- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 tygodni temu #260620 przez chłopek
dziewczynki na fote musicie poczekac do jutra bo musze zrobic zdjecie zdjeciu nie mam skanera, a teraz juz jest ciemno i zle wychodzi.
Ksawcio nadal chory od wczoraj ma biegunke wiec mielismy troche nieprzespana noc, dzisiaj tez sie taka zapowiada
Ksawcio nadal chory od wczoraj ma biegunke wiec mielismy troche nieprzespana noc, dzisiaj tez sie taka zapowiada
Temat został zablokowany.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260644 przez ajłona
Witajcie Babolce Stare i Nowe!!!!
pozdro dla wszystkich!!!!
na wstępie...
LACRA Z OKAZJI URODZIN se wybierz spóźnionego mikołajka
Gorluś a ja odczekać miałam pół roku niby, ale ja to po 8 latach zaszłam po raz kolejny, gdyż sytuacja życiowa mi się nieco zmieniła
Mesy co do torbieli to ja się skręcałam z bólu jak ta cholera jeszcze się trzymała tego jajnika! Masakra a jak zniknęła to jak nowo narodzona no iiiiiii....zatrybiłam zaraz po jej zniknięciu buhahahahahaha naprawdę
ciekawa jestem Agneska czy będziesz zadowolona z usług nowego gina
a i jeszcze jedna ważna rzecz - dzieciaczki nasze staraczkowe całuję najmocniej na świecie!!! są CUDNEEEEEEEEEEEE!!!
a mój bąbel koziołkuje jak dzik i to przed snem! kupiłam dziś ręczniczek z kapturem...tak delikatnie czynię pierwsze kroki...w zakupkach...lękowo dość...więc jak widzisz Gorluś, Emkuś to już półmetek a ja nadal dupką trzęsę o mojego Bąbla...
pozdro dla wszystkich!!!!
na wstępie...
LACRA Z OKAZJI URODZIN se wybierz spóźnionego mikołajka
Gorluś a ja odczekać miałam pół roku niby, ale ja to po 8 latach zaszłam po raz kolejny, gdyż sytuacja życiowa mi się nieco zmieniła
Mesy co do torbieli to ja się skręcałam z bólu jak ta cholera jeszcze się trzymała tego jajnika! Masakra a jak zniknęła to jak nowo narodzona no iiiiiii....zatrybiłam zaraz po jej zniknięciu buhahahahahaha naprawdę
ciekawa jestem Agneska czy będziesz zadowolona z usług nowego gina
a i jeszcze jedna ważna rzecz - dzieciaczki nasze staraczkowe całuję najmocniej na świecie!!! są CUDNEEEEEEEEEEEE!!!
a mój bąbel koziołkuje jak dzik i to przed snem! kupiłam dziś ręczniczek z kapturem...tak delikatnie czynię pierwsze kroki...w zakupkach...lękowo dość...więc jak widzisz Gorluś, Emkuś to już półmetek a ja nadal dupką trzęsę o mojego Bąbla...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez ajłona.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260682 przez gorla
Ajłonciu noo za 4,5 miecha już Babel się będzie do wyjścia pchał...ja pitole ale zleciało
mesy a ty jutro ebnij testa, normalnie se w mordkę szcele jak to nie zasiane to juz przestane wierzyć w krasnoludki chyba
Mialam akcję w Nomi z płytami meblowymi poszłam na stolarnie przycieli mii takie kwadraty po 1,5 metera, se poszlam po wózek, a wózek łooo matko zarzucało kołami we wszystkie strony i mną zarazem. Załadowałam płyty na pojazd i se ku wyjściu zmierzam, wjechałam w babkę bo mnie zarzuciło i już na wyjściu między drzwiami się zjebały płyty ja pitole przylazł ochroniarz no ale jakoś dotarłam do auta
U mnie paskudnie leje, pikna zima śniegu ni ma
mesy a ty jutro ebnij testa, normalnie se w mordkę szcele jak to nie zasiane to juz przestane wierzyć w krasnoludki chyba
Mialam akcję w Nomi z płytami meblowymi poszłam na stolarnie przycieli mii takie kwadraty po 1,5 metera, se poszlam po wózek, a wózek łooo matko zarzucało kołami we wszystkie strony i mną zarazem. Załadowałam płyty na pojazd i se ku wyjściu zmierzam, wjechałam w babkę bo mnie zarzuciło i już na wyjściu między drzwiami się zjebały płyty ja pitole przylazł ochroniarz no ale jakoś dotarłam do auta
U mnie paskudnie leje, pikna zima śniegu ni ma
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez gorla.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260726 przez gorla
Ajłoncia ty się śmiej, a ja tam prawie ze wstydu schowałam sie za ta mizerną chujinka przed wejściem
kurde strój kompletuje na jasełka mojej Oliwki w tym roku chciała być pasterzem w przedstawieniu, męski strój szykuje w zeszłym roku była psem pasterskim ciekawe co za rok .. jaką owce albo buhaja zagra, bo tyz były
kurde strój kompletuje na jasełka mojej Oliwki w tym roku chciała być pasterzem w przedstawieniu, męski strój szykuje w zeszłym roku była psem pasterskim ciekawe co za rok .. jaką owce albo buhaja zagra, bo tyz były
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez gorla.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #260801 przez gorla
A co tu taka cisza dzisiaj, o tej godzinie to juz gwarno było
mesy mi się zdaje, ze tempka nie zostaje taka wysoka jak przy owulce tylko lekko opada jak jestes w ciąży, ale zostaje wyższa niż normalnie. Ja zwykle mam przy owulce 36,9-37,1. Normalnie mam 36,3. A jak masz zwykle, ale kurde to normalnie u zdrowej kobiety bez anomalii, do krórych ja się nie zaliczam ani ty bez urazy
kurde uswiadomiłam sobie , ze święta za 10 dni a ja ani prezentów ani nic czas dupsko ruszyc, bo ciężko sie widzę
mesy mi się zdaje, ze tempka nie zostaje taka wysoka jak przy owulce tylko lekko opada jak jestes w ciąży, ale zostaje wyższa niż normalnie. Ja zwykle mam przy owulce 36,9-37,1. Normalnie mam 36,3. A jak masz zwykle, ale kurde to normalnie u zdrowej kobiety bez anomalii, do krórych ja się nie zaliczam ani ty bez urazy
kurde uswiadomiłam sobie , ze święta za 10 dni a ja ani prezentów ani nic czas dupsko ruszyc, bo ciężko sie widzę
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260802 przez Insomnia
Ajłonka pogłaskaj maleństwo od ciotki
Gorla no zaszalałaś w tym Nomi
Mesy i Ty mówisz o spadku temperatury? Zawsze masz tak wysoką?
Aha na zakupy nie pojechałam
Znowu jakaś osoba wysyła zaproszenia na inne forum
Gorla no zaszalałaś w tym Nomi
Mesy i Ty mówisz o spadku temperatury? Zawsze masz tak wysoką?
Aha na zakupy nie pojechałam
Znowu jakaś osoba wysyła zaproszenia na inne forum
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez Insomnia.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej