BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #258884 przez Lacrijka
Nooo, znow piekny niebieski na wloskach !! moge we lustro patrzec :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #258912 przez monka
A ja się dziewczynki zastanawiam co u Emilki (chyba dobrze zapamiętałam) i jej delegacyjnym problemem koleżanki męża???

Jak ja tak Was czytam, o tych Waszych badaniach, problemach, to stwierdzam, że ja czarna masa jestem. No ale wiem, że tutaj jakby co będę mogła liczyć na Waszą pomoc. Choć mam wielką nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby... Miałam iść w grudniu do gina, ale postanowiłam, że jak do końca roku się nie uda, to wtedy w styczniu zaraz po @ lecę do niego i zobaczymy co mi powie. I boję się, że wtedy się zacznie, no chyba, że mnie oleje i powie, że jestem młoda i że jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek działania...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #258917 przez monka
No a jeśli chodzi o Wasze metamorfozy, to mnie też strasznie korci, żeby coś zrobić, a mianowicie obciąć i zmienić kolor... Ale, że ja cykor jestem, to się pewnie nie odważę...

A jeśli chodzi o sukienki, to ja mam taką jedną co bym na Święta chciała założyć, ale bym musiała zrzucić jakieś 3 kg do Świąt, a to ciężkie do wykonania :)
13 lata 3 miesiąc temu #258921 przez monka
Lacrijka, a Ty jak nie nosisz sukienek, to jak najbardziej zrób mężusiowi niespodziankę. Faceci lubią takie niespodzianki :lol: :lol: :lol: A jak masz boczki to jakiś pas wyszczuplający załóż i boczków nie będzie tak widać...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #259043 przez emka
a ja ci lakrijka polecam taką
www.sklep.topsecret.pl/ts/ubrania-damski...ienka_damska/11/0/40
kupiłam ją sobie jest swietna, nie widać boczków, bo jest sprytnie wszyta koroneczka :)
świetnie leży, sama byłam zaskoczona , tylko rozmiar musisz wziąć wiekszy niż normalnie nosisz, bo zaniżona rozmiarówka. :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #259051 przez gorla
Hejka :)

Ja tyz sie przymierzam do sukienka na święta :)

Lacruś ta pierwsza czarna mi sie podoba :laugh:

mesy jak tam @? jakieś oznaki :P :P :P

gosiaczku Pani Frał?? :lol: :lol: :lol: leję z ciebie, ja mam to samo ino jeszcze brzuch mi wystaje jak u dzieci z Kambodży

Nikusia trzymam kciuki za ciocię i malutką :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: dzielnie się trzymają , bedzie dobrze

A ja jednak mam owulkę :laugh: jajca kują raz jeden raz drugi jak diabli, tylko ten sluz jest rozciągliwy, ale lekko podbarwiony jeszcze :unsure: :unsure: za tydzień wyniki histop. Nie wiem jak te swięta przezyję, mam dołka z lekka i wkurzają mnie te lampki i chujinki i świąteczne przyśpiewki. Nawet trasę zmieniłam , tak koło porodówki jechałam , a teraz jadę inną trasę..buuu.. kiedy to przejdzie??? Pewnie ajkw ciąże zajde, do tego czasu to osiwieję, nooo przynajmniej nie bede musiała balejażu robic :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu #259059 przez mesy
Gorla no brzuch mnie boli więc się zbliża :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #259063 przez Lacrijka
emka napisał:

a ja ci lakrijka polecam taką
kupiłam ją sobie jest swietna, nie widać boczków, bo jest sprytnie wszyta koroneczka :)
świetnie leży, sama byłam zaskoczona , tylko rozmiar musisz wziąć wiekszy niż normalnie nosisz, bo zaniżona rozmiarówka. :)

Mowi mi ze link nieprawidlowy :dry: :dry: :dry:

Mnie tez boli bus a @ ni ma...Męcze sie :( :( :( :( :( :( :(
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #259065 przez mesy
Lacra wciśnij jeszcze raz mi link działa

się nie tylko ty męczysz bo u mnie jeszcze brzuch brzuchem ale cycki to makabra :angry:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #259071 przez gorla
emka suknia świetn, bardzo mi sie takei podobają , a szczególnie na kimś, ja jestem tak chuda, ze wygląała bym w niej jak w kondonie

Lacruś może Ajłonowe bomby wystraszył twoją @ :silly: :silly: :silly:

mesy mówisz że cycki bolą jak nigdy??? :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: u ciebie to można sie spodziewać wszystkeigo tym bardziej , ze miałam stymulacje tak??
13 lata 3 miesiąc temu #259074 przez mesy
Gorla no pewnie reakcja organizmu jest taka po tym CLO że w tym cyklu bardziej bolą :silly: :silly: :silly: :silly: ale bolą jak na @ tylko trochu bardziej niż w poprzednim cyklu :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #259077 przez gorla
mesy a tempkę mierzysz codziennie ??
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #259078 przez emka
mesy pisałaś o tych białych upławach, ja miałam tak samo, przy tym progesteronie wysokim, a to moze być też zwiastunem ciąży :laugh:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 3 miesiąc temu #259080 przez mesy
Emka no w pizduuu ich :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Gorla
mierzę ... 37.3 ale ale u mnie to normalka ;) :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #259083 przez Lacrijka
Zadziałal link..ładna ta kiecka. Musze szuknąc tego Top Secret, chyba we Grunwaldzkim jest ..hmmmmm
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia