- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #267483 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hej laseczki!
Vifi Jak to poważnie brzmi, ale 20 kilo schudnąć, no no no... Jak mu sie uda to będziesz go musiałą chyba na rekach nosić
Agnessa Ja też normalnie zasypiam nad klawiaturą, a właśnie dzwonił mąż, ze moje dziecko jeszcze spi. Zwykle 7, 8 jest na nogach. Normalnie święta nas wykończyły!!! Zapodaj choineczke.
Właśnie sprawdziłąm na stronie mojej parafi, której notabene nie odwiedzam, bo córa gdzie indziej do szkoły chodzi i tam musimy chodzić bo do przyjęcia są przygotowania, ŻE JUTRO MAM KOLĘDE!!! ŁO matko i córko.....!!!
U nas zawsze tak szybko jakoś... W zeszłym roku wcale nie wiedzieliśmy, że miałą być i widocznie w domu nas nie było... obeszło sie, A dwa lata temu... Jaja normalnie były, bo mężul przymierzał właśnie strój na KICZ PARTY jakie urzadzalismy w Sylwka, bajzel w domu, ciuchy z szafy powyciagane, my porozbierani bo szukamy strojąów... smiesznych, a tu DIND DONG. Co za czort??
Mąż wyszedł, a tam ministranty! A on, ze my nic nie wiemy, ze kolęda i sie umówił ze za 10 min przyjdą. Nawet sobie nie wyobrażacie co sie w domu działo, szybko lichtarze znalazłam, wodę z kranu nalałam i znowu DING DONG, ministranty, oni kolęde spiewaja, a my się krzątamy dalej. Okazało sie że nie mamy kropidała, to ministrant do sąsiadów poleciał i przyniósł. Potem nam sie przypomniało że nie mamy dropnej kasy , dla ministrantów, to dawaj przy nich skarbonke córki opróżniac. JAJA JAK BERETY! Ale ksiadz był fajny... 10 min odprawił, posmiał się z nami i GIT! Normalnie NIEZAPOMNIANA KOLĘDA!
Vifi Jak to poważnie brzmi, ale 20 kilo schudnąć, no no no... Jak mu sie uda to będziesz go musiałą chyba na rekach nosić
Agnessa Ja też normalnie zasypiam nad klawiaturą, a właśnie dzwonił mąż, ze moje dziecko jeszcze spi. Zwykle 7, 8 jest na nogach. Normalnie święta nas wykończyły!!! Zapodaj choineczke.
Właśnie sprawdziłąm na stronie mojej parafi, której notabene nie odwiedzam, bo córa gdzie indziej do szkoły chodzi i tam musimy chodzić bo do przyjęcia są przygotowania, ŻE JUTRO MAM KOLĘDE!!! ŁO matko i córko.....!!!
U nas zawsze tak szybko jakoś... W zeszłym roku wcale nie wiedzieliśmy, że miałą być i widocznie w domu nas nie było... obeszło sie, A dwa lata temu... Jaja normalnie były, bo mężul przymierzał właśnie strój na KICZ PARTY jakie urzadzalismy w Sylwka, bajzel w domu, ciuchy z szafy powyciagane, my porozbierani bo szukamy strojąów... smiesznych, a tu DIND DONG. Co za czort??
Mąż wyszedł, a tam ministranty! A on, ze my nic nie wiemy, ze kolęda i sie umówił ze za 10 min przyjdą. Nawet sobie nie wyobrażacie co sie w domu działo, szybko lichtarze znalazłam, wodę z kranu nalałam i znowu DING DONG, ministranty, oni kolęde spiewaja, a my się krzątamy dalej. Okazało sie że nie mamy kropidała, to ministrant do sąsiadów poleciał i przyniósł. Potem nam sie przypomniało że nie mamy dropnej kasy , dla ministrantów, to dawaj przy nich skarbonke córki opróżniac. JAJA JAK BERETY! Ale ksiadz był fajny... 10 min odprawił, posmiał się z nami i GIT! Normalnie NIEZAPOMNIANA KOLĘDA!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez emka.
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #267538 przez Lacrijka
Dorciaition napisał:
Sliczna Malusia kruszynka I mamcia tez sie pieknie prezentuje
Vifi - wybacz Ty mnie wscibskosc, ale ile Twoj maz wazy ze nakazali mu diete ??? Pytam dlatego, ze mojego eMkja to juz łatwiej przeskoczyc jak obejsc Moze musze ukrocic korytko
Chłopek co tak krótko?
No to pokażę Wam też moją Mikołajkę
Vifi trzymam kciukasy. Za resztę też caaały czas.
Pozdrawiam
Sliczna Malusia kruszynka I mamcia tez sie pieknie prezentuje
Vifi - wybacz Ty mnie wscibskosc, ale ile Twoj maz wazy ze nakazali mu diete ??? Pytam dlatego, ze mojego eMkja to juz łatwiej przeskoczyc jak obejsc Moze musze ukrocic korytko
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Lacrijka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #267578 przez gosiak
Chłopek no fajne te Twoje renfery
Dorcia mikołejke macie śliczną, z Taką lalą Świeta mogłyby u mnie trwać cały rok
ViFi wszystkiego dobrego trzymam za męża kciuki bo tyle zrzucić to nie mały wyczyn mój tak z dyche by musiał zrzucić a z jego systemem pracy i późnymi obiadokolacjami to niemożliwe teraz w Święta oglądałam jego zdjęcia z czasów liceum hmm zakochałam się po raz drugi
emka uśmiałam się z Twojej kolędy
Dorcia mikołejke macie śliczną, z Taką lalą Świeta mogłyby u mnie trwać cały rok
ViFi wszystkiego dobrego trzymam za męża kciuki bo tyle zrzucić to nie mały wyczyn mój tak z dyche by musiał zrzucić a z jego systemem pracy i późnymi obiadokolacjami to niemożliwe teraz w Święta oglądałam jego zdjęcia z czasów liceum hmm zakochałam się po raz drugi
emka uśmiałam się z Twojej kolędy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gosiak.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198