak zwykle był, kryzys chwycił nie ma co... No ale remanenty i pozamykać trzeba wszystko... No i niedziela handlowa... bleeeeeeee
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 tygodni temu #261290 przez gorla
biedna mesy ale pojechałyście jej tym wiekiem. Stare babolce, ale normalka standard żeby o wiek się licotować
ja tam wyglądam jak gówniara , a ju7ż sie stara robię bo zmarszczka pierwsza jest
Lacruś podleczycie małza i będzie dobrze, na drugi rok zskoczysz. Wiem to i już
Agnessa super, ze komisja taka łaskawa a twoje podejście .. no no no oby tak dalej ]
Dorcia Lenka słodka jak cukiereczek imię śliczne chciałam takie dla Oliwii ale małż sie uparł, ze nie
ja tam wyglądam jak gówniara , a ju7ż sie stara robię bo zmarszczka pierwsza jest
Lacruś podleczycie małza i będzie dobrze, na drugi rok zskoczysz. Wiem to i już
Agnessa super, ze komisja taka łaskawa a twoje podejście .. no no no oby tak dalej ]
Dorcia Lenka słodka jak cukiereczek imię śliczne chciałam takie dla Oliwii ale małż sie uparł, ze nie
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej