BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 tygodni temu #260819 przez gorla
mesy ty masz zawsze taka wysoka z tego co pamiętam ;) jak zaszłam to mi sie trzymała na poziomie 36,8-36-9 co normalnie jak pisałam 36,3.

Cycory mnie zaczęły boleć, tzn. sutki konkretnie i jajca dalej nasuwają

:lol: mój brachol dzwonił, że jak nie kupiłam mu prezentu jeszcze to on kce książkę :silly: Cejrowskiego Anakonda :silly: :silly: :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260824 przez mesy
No ja jestem wysoko temperaturowa ;) ;) ;) ;)

Ale się kutwa pierwszy raz na @ cieszę hehe bo już się zaczęłam stresować kiedy przyjdzie :angry: a tak dziś dzwonie do doktorka i pewnie w przyszłym tyg wizyta na tego zastrzyka i hulaj dusza :silly: :silly: :silly: :silly:
Ale ci powiem że przed tym @ to ja też miałam dziwnie z cycolami :angry: :angry: normalnie jak zdrętwiałe :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Książkę ? kurde ja nie pamiętam kiedy książkę przeczytałam hehe
Ja muszę jeszcze mamie coś kupić ale idę w sobotę na ten mój magiczny targ i pewnie coś tam znajdę :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 tygodni temu #260831 przez gosiak
Inso obijasz się na farmie siostra Cie wyprzedziła :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 tygodni temu #260835 przez Insomnia
Gosiaku to siostra się obija :lol: :lol: jak ja zaczęłam grać to ona miała 53 poziom :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 tygodni temu #260845 przez gosiak
no to farmerka z Ciebie pierwsza klasa :lol: a czemu na cyrk nie można wliść? ja lubiała krety walić po łbach :lol: dobra koniec o farmie bo to nie na temat :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 tygodni temu #260848 przez Insomnia
Bo to tak ja pełnia na farmie :lol: Cyklicznie :lol:
Ale żeby nie było to głowa już nie boli, lewy jajnik delikatnie sobie pika i cosik wnioskuję że mój organizm nie toleruje wiesiołka

13 lata 3 tygodni temu #260851 przez mesy
Gosiak ja też właśnie lubiłam te krety hehe trzeba czekać aż zaś przyjedzie wesołe miasteczko :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 tygodni temu #260899 przez gorla
Babolce wam sie chyba nudzi :lol: :lol: ja nie gram w żadne gry, noo może dawno dawno temu przed Oliwką, teraz mi sie nie kce

Gosiaczku płyty mnie nie przygniotły :lol: :lol: ino spierdzieliły sie z wózka między drzwiami wyjściowymi :blush: :blush: :blush: ale zapewne wyglądało to komicznie jak ja chudy patyk szarpie sie z wielkimi płytami, ale potem nie podbrzusze bolało

Inso myślisz, ze od wiesiołka tak sie czułaś??

Mój małz se kupił te plastry na stopy :silly: nakleił na noc , niby działają i sąsiadowi cera wyjaśniała buhahahahahaha :side: :side: :side: :side: :side:
13 lata 3 tygodni temu #260924 przez Insomnia
Gorla no jak zaczęłam go brać to mnie zaczęła głowa tak boleć,czasem bolała ale nigdy 4 dni non stop

13 lata 3 tygodni temu #260939 przez mesy
Mi zostały 4 tabletki wiesiołka to sobie wezmę co by się nie walało :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 tygodni temu #260963 przez Majowka
Czesc dziewczyny,
A tu co tak wiosennie w naszym pieknym kraju?
Nie zamawialyscie sniezku na swieta?
Mam nadzieje, Ze jeszcze troszke napada! :)

Co pieczecie na swieta??
13 lata 3 tygodni temu #260968 przez Insomnia
witaj Majóweczko :) Ja na święta to tylko ciasta :lol:
Pani Walewska i z toffi :lol:
A Ty co tworzysz na święta? Pochwal się to może coś ściągnę :silly: Bo Tyś słynna ze swoich wypieków :lol:

13 lata 3 tygodni temu #260969 przez Lacrijka
Majówka ???? czy mnie oczy swędzą ???? :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Co tam u Ciebie ??? opowiadaj !!

Dziewczynki, u nas staranka stop.. Dostalismy badania eMka i jest lipa :( :( :( Co prawda nie bylismy jeszcze z tym u lekarza, ale juz przeczytałam co nas czeka :( :( :( Takze długa droga przed nami niestety... Ale Wam kibicuje bardzo...
Trzymajcie sie cieplutko..papa
13 lata 3 tygodni temu #260975 przez Insomnia
Lacra nie poddawaj się tylko :kiss: Będzie dobrze zobaczysz :kiss: Wiem że łatwo się mówi ale wszystko się ułoży. Kibicuje Wam całym serduchem :kiss:

13 lata 3 tygodni temu #260976 przez mesy
Witaj Majowka :kiss:
Ja zamawiałam śnieg na święta ale coś kiepsko z moim zamówieniem :lol: :lol: pewnie się gdzieś zgubiło bo poczta przed świętami ma dużo pracy he he

Ja też piekę cista ale te z paczki haha i to tyle bo na wyżerkę idę do rodziców :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lacra kutwa noooo :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: A dostałaś już tego @ ?
Kurde lecz go lecz będzie dobrze ;) :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka