BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #268289 przez gorla
agnessa chujinka super, a prezentów masa!!!!!!!

mesy a u mnie testy działaja, tylko raz mi wychodziły długo długo i byłam wtedy w ciąży, u ciebie pewnie przez hormony. A ty się doczekasz tych krech zobaczysz, ja ci to mówię

gosiak ja tez lubię te programy o porodach :lol: ale przed porodem to nie lubiłam patzreć, bo stracha dostawałam :silly: :silly: Najgorzej jak tydzień przede mną rodziła krówka nasza :lol: :lol: krzyczała w niebogłosy a ja stałam z wytrzeszczem , myslałam że padne juz sie widziałam jak si drze na porodówce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #268306 przez agnesssa
Gosiak ja też wczoraj oglądałam porodówkę i ryczałam za każdym razem jak się dzieciątko rodziło, a chyba najbardziej się zryczałam jak ta młoda dziewczyna urodziła i jej mama ją tak mocno przytulała :woohoo: Tak samo zawsze płaczem jak oglądam ciąże z zaskoczenia :silly:

Gorla WoW ja to nie wiem czy bym dała radę patrzeć jak krówka rodzi... ja tylko poród kota odbierałam, ale moja kicia nic nie płakała :silly: :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 11 miesiąc temu #268321 przez magduska
witam was
ja dzis,raczej wczoraj dostalam okres, :angry: drugi raz w tym miesiacu,pierwszy mialam 3.12-5.12 :dry: a u wczoraj niespodzianka,nic tylko siasc i plakac :cheer: niedlugo dojdzie do tego,ze bede miala trzylub 4 razy w miesiacu po trzy dni,masakra :dry: odkad staram sie o fasolke,to coraz dziwniejsze rzeczy mi sie przytrafiaja..........
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268332 przez Majowka
Czesc dziewczyny!
Ja juz w cieplych krajach :)) ale cos zimo tu, brrr....leze w domku pod kolderka I czy tam Was. Wlasnie od wczoraj przeczytalam 1000 stron! :)
Od mojego piewrwszego wypieku do teraz!
Poznalam lepiej nowa bande! Mesy, gorla, insomnia, chlopek, emka, joweg....etc :))
Wczesniej nie czytalam na bierzaco, wiec teraz nadrobilam!
Ile tu dzidek juz sie poczelo! :) Trzymam za wszystkie kciuki!

Sama truchleje na mysl o swojej. Jutro ide do gina sprawdzic co tam sie dzieje! Ale mam stresa! :(

Winna wam jestem zdjecie testa, ale komputer jeszcze w naprawie, wiec wysle zdjecie do gosiaka I annullki, moze ktoras z nich wrzuci...
12 lata 11 miesiąc temu #268345 przez chłopek
hej a ja się wyspałam :) młody dalej spi, pasuje jakiś łobiad zrobić ale mi sie nie chce :)dobrze że mi udko z wczoraj zostało to małżowi odgrzeje i ziemniaki ugotuje
12 lata 11 miesiąc temu #268352 przez Majowka
Ja dzisiaj lasagne robie....troszke pracy przy tym jest, ale jeszcze na jutro zostanie, wiec jutro odpoczne
12 lata 11 miesiąc temu #268356 przez chłopek
majówka wyślij trochę :)
12 lata 11 miesiąc temu #268361 przez Majowka
chłopek napisał:

majówka wyślij trochę :)

Wyslalabym, ale jak?:))

Proste to do zrobienia, ale troche skladnikow trzeba kupic...i czasu troche poswiecic na krojenie I gotowanie platow...
12 lata 11 miesiąc temu #268362 przez ajłona
Agnesska Ty przebiegła Diablico ;) ano czytam Was na bieżąco...ino lenia mam coby pisać...obżarłam się jak finia przez święta i teraz ledwo się kulam ;) ściskam Was mocno mocno i kciuki trzymam niezmiennie!!!
Czekam na wieści, która następna po Majówce ;) i nie wypisywać mi tu głupot bo każda się doczeka fasolindy jak nic!!!!!! słyszysz Mesy??????
a ja mam gina jutro i może w końcu się dowiem kto tak mnie ślicznie obkopuje ostatnio :) a więc zakłady wciąż trwają....oby tylko zdrówko u dzidzi było cacy!!! boję ja jak zwykle odrobinkę. A wiecie, że mój Stary poczuł kopniaczki ostatnio...ale mięliśmy radochę. Dziś rano to było coś - strzał że szok!!!!
pozdrawiam Was Kochane :*
Aaaaa Agnesska a Ty u gina byłaś tego w pryszczu??
12 lata 11 miesiąc temu #268365 przez Majowka
Juz kopniaczki u ciebie Ajlonka :)) ale to szyko zlecialo, jeszcze wczoraj czytalam jak to sie u ciebie zaczynalo :) gratulacje!
12 lata 11 miesiąc temu #268366 przez agnesssa
Ajłonka jeszcze nie, bo przed siętami miałam iść, ale nie mogłam bo pracowałam dłużej, żeby wziąć urlop, a teraz po nowym roku się zapiszę do niego :) To musi być cudowne uczucie czuć jak ci takie maleństwo daje znać, ze tam jest :woohoo: :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #268368 przez mesy
ajłona słyszę słyszę hehe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

Majówka czekamy na zdjęcie jak będziesz miała jak wrzucić :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #268372 przez gosiak
agnessa a widziałaś jak ta młoda cały czas z komóra w łapie? tu rodzi a jednocześnie na fejsa śle posta że ma 10cm rozwarcia :lol: mi się chciało śmiać z tej co bąka puszczała wesoło tam czasem jest heheh :lol: a no i jak Ona urodziła i moment wyjscia dzidzi to ten tatuś płakał no serce az mi skakało bo zaraz sobie swojego wyobrażam w takiej sytuacji :lol:

majóweczka no to miałaś do poczytania i szybko się z tym uwinęłaś :silly: heh lece na poczte zobaczyć Twój teścik i zaraz go tu wkleję :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #268375 przez Majowka
Gosiaku, juz wyslany! Dzieki Willkie!!!!! :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268380 przez agnesssa
No Gosiak ja też miałam ubaw z tej co bąki puszczała i się wypytywała czy może się zdarzyć, że podczas porodu
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
hehe ja siebie jeszcze nie widzę w takiej sytuacji :silly:

Czy Wy też zasypiacie na siedząco, normalnie nie mogę sobie poradzić z powiekami same mi opadają.... tak bym sie teraz w podusie wtuliła :ohmy: A w domu będę dopiero za..... jakieś 4 godziny :angry:

Majówka czekam na Twojego teściora :laugh: te dwie krechy mnie zawsze pozytywnie nastrajają :blink:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka