- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #261760 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Lakrijka Nie daj sie prosić!!!
mam dla was prezencik śiąteczny
xmas.coke.com/v/pl_PL/#d9605cf18f62cb2c25ae4a4061ca43a963536598
zobaczcie jak z mężem dla Was wyginamy śmiało Wesołych Świąt
mam dla was prezencik śiąteczny
xmas.coke.com/v/pl_PL/#d9605cf18f62cb2c25ae4a4061ca43a963536598
zobaczcie jak z mężem dla Was wyginamy śmiało Wesołych Świąt
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez emka.
Temat został zablokowany.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #261789 przez Lacrijka
i sie glowa nie obraca razem z lalka do tyłu, a ja chciałam zobaczyc jak Emka wyglada z tyłu Strasznie na to czekałam cała piosenke
Trzymajcie kciuki zeby dzis nie nasniegowalo, bo w nocy bede jechac po zwłoki eMka (wigilia firmowa ) a ja nie dosc ze w nocy nic nie widze to jeszcze jak nasnieguje to masakra.. Najgorsze jest to, ze jak jade a jedzie cos z przeciwka to ja durna zamykam oczy bo mnie oślepia, czujecie akcje ??? A jak bedzie slisko to nie wiem co bede robic hahaha
Trzymajcie kciuki zeby dzis nie nasniegowalo, bo w nocy bede jechac po zwłoki eMka (wigilia firmowa ) a ja nie dosc ze w nocy nic nie widze to jeszcze jak nasnieguje to masakra.. Najgorsze jest to, ze jak jade a jedzie cos z przeciwka to ja durna zamykam oczy bo mnie oślepia, czujecie akcje ??? A jak bedzie slisko to nie wiem co bede robic hahaha
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez Lacrijka.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #261825 przez Lacrijka
Mirella napisał:
Widziałam Wiedźmijko Tylko ze u nas problem nie jest w jakosci nasienia (choc szału tyz nima) tylko w tym co wyszło w posiewie.. eMusiowi wyszedł Paciorkowiec ten zlośliwy i jezeli okaze sie ze jest nosicielem to z naturalnych staranek nici Albo insema albo in vitro.. A co gorsza, ja nie wiem jak sie na to przebadac, czy krew, czy wymaz jakis?? uj wi... Trzeba do lekarzyka, ale tu Swieta, nowy rok a czas ucieka ... A to bardzo grozna bakteria..
Lacrijka to piechotą pojedź albo kokularki odsłońcowe zakładaj jak coś jedzie z przeciwka
widziałaś co Ci znalazłam?
Widziałam Wiedźmijko Tylko ze u nas problem nie jest w jakosci nasienia (choc szału tyz nima) tylko w tym co wyszło w posiewie.. eMusiowi wyszedł Paciorkowiec ten zlośliwy i jezeli okaze sie ze jest nosicielem to z naturalnych staranek nici Albo insema albo in vitro.. A co gorsza, ja nie wiem jak sie na to przebadac, czy krew, czy wymaz jakis?? uj wi... Trzeba do lekarzyka, ale tu Swieta, nowy rok a czas ucieka ... A to bardzo grozna bakteria..
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez Lacrijka.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #261828 przez Lacrijka
Insomnia napisał:
Tia, ale wrócic musze juz w ciemnosciach Wiec nic mi to nie da Rybko A juz sie eMka pracownicy odgrazaja ze w tym roku musza szefa łopic, to sobie pomyslcie jaki wor bede wiozła haggagaLacra jedź za dnia najwyżej poczekasz troszkę
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #261840 przez Mirella
Sobota jutro, jedź póki widno i wróć jak się rozwidni
Nie znam się na paciorkowcach nic a nic, albo jeszcze mniej ;( ale spoko, do nowego roku tylko dwa tygodnie, a w sumie i święta i nowy w weekendy wypadają w tym roku, więc wszystko funkcjonuje normalnie.
Pójdziesz do lekarza to Ci powie jak się przebadać, nie bojaj. A tego dziadostwa się nie leczy?
Nie znam się na paciorkowcach nic a nic, albo jeszcze mniej ;( ale spoko, do nowego roku tylko dwa tygodnie, a w sumie i święta i nowy w weekendy wypadają w tym roku, więc wszystko funkcjonuje normalnie.
Pójdziesz do lekarza to Ci powie jak się przebadać, nie bojaj. A tego dziadostwa się nie leczy?
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #261843 przez Mirella
Insomnia napisała:
A ja piasek pod oczami
weźcie mnie nauczcie jak allegro teraz funkcjonuje bo ni uja nie umiem formularza dostawy namierzyć, a dostawcy chyba nie mają w zwyczaju maili czytać, i teraz muszę wisiec na telefonie i pilnować żeby zmienili adres dostawy
A ja odczuwam ból egzystencjonalny i bezsens istnienia O_o!
A ja piasek pod oczami
weźcie mnie nauczcie jak allegro teraz funkcjonuje bo ni uja nie umiem formularza dostawy namierzyć, a dostawcy chyba nie mają w zwyczaju maili czytać, i teraz muszę wisiec na telefonie i pilnować żeby zmienili adres dostawy
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #261849 przez Lacrijka
Mirella napisał:
Leczy sie, owszem. Ale jak pisałam wczesniej juz czeka nas dluga droga. Jak na złosc on ma ten szczep złośliwy i to ciezko sie leczy o ile w ogóle sie da wyleczyc w 100%.. No ale nie ma co gdybac, w necie nie czytam bo mi rynce opadaja to raz a dwa to za wiele o tym nie ma. Ta babka u ktorej robilismy badanko to podobno swietny androlog, wiec pokładamy eMusia los w jej rece.. Czekam do 16:00 i drynie do niej, zeby sie oswiecic..
Sobota jutro, jedź póki widno i wróć jak się rozwidni
Leczy sie, owszem. Ale jak pisałam wczesniej juz czeka nas dluga droga. Jak na złosc on ma ten szczep złośliwy i to ciezko sie leczy o ile w ogóle sie da wyleczyc w 100%.. No ale nie ma co gdybac, w necie nie czytam bo mi rynce opadaja to raz a dwa to za wiele o tym nie ma. Ta babka u ktorej robilismy badanko to podobno swietny androlog, wiec pokładamy eMusia los w jej rece.. Czekam do 16:00 i drynie do niej, zeby sie oswiecic..
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #261854 przez Lacrijka
Mirella napisał:
Formularz dostawy Ci sie pokazuje po zakupie, jak przechodzisz do platnosci. Ja zawsze płace przez Allegro to mi sie automatycznie pokazuje.Insomnia napisała:
A ja odczuwam ból egzystencjonalny i bezsens istnienia O_o!
A ja piasek pod oczami