- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #268289 przez gorla
agnessa chujinka super, a prezentów masa!!!!!!!
mesy a u mnie testy działaja, tylko raz mi wychodziły długo długo i byłam wtedy w ciąży, u ciebie pewnie przez hormony. A ty się doczekasz tych krech zobaczysz, ja ci to mówię
gosiak ja tez lubię te programy o porodach ale przed porodem to nie lubiłam patzreć, bo stracha dostawałam Najgorzej jak tydzień przede mną rodziła krówka nasza krzyczała w niebogłosy a ja stałam z wytrzeszczem , myslałam że padne juz sie widziałam jak si drze na porodówce
mesy a u mnie testy działaja, tylko raz mi wychodziły długo długo i byłam wtedy w ciąży, u ciebie pewnie przez hormony. A ty się doczekasz tych krech zobaczysz, ja ci to mówię
gosiak ja tez lubię te programy o porodach ale przed porodem to nie lubiłam patzreć, bo stracha dostawałam Najgorzej jak tydzień przede mną rodziła krówka nasza krzyczała w niebogłosy a ja stałam z wytrzeszczem , myslałam że padne juz sie widziałam jak si drze na porodówce
Temat został zablokowany.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 11 miesiąc temu #268306 przez agnesssa
Gosiak ja też wczoraj oglądałam porodówkę i ryczałam za każdym razem jak się dzieciątko rodziło, a chyba najbardziej się zryczałam jak ta młoda dziewczyna urodziła i jej mama ją tak mocno przytulała Tak samo zawsze płaczem jak oglądam ciąże z zaskoczenia
Gorla WoW ja to nie wiem czy bym dała radę patrzeć jak krówka rodzi... ja tylko poród kota odbierałam, ale moja kicia nic nie płakała
Gorla WoW ja to nie wiem czy bym dała radę patrzeć jak krówka rodzi... ja tylko poród kota odbierałam, ale moja kicia nic nie płakała
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
12 lata 11 miesiąc temu #268321 przez magduska
witam was
ja dzis,raczej wczoraj dostalam okres, drugi raz w tym miesiacu,pierwszy mialam 3.12-5.12 a u wczoraj niespodzianka,nic tylko siasc i plakac niedlugo dojdzie do tego,ze bede miala trzylub 4 razy w miesiacu po trzy dni,masakra odkad staram sie o fasolke,to coraz dziwniejsze rzeczy mi sie przytrafiaja..........
ja dzis,raczej wczoraj dostalam okres, drugi raz w tym miesiacu,pierwszy mialam 3.12-5.12 a u wczoraj niespodzianka,nic tylko siasc i plakac niedlugo dojdzie do tego,ze bede miala trzylub 4 razy w miesiacu po trzy dni,masakra odkad staram sie o fasolke,to coraz dziwniejsze rzeczy mi sie przytrafiaja..........
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268332 przez Majowka
Czesc dziewczyny!
Ja juz w cieplych krajach ) ale cos zimo tu, brrr....leze w domku pod kolderka I czy tam Was. Wlasnie od wczoraj przeczytalam 1000 stron!
Od mojego piewrwszego wypieku do teraz!
Poznalam lepiej nowa bande! Mesy, gorla, insomnia, chlopek, emka, joweg....etc )
Wczesniej nie czytalam na bierzaco, wiec teraz nadrobilam!
Ile tu dzidek juz sie poczelo! Trzymam za wszystkie kciuki!
Sama truchleje na mysl o swojej. Jutro ide do gina sprawdzic co tam sie dzieje! Ale mam stresa!
Winna wam jestem zdjecie testa, ale komputer jeszcze w naprawie, wiec wysle zdjecie do gosiaka I annullki, moze ktoras z nich wrzuci...
Ja juz w cieplych krajach ) ale cos zimo tu, brrr....leze w domku pod kolderka I czy tam Was. Wlasnie od wczoraj przeczytalam 1000 stron!
Od mojego piewrwszego wypieku do teraz!
Poznalam lepiej nowa bande! Mesy, gorla, insomnia, chlopek, emka, joweg....etc )
Wczesniej nie czytalam na bierzaco, wiec teraz nadrobilam!
Ile tu dzidek juz sie poczelo! Trzymam za wszystkie kciuki!
Sama truchleje na mysl o swojej. Jutro ide do gina sprawdzic co tam sie dzieje! Ale mam stresa!
Winna wam jestem zdjecie testa, ale komputer jeszcze w naprawie, wiec wysle zdjecie do gosiaka I annullki, moze ktoras z nich wrzuci...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Majowka.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #268362 przez ajłona
Agnesska Ty przebiegła Diablico ano czytam Was na bieżąco...ino lenia mam coby pisać...obżarłam się jak finia przez święta i teraz ledwo się kulam ściskam Was mocno mocno i kciuki trzymam niezmiennie!!!
Czekam na wieści, która następna po Majówce i nie wypisywać mi tu głupot bo każda się doczeka fasolindy jak nic!!!!!! słyszysz Mesy??????
a ja mam gina jutro i może w końcu się dowiem kto tak mnie ślicznie obkopuje ostatnio a więc zakłady wciąż trwają....oby tylko zdrówko u dzidzi było cacy!!! boję ja jak zwykle odrobinkę. A wiecie, że mój Stary poczuł kopniaczki ostatnio...ale mięliśmy radochę. Dziś rano to było coś - strzał że szok!!!!
pozdrawiam Was Kochane :*
Aaaaa Agnesska a Ty u gina byłaś tego w pryszczu??
Czekam na wieści, która następna po Majówce i nie wypisywać mi tu głupot bo każda się doczeka fasolindy jak nic!!!!!! słyszysz Mesy??????
a ja mam gina jutro i może w końcu się dowiem kto tak mnie ślicznie obkopuje ostatnio a więc zakłady wciąż trwają....oby tylko zdrówko u dzidzi było cacy!!! boję ja jak zwykle odrobinkę. A wiecie, że mój Stary poczuł kopniaczki ostatnio...ale mięliśmy radochę. Dziś rano to było coś - strzał że szok!!!!
pozdrawiam Was Kochane :*
Aaaaa Agnesska a Ty u gina byłaś tego w pryszczu??
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 11 miesiąc temu #268372 przez gosiak
agnessa a widziałaś jak ta młoda cały czas z komóra w łapie? tu rodzi a jednocześnie na fejsa śle posta że ma 10cm rozwarcia mi się chciało śmiać z tej co bąka puszczała wesoło tam czasem jest heheh a no i jak Ona urodziła i moment wyjscia dzidzi to ten tatuś płakał no serce az mi skakało bo zaraz sobie swojego wyobrażam w takiej sytuacji
majóweczka no to miałaś do poczytania i szybko się z tym uwinęłaś heh lece na poczte zobaczyć Twój teścik i zaraz go tu wkleję
majóweczka no to miałaś do poczytania i szybko się z tym uwinęłaś heh lece na poczte zobaczyć Twój teścik i zaraz go tu wkleję
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268380 przez agnesssa
No Gosiak ja też miałam ubaw z tej co bąki puszczała i się wypytywała czy może się zdarzyć, że podczas porodu hehe ja siebie jeszcze nie widzę w takiej sytuacji
Czy Wy też zasypiacie na siedząco, normalnie nie mogę sobie poradzić z powiekami same mi opadają.... tak bym sie teraz w podusie wtuliła A w domu będę dopiero za..... jakieś 4 godziny
Majówka czekam na Twojego teściora te dwie krechy mnie zawsze pozytywnie nastrajają
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
będzie koopa
Czy Wy też zasypiacie na siedząco, normalnie nie mogę sobie poradzić z powiekami same mi opadają.... tak bym sie teraz w podusie wtuliła A w domu będę dopiero za..... jakieś 4 godziny
Majówka czekam na Twojego teściora te dwie krechy mnie zawsze pozytywnie nastrajają
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez agnesssa.