- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268778 przez @nulka
Majówka piekny teścior, jeszcze raz gratuluje i życzę spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania
ajłonka czas zapitala, zazdroszczę kopniaczków, cudowne uczucie.
Jeszcze pamiętam....
Aguśka to do boju!!!
Dorcia Lencia świąteczna jest przesłodka, dawaj nam tu częściej jej zdjęcia. A i Tobie macierzyństwo bardzo służy, ślicznie wyglądasz
ja dzisiaj zaczęłam nowy cykl.
Dobrze że Majówka dzisiaj przysłała te swoje krechy bo mnie dobrze nastroiły
Miałam kończyć staranka ale:
1. Po pierwsze uno Lacriiiijjja Wielka mi uświadomiła że za 2 lata będę tego załować i ma rację bo bym żałowała
2. Po drugie duo powodem tej decyzji miał być mój wiek i związane z nim ryzyko. Pomyślałam jednak że skoro i tak mi się nie udaje zajść w ciążę to ani mi ani dziecku nic w związku z tym nie grozi!!!! I mogę się bez obaw starać aż do manopauzy
a co do pierdów i koop na porodówce to powiem Wam że nawet lewatywa nie wszystko załatwia
odebrałam kilka porodów a w wielu uczestniczyłam i jest to tak że podczas skurczów nie czuje się tego wogóle i nie ma mowy o kontroli. Położne to szybciutko sprzątają, a że przyzwyczajone do tego to rzadko komentują więc rodząca nawet sobie nie zdaje z tego sprawy co jej się "narobiło" Najcześciej zdarza sie to przy bólach partych a wtedy mamuśki są na takim etapie że nawet węch mają zaburzony . Sory że Wam to piszę tak bez ogródek, ale to prawda. Tylko cesarka jest "czyściutka" i bez niespodzianek.
Powiem jeszcze tak: jak ja rodziłam to z "mojej strony" poród wyglądał dużo estetyczniej.
ajłonka czas zapitala, zazdroszczę kopniaczków, cudowne uczucie.
Jeszcze pamiętam....
Aguśka to do boju!!!
Dorcia Lencia świąteczna jest przesłodka, dawaj nam tu częściej jej zdjęcia. A i Tobie macierzyństwo bardzo służy, ślicznie wyglądasz
ja dzisiaj zaczęłam nowy cykl.
Dobrze że Majówka dzisiaj przysłała te swoje krechy bo mnie dobrze nastroiły
Miałam kończyć staranka ale:
1. Po pierwsze uno Lacriiiijjja Wielka mi uświadomiła że za 2 lata będę tego załować i ma rację bo bym żałowała
2. Po drugie duo powodem tej decyzji miał być mój wiek i związane z nim ryzyko. Pomyślałam jednak że skoro i tak mi się nie udaje zajść w ciążę to ani mi ani dziecku nic w związku z tym nie grozi!!!! I mogę się bez obaw starać aż do manopauzy
a co do pierdów i koop na porodówce to powiem Wam że nawet lewatywa nie wszystko załatwia
odebrałam kilka porodów a w wielu uczestniczyłam i jest to tak że podczas skurczów nie czuje się tego wogóle i nie ma mowy o kontroli. Położne to szybciutko sprzątają, a że przyzwyczajone do tego to rzadko komentują więc rodząca nawet sobie nie zdaje z tego sprawy co jej się "narobiło" Najcześciej zdarza sie to przy bólach partych a wtedy mamuśki są na takim etapie że nawet węch mają zaburzony . Sory że Wam to piszę tak bez ogródek, ale to prawda. Tylko cesarka jest "czyściutka" i bez niespodzianek.
Powiem jeszcze tak: jak ja rodziłam to z "mojej strony" poród wyglądał dużo estetyczniej.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez @nulka.
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
12 lata 11 miesiąc temu #268807 przez Insomnia
Mirella to się strachu najadłaś Sam ten gwizd jest przerażający a tu jeszcze za plecami
Gorluś a truj ile wlezie I nie czytaj takich rzeczy...
Agnesssa ale wypasiona choinka!!
Mesy a Ty znowu z testami a możne to ciążowy co?
Majówka 1000 stron szacun! ja sie zatrzymałam na 70... Jaki piekny teścik
Hopeforlife witaj i gratuluję To już końcówka więc życzę szybkiego rozwiązania a ja z 12 lutego
nie czytam o porodach, nie oglądam bo mam za bujną wyobraźnię, i jak oglądam np. jakieś wypadki czy cuś to mnie od razu boli
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gorluś a truj ile wlezie I nie czytaj takich rzeczy...
Agnesssa ale wypasiona choinka!!
Mesy a Ty znowu z testami a możne to ciążowy co?
Majówka 1000 stron szacun! ja sie zatrzymałam na 70... Jaki piekny teścik
Hopeforlife witaj i gratuluję To już końcówka więc życzę szybkiego rozwiązania a ja z 12 lutego
nie czytam o porodach, nie oglądam bo mam za bujną wyobraźnię, i jak oglądam np. jakieś wypadki czy cuś to mnie od razu boli
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #268809 przez mesy
Inso kto się czubi ten się lubi coś ostatnio się czubisz z tym swoim M
taa ciążowy ? Inso przecież wiesz że ja czekam na ciebie nooo
A ja wczoraj z moim wzieliśmy se cyfrę plus z tym tv i kurde myślałam że zabiję mojego siedział do północy i to podłączał ale mało tego nie wystawił se talerza na dwór bo stwierdził że za zimno tylko postawił go koło balkonu w dużym pokoju i wnerw na mnie dlaczego to nie działa no myślałam że jebnę
taa ciążowy ? Inso przecież wiesz że ja czekam na ciebie nooo
A ja wczoraj z moim wzieliśmy se cyfrę plus z tym tv i kurde myślałam że zabiję mojego siedział do północy i to podłączał ale mało tego nie wystawił se talerza na dwór bo stwierdził że za zimno tylko postawił go koło balkonu w dużym pokoju i wnerw na mnie dlaczego to nie działa no myślałam że jebnę
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #268812 przez Insomnia
mesy napisał:
No to sie uśmiałamInso mało tego nie wystawił se talerza na dwór bo stwierdził że za zimno tylko postawił go koło balkonu w dużym pokoju i wnerw na mnie dlaczego to nie działa no myślałam że jebnę
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu #268814 przez Aguska23
Z tymi facetami tak jest...mi mój obiecuje, że zrobi multiroom..od kilku miesięcy obiecuje i co?? a nie miał kiedy bo albo przed pracą albo w pracy albo po pracy ;p
A ja dziś ostatni dzień w pracy jestem jakąś ulgę czuję jednak ha
A ja dziś ostatni dzień w pracy jestem jakąś ulgę czuję jednak ha
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268815 przez mesy
Inso to podobnie jak tym z tym że my o talerz ha ha ha
Nie kłócić mi się tam noooooooooooooooo
Mam nadzieję że to ostatnia sprzeczka w tym roq
Aguska mojego też czeka multioom a jak to zrobi to nie wiem hehe bo dziś w pracy pije potem na zakupy musimy jechać a jutro robi pierogi na sylwka bo tak sobie znajomi zażyczyli a że będziemy siedzieć w domu to fajnie coś zjeść na ciepło
Nie kłócić mi się tam noooooooooooooooo
Mam nadzieję że to ostatnia sprzeczka w tym roq
Aguska mojego też czeka multioom a jak to zrobi to nie wiem hehe bo dziś w pracy pije potem na zakupy musimy jechać a jutro robi pierogi na sylwka bo tak sobie znajomi zażyczyli a że będziemy siedzieć w domu to fajnie coś zjeść na ciepło
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez mesy.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 11 miesiąc temu #268821 przez agnesssa
Hej Dziewczyny
A tu jak zawsze gwarno od rana
Insomnia ja też czasami tak mam, że mąż wnerwia mnie jak tylko do domu wchodzi... wrr i w tedy gryzę strasznie, chociaż często mąż nie wie dlaczego A wktórym Ty jesteś dniu cyklu, jakoś przed @, że masz takiego nerwa Ale powiem Ci coś co mi tata często powtarza: że szkoda czasu na kłótnie, nigdy nie wiemy ile go nam zostało
Mesy faktycznie słodziak, chociaż mi się amstafy nie podobają, ale ten jest super, a takiego co zostawia małe zwierzaki to bym pobiła normalnie
a przed świętami takie reklamy w TV były, ja to się prawie popłakałam, jak to pierwszy raz zobaczyłam
Aguśka cieszę się bardzo, że u gina wszystko ok, ja teraz 3mam mocno kciuki co by ci się udało szybciutko I zazdraszczam tyle wolnego
A tu jak zawsze gwarno od rana
Insomnia ja też czasami tak mam, że mąż wnerwia mnie jak tylko do domu wchodzi... wrr i w tedy gryzę strasznie, chociaż często mąż nie wie dlaczego A wktórym Ty jesteś dniu cyklu, jakoś przed @, że masz takiego nerwa Ale powiem Ci coś co mi tata często powtarza: że szkoda czasu na kłótnie, nigdy nie wiemy ile go nam zostało
Mesy faktycznie słodziak, chociaż mi się amstafy nie podobają, ale ten jest super, a takiego co zostawia małe zwierzaki to bym pobiła normalnie
a przed świętami takie reklamy w TV były, ja to się prawie popłakałam, jak to pierwszy raz zobaczyłam
Aguśka cieszę się bardzo, że u gina wszystko ok, ja teraz 3mam mocno kciuki co by ci się udało szybciutko I zazdraszczam tyle wolnego
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej