- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
13 lata 2 godzin temu #265752 przez Mirella
Lacra, nie poknociłam, tylko Opera sobie coś nie radzi z Allegro, przeniosłam się na Firefoxa i było ok, nie wiem dlaczego. Potem nakupowałam jeszcze innych rzeczy i wszystko szło cacy, do ostatniej, ostatnia mi zmiksowała dwa adresy, a głowę sobie dam uciąć że nic nie zmieniałam Teraz się muszę bujać z firmą kurierską, a przesyłka pewnie i tak po świętach dojdzie, a to dla bratanicy było, eehhhh, wrrrrrrrrrr
Vifi, ja podbnie jak Lacra, za święta z rodzicami wiele bym oddała, niestety oboje już nie żyją od dawna. Jak teściowa ma humory to znaczy że na święta nie zasługuje, wszak nawet tradycja mówi o dodatkowym talerzu dla wędrowca, ja zawsze stawiam, tradycję trzeba szanować
Nie wiem jak to u Was jest i pewnie już na zmiany za późno, ale może to Wy powinniście Wigilię zrobić i zaprosić jednych i drugich rodziców?
Tak czy inaczej o mamę walcz, tupnij nóżką, uderz wałkiem do ciasta w stół, rąbnij garnkiem z bigosem o podłogę, no co tam jeszcze masz, prawda jest taka że jak baba się uprze to chłop zawsze ustąpi
Dzisiaj trzeci raz w tym tygdoniu ma do mnie kurier z ups przyjechać, chyba ten sam znowu, myślicie że powinnam mu kawę zrobić?
Vifi, ja podbnie jak Lacra, za święta z rodzicami wiele bym oddała, niestety oboje już nie żyją od dawna. Jak teściowa ma humory to znaczy że na święta nie zasługuje, wszak nawet tradycja mówi o dodatkowym talerzu dla wędrowca, ja zawsze stawiam, tradycję trzeba szanować
Nie wiem jak to u Was jest i pewnie już na zmiany za późno, ale może to Wy powinniście Wigilię zrobić i zaprosić jednych i drugich rodziców?
Tak czy inaczej o mamę walcz, tupnij nóżką, uderz wałkiem do ciasta w stół, rąbnij garnkiem z bigosem o podłogę, no co tam jeszcze masz, prawda jest taka że jak baba się uprze to chłop zawsze ustąpi
Dzisiaj trzeci raz w tym tygdoniu ma do mnie kurier z ups przyjechać, chyba ten sam znowu, myślicie że powinnam mu kawę zrobić?
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 1 godzinę temu #265783 przez gosiak
Mirella nie żartuj bo jak pomyślę że mój pije kawe u stałych klientek... a ten sam do Was przyjeżdża bo jak zamawiacie coś i tą samą firmą kurierską to każdy kurier zawsze ma jeden i ten sam rejon
ViFi zrób jak dziewczyny piszą postaw na swoim i tyle
ja odkąd jestem żoną nie lubię Świąt bo trzeba dzielić np jeden rok wigilia u jednych rodziców drugi rok u drugich, teraz wypada u teściów i już mnie nosi bo ja bym chiała ze swoimi rodzicami a na wspólną wigilię z obojgiem ze stron nie ma szans ale cóż wiem że mężowi było by przykro że tylko u moich więc sprawiedliwość musi być
boję się życzeń na Święta bo znów będzie "no niech wam coś do kołyski wpadnie" wrrrr...
ViFi zrób jak dziewczyny piszą postaw na swoim i tyle
ja odkąd jestem żoną nie lubię Świąt bo trzeba dzielić np jeden rok wigilia u jednych rodziców drugi rok u drugich, teraz wypada u teściów i już mnie nosi bo ja bym chiała ze swoimi rodzicami a na wspólną wigilię z obojgiem ze stron nie ma szans ale cóż wiem że mężowi było by przykro że tylko u moich więc sprawiedliwość musi być
boję się życzeń na Święta bo znów będzie "no niech wam coś do kołyski wpadnie" wrrrr...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 godzinę temu #265791 przez Mirella
Gosiak, co Ty taka strachliwa? Ja z dobrego serca o tej kawie, facet jeździ od szóstej do dwudziestej drugiej Nie cieszyłabyś się jakby tak meża ktoś poczęstował?
A jak Wigilia u jednych rodziców to chyba można na pierwszy albo drugi dzień świąt iść do drugich? Niby to nie to samo ale też miło
A jak Wigilia u jednych rodziców to chyba można na pierwszy albo drugi dzień świąt iść do drugich? Niby to nie to samo ale też miło
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 1 godzinę temu #265803 przez Lacrijka
Ja sie tam ciesze na wigilije z teściami.. Co prawda tatus mój do nas nie dojedzie bo byl u nas w zeszłym roku i w tym jedzie do brata, ale i tak bedzie miło..Ja moja tesciowa traktuje jak mame, wiec bedzie milej a tescia juz sobie wychowałam hahahaha
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 44 minut temu #265811 przez gosiak
Mirella u starych babek może pić kawe kiedyś jedna(nie stara) chciała żeby jej kominek przeczyścił inna zaś żeby ściany pomalował haha to jej powiedział czy ja na malaża wyglądam
Właśnie tak Mirella będzie u nas że wigilia i pierwszy dzień Świąt u teściów drugi już u moich rodziców Ale wigilia zawsze dla mnie jest najważniejsza z tych całych Świąt no ale na pocieszenie za rok u Moich
Lacrijka jak ja Ci zazdroszczę Twojej teściowej ja do mojej jak jadę to musze się z tydzień nastawiać psychicznie
Właśnie tak Mirella będzie u nas że wigilia i pierwszy dzień Świąt u teściów drugi już u moich rodziców Ale wigilia zawsze dla mnie jest najważniejsza z tych całych Świąt no ale na pocieszenie za rok u Moich
Lacrijka jak ja Ci zazdroszczę Twojej teściowej ja do mojej jak jadę to musze się z tydzień nastawiać psychicznie
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 12 minut temu #265826 przez Lacrijka
No, na tesciowa nie moge złego słowa powiedziec.. Duzo mi w zyciu pomogła..Nawet sie jej wygadac moge ze dzidka dalej nie mamy..zawsze jakas dobra rade mi da..Owszem, bywa ze mnie wkurzy ale moja mama tez mnie potrafiła z rownowagi wyprowadzic
Nie narzekaj Gogus, ciesz sie tym co masz...
Nie narzekaj Gogus, ciesz sie tym co masz...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 minut temu #265831 przez Agusia83
Swieta tuz, tuz, a tu takie cudowne wiadomosci Majowka, ogormne gratulacje...betke masz naprawde wysoka ja serduszko Emilci zobaczylam dokladnie w 7t3d tyle, ze to bylo moje pierwsze usg...i miala juz wowczas 11,69mm
Naprawde wspanialy prezent masz w brzusiu pod choinke
Naprawde wspanialy prezent masz w brzusiu pod choinke
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #265863 przez Dorciaition
gosiak napisał:
Gosiak nie jesteś sama. Ja już od kilku dni się nastawiam i nerwowa chodzę Musimy dać radę
Gosiak nie jesteś sama. Ja już od kilku dni się nastawiam i nerwowa chodzę Musimy dać radę
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Dorciaition.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #265872 przez gosiak
Dorciaition napisał:
Dorcia cieszę się że nie jestem sama
gosiak napisał:
Dorcia cieszę się że nie jestem sama
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...