BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 tygodni temu #261856 przez mesy
lACRA a wyście robili ten posiew nasienia bakteryjnego ?
Nas też to czeka idę w poniedziałek zanieść chłopaków ... :dry:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #261858 przez Lacrijka
Insomnia napisał:

Jedź i pij z nimi :lol: :lol: taksówka wrócicie :lol: :lol:

A ja odczuwam ból egzystencjonalny i bezsens istnienia O_o!

Poszlabym, ale nie trawie jego wspolnika..Leser jeden i tyle !! A poza tym, tam beda sami faceci i nie chce ich upodlic tym ze potrafie wypic wiecej hahahahha (tzn nie wiem jak teraz, ale kiedys eMus mnie nie chciał brac na dżampy z kumplami bo siare mu robiłam ze ich spijam ;) )

Tak, posiew nasienia robiliśmy.. Tylko nie zanos do zwykłego labo.. zanies tam, gdzie sie specjalizuja w badaniu nasienia. Ja jak zaniosłam do zwyklego labo to wynik miałam na drugi dzien a u tej babeczki tydzien czekalismy, bo wykrycie bakteri czy grzybów wymaga kilku dni. I kasa za tamto badanie poszla sie ebac ! :ohmy:
13 lata 3 tygodni temu #261859 przez gosiak
Emka fajne to;) już odgapiłam i poszło na fejsbuka :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 tygodni temu #261860 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Emka fajne to;) już odgapiłam i poszło na fejsbuka :blink:

Nie widze :( :( :( :( :(
13 lata 3 tygodni temu #261861 przez Insomnia
Lacra to nie chciałabym z Tobą pić :lol: :lol: :lol: Ja ostatnimi czasy to jednym piwem się doprawiam elegancko :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 tygodni temu #261863 przez Mirella
eehh, no właśnie ja nie płacę przez Allegro, kiedys formularz się pojawiał tak czy inaczej a teraz lipa, siem zdnerwowałam i tyle. No nic, idziemy na paciejek
13 lata 3 tygodni temu #261864 przez Lacrijka
Insomnia napisał:

Lacra to nie chciałabym z Tobą pić :lol: :lol: :lol: Ja ostatnimi czasy to jednym piwem się doprawiam elegancko :lol: :lol:

No wlasnie ja tez, dlatego napisałam ze nie wiem jak teraz z tym piciem u mnie :dry: :dry: :dry: Zdziadziałam po ślubie :ohmy: :ohmy: :ohmy:
13 lata 3 tygodni temu #261865 przez Lacrijka
Mirella napisał:

eehh, no właśnie ja nie płacę przez Allegro, kiedys formularz się pojawiał tak czy inaczej a teraz lipa, siem zdnerwowałam i tyle. No nic, idziemy na paciejek

Jak zapłacisz przez allegro to szybciej towar dostaniesz, bo sprzedajacy zaraz widzi Twoja wpłate..No chyba ze płacisz przy odbiorze.. Ale napisz emila, bo przeciez zeby sprzedajacy uwidział formularz dostawy to musi wejsc na emila.
13 lata 3 tygodni temu #261869 przez Insomnia
W młodości to się mogło co nie? Jak sobie przypomnę że wypijałam 6 piw i 6 wściekłych i normalnie funkcjonowałam to się zastanawiam jak to możliwe?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #261874 przez mesy
Lacra u mnie na osiedlu jest takie laboratorium ale właśnie tu też trzeba czekać tydzień .... a się boje tych badań jak cholera .. ;/ miałam zanieść to ju jakiś czas temu no ale przyszła w końcu pora ... :dry:

Ta kiedyś to się piło :silly: :silly: :silly: :silly:

Gosiak haha u mnie też poszło na fajsa :lol: :lol:
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #261875 przez gosiak
Lacrusia ja czytałam o tym paciorku ale kurde nie o złośliwym nawet nie wiedziałam ze są odmiany, no ale czytałam że antybiotykiem się leczy no i chyba się natknęłam że babkeczki wymazem to badają...będzie dobrze :kiss: ja to wiem i już :kiss:

haha :lol: :lol:

mesy dawaj tu na chwile :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #261884 przez Lacrijka
Do allegro to robisz Mirelciu tak :

Allegro
> moje allegro
> Moje zakupy ---> kupione. Wybierasz przedmiot ktorego sprawa sie tyczy, po prawej stronie masz "opcje", klikasz to, rozwijaja Ci sie 3 warianty wybierasz "płace" i dalej juz Ci pokaze. Masz opcje albo "płatnosc przez allegro", "za pobraniem" lub "place poza systemem allegro", tam tez ustawiasz adres do wysyłki i czy chcesz fakturke bla bla bla..I gotowe :)

Gosiak, nie ma na fejsie twoich skakańców :(
13 lata 3 tygodni temu #261886 przez gosiak
Lacrijka napisał:

Allegro

> moje allegro
> Moje zakupy ---> kupione. Wybierasz przedmiot ktorego sprawa sie tyczy, po prawej stronie masz "opcje", klikasz to, rozwijaja Ci sie 3 warianty wybierasz "płace" i dalej juz Ci pokaze. Masz opcje albo "płatnosc przez allegro", "za pobraniem" lub "place poza systemem allegro", tam tez ustawiasz adres do wysyłki i czy chcesz fakturke bla bla bla..I gotowe :)

jak ni ma jest :laugh: jedna kuleżanka uwidziała :silly: wejdź w mój profil

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 tygodni temu #261887 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Lacrijka napisał:

Allegro

> moje allegro

jak ni ma jest :laugh: jedna kuleżanka uwidziała :silly: wejdź w mój profil

A jak wstawiacie eMusiów ????
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #261888 przez mesy
Lacra wstawiasz sobie a potem z boku masz taki duży + i naciskasz i tak samo robisz jak ze sobą :lol: :lol: :lol: :lol:

Kurna Gosiak ale zgrabnie ruszasz ciałkiem haha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia