BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260084 przez gorla
mesy dobra niech ci bedzie, ja jade płytę zamówic do Nomi i po kafelki bo zbrakło jak przyjade to zajrzam na foruma i jak nie przyjdzie @ to cię bede gnębić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no wez mnie tak nie przetrzymuj :silly: :silly:

dobra zwijam dupsko i jade

Inso nei mam pojęcie co to jest pewnie hormony, ale teraz sie za to zbiorę jak przylezie pierwsza @
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260086 przez mesy
Inso strusie jajo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ta ostatnio w 2 poprzednich cyklach dostałam @ o godzinie 12-00 :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Gorla nie przyjdzie do jutra to zrobię tego testa choć nie wiem że nic z tego nooo :silly: a spóźnić mi się może przez CLO noooooo :silly: :silly: ale wy mnie tu nakręcacie hehe
13 lata 3 tygodni temu #260087 przez Insomnia
punktualnie jak na kościele Mariackim :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 tygodni temu #260088 przez gorla
mesy nie gadaj, ze wiesz, bo nie wiesz :lol: :lol: ja też tak gadałam , noo to do jutra wytrzymiem jakoś i nie zagaduj mnie bo musze jechać!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260089 przez mesy
Żebyś wiedziała hehe i nigdy nie zawodzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hehe jedz jedz gorla :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Gorla wiem i koniec :silly: :silly: :silly: ciebie to siii cisło a mnie nie ciska :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260092 przez gorla
no i zajrzałam jeszcze i mesy kce dostac ode mnie , ale nie wiem czy moge bo moze jest zasiana :laugh: :laugh: :laugh: co mnie cisło babolcu jeden? he he? :silly:

Tak se u uwiadomiłam, co sie bedzie ze mną działo jak znów zajdę, bolało sie martwiłam , nie bolało i też nei dobrze, kurde bede miała stresa , psychicznie to ja nie wiem czy bede gotowa za te dwa @
13 lata 3 tygodni temu #260099 przez mesy
Gorla no siiii cię cisło czyt. sikuuuuuuuuuuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol:

Wiesz grunt to pozytywnie myśleć :kiss: na pewno dasz radę :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ciężko Ci an pewno będzie i myśli będą przeróżne przychodziły ale będzie dobrze wiesz że musi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
nie jestem zasiana hehe
13 lata 3 tygodni temu #260101 przez Insomnia
Kurcze firanki zdjęłam, za okna się trzeba brać a nic mi się dziś nie chce...

13 lata 3 tygodni temu #260105 przez mesy
Ja sobie firanki na przyszły tydzień zostawiłam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a ty nie marudź 2 okna masz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 tygodni temu #260107 przez Insomnia
No 2 mam ale za to jakie brudne :woohoo: :woohoo: :woohoo:

13 lata 3 tygodni temu #260112 przez Dorciaition
Mesy dzięki, Lenka ogólnie grzeczna, choć z dnia na dzień coraz bardziej różki pokazuje. Nie wiedziałam, że małe dzieci tak głośno potrafią krzyczeć! ja nie dałabym rady tak jak ona ;)

Lacrijka przede wszystkim zdrówka i spełnienia marzeń!!!

:kiss: :kiss:

Alanek[*] :(
Załączniki:
13 lata 3 tygodni temu #260113 przez mesy
Oj tam dasz radę :lol: :lol: :lol: :lol: ja idę odkurzyć :lol: trza dupsko ruszyć może @ się też ruszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260122 przez emka
Haj!
Zajrzałam bom ciekawa co z Mesy??Ale widze ze jeszcze nie wyjaśniona sprawa :blink: Trzymam kciuki :) :) :)

Gorla :kiss: będzie git zobaczysz a lęki na początku na pewno będą, ja też je będę miała na bank! ;)

A ja nie mam firanek, okna umyłam w zeszłym miesiacu , tylko 2 zostały, usyfione na maxa, ale chyba sobie daruję, bo mnie nadal gardello boli!!! Nie mam jeszcze prezentów i w ogóle... ;) jestem do tyłu... No ale na świeta nic nie musze robić bo wigilia u rodziców, a 2 dni świąt balujemy na teściów 40 leciu :) Gości nie mam więc ogarne tylko i z głowy! :blink:

Tylko ta niedziela handlowa... :ohmy: masakra! mam nerwa jak se pomyśle!!!

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 3 tygodni temu #260151 przez mesy
emka ze mną nic wszycho ok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mówię to po raz ostatni bo zwariować z wami idzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: @ PRZYJDZIE ...... :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 tygodni temu #260195 przez Insomnia
Jedno okno już lśni :lol: Mesy 12 dochodzi :lol: Melduj :silly:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby