- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #266905 przez eash
przed świętami musiałam wziąć 3 dni wolnego - Hanka zaziębiła się na dobre, zaliczyłyśmy i lekarza, i pogotowie, do dzisiaj się nie wyleczyła, mimo, że wpycham w nią tonę leków do tego od tych lekarstw dostała biegunki i się od razu odparzyła, jeść nie chce - od tygodnia pije tylko mleko z kleikiem i to w małych ilościach... już nie wiem, co robić Adam dzisiaj z nią na kontrolę ma jechać, zobaczymy, co na to lekarka powie.
sama też lekko zaziębiona jestem, do tego wykończona po tyvh paru dniach świąt - chodzeniem koło Hanki, sprzątaniem, gotowaniem i niewyspaniem... potrzebowałabym teraz paru dni żeby jakoś wypocząć, ale to tylko takie marzenia ściętej głowy trochę się też martwię, bo parę dni temu odniosłam wrażenie, że dziecko jakby "obsunęło" mi się w brzuchu, czuję spory nacisk na pęcherz i krocze, niby nic mnie nie boli, ale że na ostatniej wizycie lekarz zwrocil mi uwagę na 2cm rozwarcie, to mam pietra, czy się nie przeforsowałam
piszcie, jak wam święta minęły - pracowałyście pod choinką nad powiększaniem rodzinki?
sama też lekko zaziębiona jestem, do tego wykończona po tyvh paru dniach świąt - chodzeniem koło Hanki, sprzątaniem, gotowaniem i niewyspaniem... potrzebowałabym teraz paru dni żeby jakoś wypocząć, ale to tylko takie marzenia ściętej głowy trochę się też martwię, bo parę dni temu odniosłam wrażenie, że dziecko jakby "obsunęło" mi się w brzuchu, czuję spory nacisk na pęcherz i krocze, niby nic mnie nie boli, ale że na ostatniej wizycie lekarz zwrocil mi uwagę na 2cm rozwarcie, to mam pietra, czy się nie przeforsowałam
piszcie, jak wam święta minęły - pracowałyście pod choinką nad powiększaniem rodzinki?
Temat został zablokowany.
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #266916 przez nikusia1988
Eash u mnie tym razem dni płodne wypadły w okolicach wigilii więc nie dało się nie pracować nad dzidzią a nóż widelec gwiazdka zaskoczy i się domyśli o co nam chodziło
do wglądu: www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user=nikusia1988&cid=4766
do wglądu: www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user=nikusia1988&cid=4766
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #266953 przez eash
nikusia, to trzymam kciuki za was
Adam już wraca od lekarza z małą: ma zapalenie jamy ustnej, dlatego nic nie przyjmuje poza płynami. dostała jakieś nowe lekarstewko na to. mamy się nie martwić, bo wydzielina z płucek powoli wyłazi, dawać jej do jedzenia to, co przyjmuje i nie zmuszać do stałych pokarmów. no, to nie jest tak strasznie, jak myslałam...
wiecie co, kupiliśmy jej pod choinke ten wielki traktor z przyczepa z Wadera, bawi sie nim fajnie na roczek od chrzestnego dostala też taki jeździk-kaczuche, polubila to od razu, każe sie wozić i trąbi w niebogłosy za pieniążki, które uzbierała, kupimy jej chyba jeszcze tego konia na biegunach i ze dwie rzeczy z fisher price'a jakies - pewnie garnuszek i gąsienicę. ale super jest patrzeć, jak się dziecko cieszy z zabawek
Adam już wraca od lekarza z małą: ma zapalenie jamy ustnej, dlatego nic nie przyjmuje poza płynami. dostała jakieś nowe lekarstewko na to. mamy się nie martwić, bo wydzielina z płucek powoli wyłazi, dawać jej do jedzenia to, co przyjmuje i nie zmuszać do stałych pokarmów. no, to nie jest tak strasznie, jak myslałam...
wiecie co, kupiliśmy jej pod choinke ten wielki traktor z przyczepa z Wadera, bawi sie nim fajnie na roczek od chrzestnego dostala też taki jeździk-kaczuche, polubila to od razu, każe sie wozić i trąbi w niebogłosy za pieniążki, które uzbierała, kupimy jej chyba jeszcze tego konia na biegunach i ze dwie rzeczy z fisher price'a jakies - pewnie garnuszek i gąsienicę. ale super jest patrzeć, jak się dziecko cieszy z zabawek
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 11 miesiąc temu #266974 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hej dziewczynki!
Jak tam minęły święta?
Mi to normalnie przeleciały przez palce, wszystko przez tą imprezę jubileuszową moich teśćiów, 2 dni tańców, a dzis jestem padnieta... jabkbym miała kaca choć nic nie piłam... już chcę weekendu, bo nie zdążyłam odpoczać, a dziś już w pracy, normalnie odliczam godziny do 18!
Tak sobie właśnie uświadomiłam że pomału mi się zbiża okres... raczej nic z tego w tym miesiacu, bo leniwi byliśmy
Jak tam minęły święta?
Mi to normalnie przeleciały przez palce, wszystko przez tą imprezę jubileuszową moich teśćiów, 2 dni tańców, a dzis jestem padnieta... jabkbym miała kaca choć nic nie piłam... już chcę weekendu, bo nie zdążyłam odpoczać, a dziś już w pracy, normalnie odliczam godziny do 18!
Tak sobie właśnie uświadomiłam że pomału mi się zbiża okres... raczej nic z tego w tym miesiacu, bo leniwi byliśmy
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 11 miesiąc temu #267034 przez gosiak
Eash nie wymyślaj bo ładna z Ciebie babeczka jak każda tu a dla swojej córeczki jesteś najpiękniejsza mamą w świecie
u mnie pracy nad bobaskiem nie było w sumie to jeszcze nie te dni i ochoty jakoś brak a Święta zleciały nawet nie wiem kiedy eMuś ma dziś wolne więc odpoczywamy, pospaliśmy prawie do 12
u mnie pracy nad bobaskiem nie było w sumie to jeszcze nie te dni i ochoty jakoś brak a Święta zleciały nawet nie wiem kiedy eMuś ma dziś wolne więc odpoczywamy, pospaliśmy prawie do 12
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #267065 przez eash
gosiak dzięki, bardzo rzadko słyszę komplementy, a czasem strasznie mi ich trzeba, zwłaszcza, jak się napatrzę na własne odbicie w lustrze, aż do pierwszych łez, heh
mesy, ja o dziwo nawet się nie przejadłam, choć żarłok jestem rasowy i w święta zawsze szalałam. tak sie napatrzyłam na to świąteczne jedzenie i nawąchałam przez parę dni gotowania, że w wigilię całkiem mi sie odechciało. zjadłam kawałek śledzia i dwa pierogi oraz łyżkę - dosłowni - kisielku. i tak całe swięta skromniutko. w sumie dobrze - musze na tę moją wagę strasznie uważać, połowa ciąży za mną, teraz to już pewno zacznę tyć dwa razy szybciej
mesy, ja o dziwo nawet się nie przejadłam, choć żarłok jestem rasowy i w święta zawsze szalałam. tak sie napatrzyłam na to świąteczne jedzenie i nawąchałam przez parę dni gotowania, że w wigilię całkiem mi sie odechciało. zjadłam kawałek śledzia i dwa pierogi oraz łyżkę - dosłowni - kisielku. i tak całe swięta skromniutko. w sumie dobrze - musze na tę moją wagę strasznie uważać, połowa ciąży za mną, teraz to już pewno zacznę tyć dwa razy szybciej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #267097 przez gosiak
eash no jak kiedyś Cię czytałam jeszcze na początku pamiętam jak siebie opisywałaś, z Twoich opisów miałam przed oczami obraz Twojej osoby jako jakąś na prawdę brzydką, grubą kobietę bo tak często pisałaś, a jak kiedyś tu wrzuciłaś swoje pierwsze zdjęcie, chyba w ciąży z Hanulką to sobie pomyślałam czy Ona zwariowała czy jakąś sąsiadkę opisywała bo ni uja nie pasował mi Twój opis do osoby ze zdjęcia
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #267152 przez emka
ej... a co tu taka cisza... Jeszcze świetujecie?
Pochwalcie się lepiej co tam Święty Uśmiechnięty Wam zapodał.
Ja dostałam kremy przeciwzmarszczkowe
i piżamkę z reniferem
SKS! starość...
Pochwalcie się lepiej co tam Święty Uśmiechnięty Wam zapodał.
Ja dostałam kremy przeciwzmarszczkowe
i piżamkę z reniferem
SKS! starość...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez emka.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #267160 przez @nulka
eash napisał:
miałam podobne odczucia po Twoich opisach co Gosiak
stara jestem to mi wolno : eashpuknij Ty się w sam środek łba!!!
Twoja uroda nie kwalifikuje się nawet do tej tzw przeciętnej - Ty jesteś poprostu ładną młodą kobietą o subtelnych rysach i ciepłym spojrzeniu. A jak chcesz coś zmienić to został Ci tylko jeden lekarz - psychiatra, po nim jest szansa że będziesz śliczna
A ja po świętach obżarta i zmęczona a jutro mam ostatni dzień cyklu i ostatni cykl czterdziestoletni i już mnie dopadają objawy @ i dlatego Ci się kochana eash oberwało.
aaaaaa i teraz dopiero zauważylam Hania wczoraj miała roczek!!!!! wyściskaj od babki @nuli
gosiak dzięki, bardzo rzadko słyszę komplementy, a czasem strasznie mi ich trzeba, zwłaszcza, jak się napatrzę na własne odbicie w lustrze, aż do pierwszych łez, heh
miałam podobne odczucia po Twoich opisach co Gosiak
stara jestem to mi wolno : eashpuknij Ty się w sam środek łba!!!
Twoja uroda nie kwalifikuje się nawet do tej tzw przeciętnej - Ty jesteś poprostu ładną młodą kobietą o subtelnych rysach i ciepłym spojrzeniu. A jak chcesz coś zmienić to został Ci tylko jeden lekarz - psychiatra, po nim jest szansa że będziesz śliczna
A ja po świętach obżarta i zmęczona a jutro mam ostatni dzień cyklu i ostatni cykl czterdziestoletni i już mnie dopadają objawy @ i dlatego Ci się kochana eash oberwało.
aaaaaa i teraz dopiero zauważylam Hania wczoraj miała roczek!!!!! wyściskaj od babki @nuli
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez @nulka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej