BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #268010 przez @nulka
a moja sunia waży 40kg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kruszynka kochana...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #268056 przez gosiak
@nulcia to sunia troszkę miej odemnie waży :lol: :silly:

słyszałam że wibromax czy jak to się pisze jest dobry :blink: tzn mój emuś jak wozi po klientach to się pyta jak to się spisuje to sobie chwalą i mówią że sa efekty :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #268121 przez eash
ale żeście wczoraj natrzaskały - nie mam sil czytać. Mirella, zapomniałam pozachwycać się nowym zdjęciem twojej córy - ale wyrosła!
12 lata 11 miesiąc temu #268138 przez chłopek
czesc
ja od 8 juz nie spie:( dość że sie nie wyspałam w noc to jeszcze Ksawcio nie dał mi spać rano. no ale on juz spi, ja czekam na siostre o mi miala chusteczki Dada kupić.
moje dziecko jest bardzo pomysłowe wczoraj wrzucił szczoteczkę do zębów do kibla, no i szzoteczki juz nie ma, a dzisiaj wrzucił miśka, no dziecko ma pomysły
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268150 przez mesy
Chłopek ksawcio pomysłowy :lol: :lol: :lol: :lol:

Dziewczyny a wiecie coo normalnie szok haha ja już jestem po ouwlacji i se ebłam tego testa owulacyjnego z allegro za 1 zł i wiecie wyszła krecha mocna jak nigdy na tym teście :laugh: i to mnie w tym momencie utwierdziło jeszcze bardziej że ogólnie testy owulacyjne są do bani :lol: :lol: :lol:
Ale mam jeszcze trochę to dla sportu je sobie zużyje haha

No paczajcie co za szit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I się tak zastanawiam że w sumie ciężko trafić z testami owu w ten dzień ... bo co niby ja mam mieć owulację ? jak miałam na usg potwierdzoną że była hehe
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268157 przez agnesssa
Chłopek Ksawcio faktycznie udany :blink:
Mesy czy mi się wydaje, czy nie miałaś już z allegro zamawiać tych testów :silly:

Eash jak ty się czujesz w ogóle :unsure:

A mnie cycki tak bolą, że chyba zaraz odpadną, a do tego są takie twarde :dry: Chyba mi się mocno cykle skróciły bo @ ma przyjść dopiero za tydzień a już czuje objawy: cycki bolą, brzuch też pobolewa, po za tym o ile to możliwe, bo bardzo mnie to zdziwiło śluz owulacyjny miałam tydzień po @ czyli za szybko, zawsze miałam koło tego 14-16 dnia, więc ten cykl cały popieprzony był :angry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268159 przez mesy
agnesssa to mi zostały jeszcze te stare i mówię se dziś a co zaszaleję se haha :lol: :lol: :lol: :lol:
I zaszalałam :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :laugh:

Całkiem możliwe że ci się owu przestawiła ja od 2 cykli mam na 10/11 dzień ale z moich obliczeń i gienka mam na 10 dzień owu ..:/
12 lata 11 miesiąc temu #268164 przez agnesssa
Ja nie kumam tych testów owu.... dlatego ich nie robiłam nigdy, bo nie wiedziałabym czy krecha jest już wystarczająco gruba :blush: :silly: A jak długo jesteś Mesy po owulacji, że ci ciągle pokazuje :unsure:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268165 przez mesy
agnesssa one kłamią dlatego też tu to wkleiłam bo normalnie szit :lol: :lol: :lol:
Cho te nigdy mi aż takiej krechy nie pokazywały ha ha ha
No
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to jest a nie testy owu .. bo wcześniej jak mi pokazywały to temate te lh one są bardziej czułe to mogły trochę poszaleć i źle pokazywać
A ja jestem 6 dni po owulacji :P

A chujinkę miałaś przepiekną ale i tak najlepszejsze to były prezenty pod nią :lol: :lol: :lol:
U mnie prezenty nie przetrwały bo .. moja mama wyrzuciła mojemu tacie ulubioną piżamę jego którą sam sobie wyniósł na śmietnik hehe oczywiście nie wiedział że ją wyrzuca bo to było podstępem i jak się skapł to się wkurzył i pootwierał prezenty bo powiedział że jak mu mikołaj nie przyniósł nowej piżamki to ja z mamą mam iść mu nową kupić :lol: :lol: :lol:
I takim o sposobem prezenty zostały rozpakowane rano w dzień wigilii :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #268167 przez agnesssa
No to faktycznie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
dobrze, że już o tym wiesz, i soie nic nie wkręcasz, ale jak byś nie miała monitoringu to nie wiedziałabyś co z tą owu :silly: :ohmy:

12 lata 11 miesiąc temu #268169 przez mesy
agnesssa no na pewno bym zgłupiała tym bardziej że te nigdy tak nie pokazywały :silly: :silly:
Dlatego nie wierzę w takie cuda he he he
12 lata 11 miesiąc temu #268177 przez agnesssa
Ja już w żadne cuda nie wierzę :dry: Oczywiście na święta mi wszyscy życzyli dzidziolka, a moim rodzicom żeby zostali dziadkami :dry:

12 lata 11 miesiąc temu #268178 przez emka
mesy kurcze a ja myślałam że to test ciążowy !!! Nigdy ne robiłam tych owu, w ogóle nie umiem poznać kiedy mam owu, ale lekarz mówi ze mam napewno! :)

Zapodam Wam coś mega otymistycznego, :laugh: chodzi za mną od imprezy ostatniej!!! Tak przed sylwkiem... :laugh: :laugh:
:laugh:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268180 przez mesy
agnesssa to było nie uniknione hehe moja mama do mnie wczoraj że ojcu w horoskopie pisze że będzie miał wnuka haha to jej powiedziałam młoda jeszcze jesteś to na co czekasz zróbcie mi brata albo siostrę hehe to się temat skończył :silly: :lol:

emka
fajne to jest hehe słuchałam tego na okrągło :lol: :lol:
Ta ciążowy ha ha moje nie doczekanie że zobaczę takie grube 2 krechy :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #268222 przez agnesssa
Ajłonka wiedzę Cię, jak się czujesz :unsure:

Emka znowu nie mogę sobie posłuchać bo nie mam głośników :angry:

Mesyw końcu sie doczekasz :lol:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama