- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #259098 przez Lacrijka
A jak przyjdzie @ to idziesz na te hormonki ???? ja ide, zaczynam kompletowac badanka do kliniki, jutro moze wyniki eMusia mojego dotra, boje sie troszke Tylko zeby @ przylazła zebym mogla sobie termin ustalic, chciałabym jeszcze przed Świetami, no ale jestem zalezna A tego lacra nie lubi
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #259106 przez mesy
Tak TSH i prolaktynę pomiędzy 3 a 5 dc tak już wiem nawet jak będzie jeszcze @ to mogę iść
A powiedz mi ty 1 dzień @ liczysz jako 1 czy 2 dzień jako pierwszy ?
Przynajmniej z wynikami już do doktorka pójdę ale on mi też kazał zadzwonić jak dostanę @ tak więc pewnie sam mi powie że mam iść na te badanie
A wyniki twojego na pewno będą dobre nie masz się co bać
A powiedz mi ty 1 dzień @ liczysz jako 1 czy 2 dzień jako pierwszy ?
Przynajmniej z wynikami już do doktorka pójdę ale on mi też kazał zadzwonić jak dostanę @ tak więc pewnie sam mi powie że mam iść na te badanie
A wyniki twojego na pewno będą dobre nie masz się co bać
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez mesy.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #259113 przez Lacrijka
To zalezy, jak przyjdzie wieczorem i tylko plamie to taki dzien zaliczam jeszcze do starego cyklu, ale
(jak czesto bywa) budzi mnie @ i jest to normalna, zywa krew to to licze jako 1 dziec cyklu..przepraszam za wyrazenie ale chciałam ładnie opisac
I nie tsh i prolaktyne tylko FSH I LH tzn mozesz je wszystkie ale w 3-5 dc zrób te co ci napisałam.. Bo tsh i prolaktyne to mozesz zrobic w kazdym dniu cyklu, no chyba za ginek Ci zlecil, to ok.
(jak czesto bywa) budzi mnie @ i jest to normalna, zywa krew to to licze jako 1 dziec cyklu..przepraszam za wyrazenie ale chciałam ładnie opisac
I nie tsh i prolaktyne tylko FSH I LH tzn mozesz je wszystkie ale w 3-5 dc zrób te co ci napisałam.. Bo tsh i prolaktyne to mozesz zrobic w kazdym dniu cyklu, no chyba za ginek Ci zlecil, to ok.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez Lacrijka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 3 tygodni temu #259123 przez gosiak
no tak mnie tymi kiecuniami nakręciłyście na wigilię że byłam na zakupach i jedną przymierzyłam no nie powiem fajna ale wiecie co M była na mnie za mała czyżby numeracja zawyżona? kuwa mać spodnie 4 pary mierzyłam mojego rozmiaru co do tej pory nosze w żadne dupa mi nie weszła, spasłam się chyba a zima dopiero sie rozkręca
zjadłam zupkę z amino, rosołek żeby się rozgrzać bo się wymarzłam , pyszne te zupki pięciominutówki no ale dla mężusia coś konkretnego nastawiłam- udka, sosik i ziemniaczki będą
zjadłam zupkę z amino, rosołek żeby się rozgrzać bo się wymarzłam , pyszne te zupki pięciominutówki no ale dla mężusia coś konkretnego nastawiłam- udka, sosik i ziemniaczki będą
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #259158 przez Lacrijka
mesy napisał:
Miedzy 3-5 dniem cyklu zrób:
- LH
- FSH
- ESTRADIOL
TSH tez mozesz sobie zrobic bo to obojetne w ktorym dniu cyklu, wiec za jednym pobraniem sobie ebnij, prolaktynke tez mozesz..
Lacra czyli zrobić FSH i Lh teraz ? kutwa widzisz mi się to myli
Miedzy 3-5 dniem cyklu zrób:
- LH
- FSH
- ESTRADIOL
TSH tez mozesz sobie zrobic bo to obojetne w ktorym dniu cyklu, wiec za jednym pobraniem sobie ebnij, prolaktynke tez mozesz..
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 tygodni temu #259324 przez gorla
gosiak mój o tym zmiękczaniu to samo gada ale sama się lepiej czuję jak przytyję. Na starość nam przybędzie u i ówdzie
Małż chory i kaszle, resztą nie dziwota bo on pokasłuje od lat... a do lekarza go wołami nie zaciągnęłabym, ale... juz tak zle sie czuł , że sam kazł sie zarejstrować.. noo i są podejrzenia, ze POCHP III stopnia byliśmy na tentgenie jutro wyniki, a do pulmologa pod koniec grudnia, bo erminy napięta przed świętami. No pięknie, ładnie rok sie kończy
Małż chory i kaszle, resztą nie dziwota bo on pokasłuje od lat... a do lekarza go wołami nie zaciągnęłabym, ale... juz tak zle sie czuł , że sam kazł sie zarejstrować.. noo i są podejrzenia, ze POCHP III stopnia byliśmy na tentgenie jutro wyniki, a do pulmologa pod koniec grudnia, bo erminy napięta przed świętami. No pięknie, ładnie rok sie kończy
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #259346 przez gosiak
gorla mam nadzieję że Nowy roczek zacznie Wam sprzyjać i wszystko będzie dobrze
Ja odliczam dni do końca roku bo u nas też pomyślnym rokiem nie był i mam cichą nadzieję że z nowym rokiem zacznie się wszystko układać, spłacimy w końcu jeden kredyt i zaczniemy wychodzić na prostą no i dzidziola mam nadzieje ze sie doczekamy rok 2011 zaliczam do jednych z najgorszych jakie razem przeszliśmy
Ja odliczam dni do końca roku bo u nas też pomyślnym rokiem nie był i mam cichą nadzieję że z nowym rokiem zacznie się wszystko układać, spłacimy w końcu jeden kredyt i zaczniemy wychodzić na prostą no i dzidziola mam nadzieje ze sie doczekamy rok 2011 zaliczam do jednych z najgorszych jakie razem przeszliśmy
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 tygodni temu #259349 przez delfinek83
Witam kochane dziewczynki
niestety dawno mnie nie było i dzisiaj już nie nadrobię
coś nie mogę za bardzo dziś spać, więc wpadłam na chwilkę życzyć Wam wszystkim powodzenia
zaciskam kciuki za świąteczny wysyp fasolek
a ja jeszcze w dwupaku, chciałabym dotrwać do terminu, ale coś kiepsko to widzę, bo nie najlepiej już się ostatnio czuję i wszystko mnie boli mam tylko nadzieję że nie chwyci mnie w same Święta
pozdro i buziaki
niestety dawno mnie nie było i dzisiaj już nie nadrobię
coś nie mogę za bardzo dziś spać, więc wpadłam na chwilkę życzyć Wam wszystkim powodzenia
zaciskam kciuki za świąteczny wysyp fasolek
a ja jeszcze w dwupaku, chciałabym dotrwać do terminu, ale coś kiepsko to widzę, bo nie najlepiej już się ostatnio czuję i wszystko mnie boli mam tylko nadzieję że nie chwyci mnie w same Święta
pozdro i buziaki
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #259371 przez mesy
Hej dziewoje
do mnie się chyba zbliża @
Mierzyłam rano temp. i było 36.9 zaraz po tym zmierzyłam jeszcze raz i było 37.1 i chyba mi się termometr psuje ... jadę dziś zobaczyć do apteki może będą mieć inne a jak nie to zamawiam ten z giętką końcówką
Lacra dobrze że mi napisałaś jeszcze raz co za badanie zrobić hehe bo bym powaliła to wszystko
do mnie się chyba zbliża @
Mierzyłam rano temp. i było 36.9 zaraz po tym zmierzyłam jeszcze raz i było 37.1 i chyba mi się termometr psuje ... jadę dziś zobaczyć do apteki może będą mieć inne a jak nie to zamawiam ten z giętką końcówką
Lacra dobrze że mi napisałaś jeszcze raz co za badanie zrobić hehe bo bym powaliła to wszystko
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez mesy.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17