BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 tygodni temu #260503 przez Lacrijka
mesy napisał:

Ołłł nołłł :lol: nie dam rady go wyprać jak ucieka :lol: :lol: :lol:

Jakiś potargany ten twój Maciek :lol: :silly:

bo nie uczesany po kąpieli :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu #260594 przez delfinek83
100 lat Lacruś :kiss: :kiss: :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
Załączniki:
13 lata 3 tygodni temu #260620 przez chłopek
dziewczynki na fote musicie poczekac do jutra bo musze zrobic zdjecie zdjeciu nie mam skanera, a teraz juz jest ciemno i zle wychodzi.
Ksawcio nadal chory od wczoraj ma biegunke :( wiec mielismy troche nieprzespana noc, dzisiaj tez sie taka zapowiada
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260644 przez ajłona
Witajcie Babolce Stare i Nowe!!!! ;)
pozdro dla wszystkich!!!!
na wstępie...
LACRA Z OKAZJI URODZIN se wybierz spóźnionego mikołajka ;)

Gorluś a ja odczekać miałam pół roku niby, ale ja to po 8 latach zaszłam po raz kolejny, gdyż sytuacja życiowa mi się nieco zmieniła :silly:
Mesy co do torbieli to ja się skręcałam z bólu jak ta cholera jeszcze się trzymała tego jajnika! Masakra :huh: :huh: a jak zniknęła to jak nowo narodzona no iiiiiii....zatrybiłam zaraz po jej zniknięciu :silly: :P :P :P buhahahahahaha naprawdę
ciekawa jestem Agneska czy będziesz zadowolona z usług nowego gina :lol: :lol:
a i jeszcze jedna ważna rzecz - dzieciaczki nasze staraczkowe całuję najmocniej na świecie!!! są CUDNEEEEEEEEEEEE!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
a mój bąbel koziołkuje jak dzik i to przed snem! kupiłam dziś ręczniczek z kapturem...tak delikatnie czynię pierwsze kroki...w zakupkach...lękowo dość...więc jak widzisz Gorluś, Emkuś to już półmetek a ja nadal dupką trzęsę o mojego Bąbla...
Załączniki:
13 lata 3 tygodni temu #260663 przez gosiak
Lacra tu jeszcze Ci nie życzyłam więc:

Ajłonka no super że zakupi maluszkowe już rozpoczęte, fajna sprawa musi być :lol:

chłopku dobrze że z maluszkiem oki, czekam na fote jutro :blink:

mesy no temperaturke masz jeszcze ładna zaciskam żeby to było To :blink:

coś jeszcze chciałam napisać ale zjadłam :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260682 przez gorla
Ajłonciu noo za 4,5 miecha już Babel się będzie do wyjścia pchał...ja pitole ale zleciało :lol: :lol:

mesy a ty jutro ebnij testa, normalnie se w mordkę szcele jak to nie zasiane :lol: to juz przestane wierzyć w krasnoludki chyba :lol: :lol:

Mialam akcję w Nomi z płytami meblowymi :blush: :blush: :blush: poszłam na stolarnie przycieli mii takie kwadraty po 1,5 metera, se poszlam po wózek, a wózek łooo matko zarzucało kołami we wszystkie strony i mną zarazem. Załadowałam płyty na pojazd i se ku wyjściu zmierzam, wjechałam w babkę bo mnie zarzuciło i już na wyjściu między drzwiami się zjebały płyty :angry: :angry: :blush: :blush: :blush: ja pitole przylazł ochroniarz :side: :side: :side: :side: no ale jakoś dotarłam do auta

U mnie paskudnie leje, pikna zima śniegu ni ma
13 lata 3 tygodni temu #260701 przez ajłona
Gorla buhahahahahaha oplułam się przez Ciebie i Stary na mnie patrzy dziwnie buhahahahahaha! Ale WIOCHA Gorla Ty wariatko!!!!! busahhahahahahaha
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260726 przez gorla
Ajłoncia :lol: :lol: ty się śmiej, a ja tam prawie ze wstydu schowałam sie za ta mizerną chujinka przed wejściem :blush:

kurde strój kompletuje na jasełka mojej Oliwki w tym roku chciała być pasterzem w przedstawieniu, męski strój szykuje :ohmy: :ohmy: w zeszłym roku była psem pasterskim :ohmy: :ohmy: :ohmy: ciekawe co za rok .. jaką owce albo buhaja zagra, bo tyz były
13 lata 3 tygodni temu #260785 przez mesy
Gorla ty wariatko no nie mogę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Testa nie robię bo mi temperatura spadała do 36.9 :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

ajłona
nio mi pękła ta torbiel ale właśnie bez trzymania jajnika ani rusz :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 tygodni temu #260801 przez gorla
A co tu taka cisza dzisiaj, o tej godzinie to juz gwarno było ;)

mesy mi się zdaje, ze tempka nie zostaje taka wysoka jak przy owulce tylko lekko opada jak jestes w ciąży, ale zostaje wyższa niż normalnie. Ja zwykle mam przy owulce 36,9-37,1. Normalnie mam 36,3. A jak masz zwykle, ale kurde to normalnie u zdrowej kobiety bez anomalii, do krórych ja się nie zaliczam ani ty :lol: bez urazy :silly: :silly:

kurde uswiadomiłam sobie , ze święta za 10 dni a ja ani prezentów ani nic :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: czas dupsko ruszyc, bo ciężko sie widzę
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260802 przez Insomnia
Ajłonka pogłaskaj maleństwo od ciotki :kiss:
Gorla no zaszalałaś w tym Nomi :lol:
Mesy
i Ty mówisz o spadku temperatury? Zawsze masz tak wysoką?
Aha na zakupy nie pojechałam :lol:

Znowu jakaś osoba wysyła zaproszenia na inne forum :angry:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 tygodni temu #260806 przez mesy
Właśnie że nieeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: dostałam plamień :lol: :lol: :lol: i bardzo dobrze wypłucze mnie przynajmniej z tego rozlanego torbiela :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 tygodni temu #260807 przez gosiak
mesy taki spadek to nie spadek :P

gorla no wyobraziłam sobie Ciebie jak Cię drzwi przytrzaskują tzn płyty :lol: :lol: :silly:

Insomnia no ja też takowe zaproszenie dostałam :angry: nigdzie nie idę jak by kto chciał wiedzieć :P

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 tygodni temu #260808 przez Insomnia
Gosiaku to już nie pierwszy raz takie zaproszenie dostałam, i o ile mnie memory nie myli to od tej samej osoby :angry:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 tygodni temu #260812 przez mesy
Gosiak u mnie taka temp to okresowa :silly: :silly:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby