BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 tygodni temu #259084 przez Lacrijka
mesy napisał:

Emka no w pizduuu ich :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Gorla
mierzę ... 37.3 ale ale u mnie to normalka ;) :silly:

A jaka masz w pierwszych dniach cyklu ???
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu #259087 przez mesy
36,7 - 36,8 .... w dniu @ spada do 36,9 a potem się normuje do tego co napisałam
13 lata 3 tygodni temu #259098 przez Lacrijka
A jak przyjdzie @ to idziesz na te hormonki ???? ja ide, zaczynam kompletowac badanka do kliniki, jutro moze wyniki eMusia mojego dotra, boje sie troszke :dry: Tylko zeby @ przylazła zebym mogla sobie termin ustalic, chciałabym jeszcze przed Świetami, no ale jestem zalezna :dry: A tego lacra nie lubi :angry: :angry: :angry:
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #259106 przez mesy
Tak TSH i prolaktynę ;) pomiędzy 3 a 5 dc ;) tak już wiem nawet jak będzie jeszcze @ to mogę iść ;)
A powiedz mi ty 1 dzień @ liczysz jako 1 czy 2 dzień jako pierwszy ?

Przynajmniej z wynikami już do doktorka pójdę ale on mi też kazał zadzwonić jak dostanę @ tak więc pewnie sam mi powie że mam iść na te badanie :)

A wyniki twojego na pewno będą dobre nie masz się co bać :kiss:
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #259113 przez Lacrijka
To zalezy, jak przyjdzie wieczorem i tylko plamie to taki dzien zaliczam jeszcze do starego cyklu, ale

(jak czesto bywa) budzi mnie @ i jest to normalna, zywa krew to to licze jako 1 dziec cyklu..przepraszam za wyrazenie ale chciałam ładnie opisac :) :) :)

I nie tsh i prolaktyne tylko FSH I LH tzn mozesz je wszystkie ale w 3-5 dc zrób te co ci napisałam.. Bo tsh i prolaktyne to mozesz zrobic w kazdym dniu cyklu, no chyba za ginek Ci zlecil, to ok.
13 lata 3 tygodni temu #259123 przez gosiak
no tak mnie tymi kiecuniami nakręciłyście na wigilię że byłam na zakupach i jedną przymierzyłam no nie powiem fajna ale wiecie co M była na mnie za mała :unsure: czyżby numeracja zawyżona? kuwa mać spodnie 4 pary mierzyłam mojego rozmiaru co do tej pory nosze w żadne dupa mi nie weszła, spasłam się chyba a zima dopiero sie rozkręca :blush:

zjadłam zupkę z amino, rosołek żeby się rozgrzać bo się wymarzłam , pyszne te zupki pięciominutówki :lol: no ale dla mężusia coś konkretnego nastawiłam- udka, sosik i ziemniaczki będą :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 tygodni temu #259128 przez gorla
gosiak tobie akurat kilosy ni9e zaszkodza :laugh: :laugh: a my dziś na obiad zapiekanki z budki :laugh: :laugh: od 10 w trasie zjechaliśmy o 16
13 lata 3 tygodni temu #259138 przez mesy
Lacra czyli zrobić FSH i Lh teraz ? kutwa widzisz mi się to myli :silly:
13 lata 3 tygodni temu #259158 przez Lacrijka
mesy napisał:

Lacra czyli zrobić FSH i Lh teraz ? kutwa widzisz mi się to myli :silly:

Miedzy 3-5 dniem cyklu zrób:
- LH
- FSH
- ESTRADIOL

TSH tez mozesz sobie zrobic bo to obojetne w ktorym dniu cyklu, wiec za jednym pobraniem sobie ebnij, prolaktynke tez mozesz..
13 lata 3 tygodni temu #259231 przez gosiak
no gorla nie narzekam niech sobie rosnę ale kurde najgorsze że to się robi cellulitis :huh: no ale przynajmniej mąż jest zadowolony mówi "no w końcu troszkę zmiękłaś" :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 tygodni temu #259324 przez gorla
gosiak mój o tym zmiękczaniu to samo gada :laugh: :laugh: ale sama się lepiej czuję jak przytyję. Na starość nam przybędzie u i ówdzie :P :P :P :P

Małż chory i kaszle, resztą nie dziwota bo on pokasłuje od lat... a do lekarza go wołami nie zaciągnęłabym, ale... juz tak zle sie czuł , że sam kazł sie zarejstrować.. noo i są podejrzenia, ze POCHP III stopnia :unsure: :unsure: :dry: :dry: :dry: :dry: byliśmy na tentgenie jutro wyniki, a do pulmologa pod koniec grudnia, bo erminy napięta przed świętami. No pięknie, ładnie rok sie kończy :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
13 lata 3 tygodni temu #259346 przez gosiak
gorla mam nadzieję że Nowy roczek zacznie Wam sprzyjać i wszystko będzie dobrze :kiss:
Ja odliczam dni do końca roku bo u nas też pomyślnym rokiem nie był i mam cichą nadzieję że z nowym rokiem zacznie się wszystko układać, spłacimy w końcu jeden kredyt i zaczniemy wychodzić na prostą no i dzidziola mam nadzieje ze sie doczekamy :dry: rok 2011 zaliczam do jednych z najgorszych jakie razem przeszliśmy :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 tygodni temu #259349 przez delfinek83
Witam kochane dziewczynki :kiss:

niestety dawno mnie nie było i dzisiaj już nie nadrobię :(
coś nie mogę za bardzo dziś spać, więc wpadłam na chwilkę życzyć Wam wszystkim powodzenia :kiss:
zaciskam kciuki za świąteczny wysyp fasolek :lol: :kiss:

a ja jeszcze w dwupaku, chciałabym dotrwać do terminu, ale coś kiepsko to widzę, bo nie najlepiej już się ostatnio czuję i wszystko mnie boli :dry: mam tylko nadzieję że nie chwyci mnie w same Święta :cheer:

pozdro i buziaki :kiss: :kiss: :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #259371 przez mesy
Hej dziewoje :lol: :lol: :lol:
do mnie się chyba zbliża @ :silly:
Mierzyłam rano temp. i było 36.9 zaraz po tym zmierzyłam jeszcze raz i było 37.1 i chyba mi się termometr psuje ... jadę dziś zobaczyć do apteki może będą mieć inne a jak nie to zamawiam ten z giętką końcówką :lol:

Lacra dobrze że mi napisałaś jeszcze raz co za badanie zrobić hehe bo bym powaliła to wszystko :silly: :silly: :silly: :kiss:
13 lata 3 tygodni temu #259381 przez Insomnia
Mesy a ta @ to kiedy miałaby być teoretycznie?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka