BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 tygodni temu #261170 przez mesy
Spoko spoko przekażę mojemu że masz podwyższoną poprzeczkę na pięcioraczki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale bym się zdziwiła jak by serio tak było hehe
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
:silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu #261180 przez emka
mesy Ale z Tobą pojechały :P
a tak serio to 26 to idealny wiek na 1 dziecko :)
Ja byłam za młoda... odrobinę... :blink:
Ale człowiek sie szybko przestawia :)

Zapodam Wam moją ulubioną piosenkę świąteczną

Ding Dong mega optymistyczna :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #261185 przez mesy
Ja już tego nie będę komentować :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
teraz jest mi przykro hahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Chłopek
a wiesz może co z joweg ? Zaskoczyła po tym in vitro > ?
13 lata 3 tygodni temu #261188 przez chłopek
mesy joweg niestty sie nie udało, teraz musi brac tabletki bo okazało sie że ma za duzo męskich hormonów i zarodek sie nie może utrzymac
13 lata 3 tygodni temu #261189 przez mesy
O kurczę :dry: no to nie źle :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:
13 lata 3 tygodni temu #261239 przez agnesssa
Hej dziewczyny moje kochane :kiss:

Tyle napisałyście, że nie wiem co komu miałam napisac... hmmm no więc

Lacrijka przykro mi bardzo, bo na prawdę myślałam sobie, że będziesz następną zafasolkowaną :dry: Ale ściskam i całuje mocno i już niedługo na pewno się naprawi co ma się naprawić i będzie dzidzia jak sto dwa :kiss: :kiss: :kiss:

Mesy
oszukałaś :silly: :silly: ;) miałaś już byc zafasolkowana :woohoo: :kiss: :kiss:

Dorcia Lenka jest przesłodka, ucałuj i ode mnie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: To Ty też od nas Trójmiejsko-Pruszczańsko-Tczewskich jesteś :D

Chłopek cudna fotka, nawet Ci trochę pozazdrościłam, ale tak pozytywnie :lol: :kiss: :kiss:

A ja byłam na tej głupiej komisji i całe szczęście przyznali mi świadczenia, więc jestem szczęśliwa :woohoo: Wiecie co nawet z tej radości to sobie pomyślałam, ze może czas najwyższy skończyć z tym wielkim parciem, że dzidzia musi być już teraz i koniec, nie odpuszczam, nie o to chodzi, ale myślę, że jakoś tak spokojniej do tego podejdę :woohoo:
Zmienię lekarza, porobię ponownie badania, żeby mieć pewność, że nic z medycznego punktu nie stoi na przeszkodzie, a później niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba :)

A i Joweg nie wiem czy nas czytasz czasami, ale przesyłam buziaki, bardzo mi przykro :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 tygodni temu #261242 przez mesy
agnesssa a no widzisz :silly: :silly: :silly:

Lacra
powiedz mi tak plus minus ile kosztuje te badanie ESTRIADOL ? bo dzwoniłam do gienka i muszę iść 22 grudnia na te badanie ... a nie umie znaleźć w necie ile to kosztuje :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 tygodni temu #261252 przez emka
mesy koło 20 paru złotych, niedawno robiłam, 24 czy 26 pewnie też zależy gdzie.

Agnessa Bardzo dobre podejście :kiss: popieram... Jutro do gina dylasz, opowiedz jak wrażenia, ale jestem pewna że pochwalisz :) :laugh:
Mój maż powiedział ostatnio cos mądrego, co nie często mu sie zdarza :)
"nikt nie nakłada na Ciebie zadnej presji, będzie co będzie" a i jeszcze jedno jak dostałam okres i troche ubolewałam to on do mnie "powinnaś sie cieszyc, będziesz mogła być dłuzej z tymi twoimi staraczkami" :laugh: :laugh: :laugh:

13 lata 3 tygodni temu #261261 przez mesy
emka dzięki :kiss:
13 lata 3 tygodni temu #261262 przez agnesssa
Emka masz mądrego męża :woohoo: Mój też się stara mnie pocieszać, ale niestety nie działa na mnie to tak jak by on chciał, żeby działalo :silly:

A lekarza muszę przełożyć na później, bo muszę zostać dłużej w pracy więc może po świętach się uda, ale nie zając nie ucieknie, a żeby mieć wolne przed świętami to muszę teraz zasuwać i się ze wszystkim wyrobić :blush:

Normalnie mam taki humor, że szok :D a to moja ulubiona świąteczna piosenka :D:D (tylko nie mam głośników więc nie jestem pewno co leci hehe :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 tygodni temu #261282 przez emka
agnessa Na pewno nie ucieknie :)
Uwielbiam świateczne kawałki, ja w pracy gg słucham i tam nawet jest taki profil, "na Gwiazdkę" i same takie lecą... a mi wtedy tak milusio się pracuje :)
Lubię czekać na świeta bardziej niż je same :):silly:

U mnie w pracy też gorący czas, choć ruchu nie mamy takiego "świątecznego" jak zwykle był, kryzys chwycił nie ma co... No ale remanenty i pozamykać trzeba wszystko... No i niedziela handlowa... bleeeeeeee :P

13 lata 3 tygodni temu #261290 przez gorla
biedna mesy ale pojechałyście jej tym wiekiem. Stare babolce, ale normalka standard żeby o wiek się licotować :laugh: :laugh: :laugh:

ja tam wyglądam jak gówniara , a ju7ż sie stara robię bo zmarszczka pierwsza jest :ohmy: :ohmy:

Lacruś podleczycie małza i będzie dobrze, na drugi rok zskoczysz. Wiem to i już

Agnessa super, ze komisja taka łaskawa :silly: :silly: a twoje podejście .. no no no :silly: :silly: :silly: :silly: oby tak dalej :kiss: :kiss: ]

Dorcia Lenka słodka jak cukiereczek :kiss: :kiss: imię śliczne chciałam takie dla Oliwii ale małż sie uparł, ze nie :angry: :angry:
13 lata 3 tygodni temu #261300 przez chłopek
a my jutro choinke bedziemy mieć :) i bedzie czekała narazie w szopie co by jej w domu za ciepło nie było
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #261311 przez Mirella
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Fotka sprzed godziny
Załączniki:
13 lata 3 tygodni temu #261315 przez chłopek
mirella Ksawcio też ma taka szparę miedzy zębami :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia