BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #261760 przez emka
Lakrijka Nie daj sie prosić!!! :kiss: :kiss: :kiss:

mam dla was prezencik śiąteczny :)

xmas.coke.com/v/pl_PL/#d9605cf18f62cb2c25ae4a4061ca43a963536598

zobaczcie jak z mężem dla Was wyginamy śmiało :) Wesołych Świąt :) :laugh: :laugh: :laugh:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu #261762 przez agnesssa
Emka no nieźle się wyginacie :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 tygodni temu #261774 przez mesy
Emka śliczna z ciebie kobieta ;) ;) ;) :)

Ale ......
trochę głowa nie nadąża za ciałem :lol: :lol: :lol:
nie no super super - taki żarciik :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #261789 przez Lacrijka
i sie glowa nie obraca razem z lalka do tyłu, a ja chciałam zobaczyc jak Emka wyglada z tyłu :( :( :( :( Strasznie na to czekałam cała piosenke :(

Trzymajcie kciuki zeby dzis nie nasniegowalo, bo w nocy bede jechac po zwłoki eMka (wigilia firmowa :P ) a ja nie dosc ze w nocy nic nie widze to jeszcze jak nasnieguje to masakra.. Najgorsze jest to, ze jak jade a jedzie cos z przeciwka to ja durna zamykam oczy bo mnie oślepia, czujecie akcje ??? A jak bedzie slisko to nie wiem co bede robic hahaha
13 lata 3 tygodni temu #261817 przez Mirella
Lacrijka to piechotą pojedź :lol: albo kokularki odsłońcowe zakładaj jak coś jedzie z przeciwka :lol:

widziałaś co Ci znalazłam?
13 lata 3 tygodni temu #261820 przez Insomnia
Lacra jedź za dnia :silly: najwyżej poczekasz troszkę :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 tygodni temu #261823 przez mesy
Lacra no włacha :silly: ie szlajaj się jak już ciemnica na dworze :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #261825 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Lacrijka to piechotą pojedź :lol: albo kokularki odsłońcowe zakładaj jak coś jedzie z przeciwka :lol:

widziałaś co Ci znalazłam?

Widziałam Wiedźmijko :kiss: :kiss: :kiss: Tylko ze u nas problem nie jest w jakosci nasienia (choc szału tyz nima) tylko w tym co wyszło w posiewie.. eMusiowi wyszedł Paciorkowiec ten zlośliwy i jezeli okaze sie ze jest nosicielem to z naturalnych staranek nici :( :( :( Albo insema albo in vitro.. A co gorsza, ja nie wiem jak sie na to przebadac, czy krew, czy wymaz jakis?? uj wi... Trzeba do lekarzyka, ale tu Swieta, nowy rok a czas ucieka ... A to bardzo grozna bakteria..
13 lata 3 tygodni temu #261828 przez Lacrijka
Insomnia napisał:

Lacra jedź za dnia :silly: najwyżej poczekasz troszkę :silly:

Tia, ale wrócic musze juz w ciemnosciach :laugh: :laugh: :laugh: Wiec nic mi to nie da Rybko :) A juz sie eMka pracownicy odgrazaja ze w tym roku musza szefa łopic, to sobie pomyslcie jaki wor bede wiozła haggaga
13 lata 3 tygodni temu #261835 przez Insomnia
Jedź i pij z nimi :lol: :lol: taksówka wrócicie :lol: :lol:

A ja odczuwam ból egzystencjonalny i bezsens istnienia O_o!

13 lata 3 tygodni temu #261840 przez Mirella
Sobota jutro, jedź póki widno i wróć jak się rozwidni :lol:

Nie znam się na paciorkowcach nic a nic, albo jeszcze mniej ;( ale spoko, do nowego roku tylko dwa tygodnie, a w sumie i święta i nowy w weekendy wypadają w tym roku, więc wszystko funkcjonuje normalnie.

Pójdziesz do lekarza to Ci powie jak się przebadać, nie bojaj. A tego dziadostwa się nie leczy?
13 lata 3 tygodni temu #261843 przez Mirella
Insomnia napisała:

A ja piasek pod oczami :lol:

weźcie mnie nauczcie jak allegro teraz funkcjonuje bo ni uja nie umiem formularza dostawy namierzyć, a dostawcy chyba nie mają w zwyczaju maili czytać, i teraz muszę wisiec na telefonie i pilnować żeby zmienili adres dostawy
13 lata 3 tygodni temu #261848 przez Insomnia
Na allegro dawno nic nie kupowałam, a się dużo pozmieniało :dry: Dziewczyny pewnie wiedzą bo mają allegro w małym palcu :lol:

13 lata 3 tygodni temu #261849 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Sobota jutro, jedź póki widno i wróć jak się rozwidni :lol:

Nie znam się na paciorkowcach nic a nic, albo jeszcze mniej ;( ale spoko, do nowego roku tylko dwa tygodnie, a w sumie i święta i nowy w weekendy wypadają w tym roku, więc wszystko funkcjonuje normalnie.

Pójdziesz do lekarza to Ci powie jak się przebadać, nie bojaj. A tego dziadostwa się nie leczy?

Leczy sie, owszem. Ale jak pisałam wczesniej juz czeka nas dluga droga. Jak na złosc on ma ten szczep złośliwy i to ciezko sie leczy o ile w ogóle sie da wyleczyc w 100%.. No ale nie ma co gdybac, w necie nie czytam bo mi rynce opadaja to raz a dwa to za wiele o tym nie ma. Ta babka u ktorej robilismy badanko to podobno swietny androlog, wiec pokładamy eMusia los w jej rece.. Czekam do 16:00 i drynie do niej, zeby sie oswiecic..
13 lata 3 tygodni temu #261854 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Insomnia napisała:

A ja piasek pod oczami :lol:

weźcie mnie nauczcie jak allegro teraz funkcjonuje bo ni uja nie umiem formularza dostawy namierzyć, a dostawcy chyba nie mają w zwyczaju maili czytać, i teraz muszę wisiec na telefonie i pilnować żeby zmienili adres dostawy

Formularz dostawy Ci sie pokazuje po zakupie, jak przechodzisz do platnosci. Ja zawsze płace przez Allegro to mi sie automatycznie pokazuje.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia