- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268889 przez bidol
agnesssa - głowa do góry. Wiem że te pocieszenia już pewnie bardziej wnerwiają niż pomagają ale musisz być dobrej myśli
Insomnia a co u Ciebie się dzieje???
a co do nerwów, to ja jestem mistrzynią w poprzedniej ciąży też tak miałam
krzyczę non stop i dzień w dzień płaczę. Jędrula już ze mną nie wytrzymuje
gorla - ja małpa uwierz mi że pomimo że już jestem na zwolnieniu, to mało kiedy siadam przed kompa. Po prostu wszystko mnie irytuje i nie chcę się na was wyładowywać
mesy - za Ciebie też zaciskam. A u Ciebie jak sprawa wzglada
Insomnia a co u Ciebie się dzieje???
a co do nerwów, to ja jestem mistrzynią w poprzedniej ciąży też tak miałam
krzyczę non stop i dzień w dzień płaczę. Jędrula już ze mną nie wytrzymuje
gorla - ja małpa uwierz mi że pomimo że już jestem na zwolnieniu, to mało kiedy siadam przed kompa. Po prostu wszystko mnie irytuje i nie chcę się na was wyładowywać
mesy - za Ciebie też zaciskam. A u Ciebie jak sprawa wzglada
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez bidol.
Temat został zablokowany.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268895 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hejka!
Majówka WOW pozazdraszczam takiego teściora, i jakie wyraźne krechy, powodzenia u doktorka Będzie git, z taką betą Przepraszam za pytanko, ale jak długo czekałąś na takie piękne kreseczki ? GRATULACJE!!!
Ajłonka Ściskam mocno ! Mówiłam ci, że dzidzia sie rozkopie na całego A brzusio mocno urósł? Pozdrówka i powodzenia u ginka
gorla Mi lekarz 3 miechy kazał poczekać, ale słyszłam ze nawet po 2 miesiącach zachodzą dziewczyny Podobno po poronieniu łatwiej Ja głupia czekałam cały rok!
@nulka A ty położną jesteś? Masz racje chyba od strony rodzacej to wygląda bardziej estetycznie. Byłam przy podrodzie mojej bratowej, bo brat musiał na służbę jechać. Ale skończyło sie cesarka, bo mały nie mógł w kanał rodny wejść, ale co się biedna nacierpiała to jej. Krzyczała na mnie co chwile, a mnie śmiech ogarnął, bo taka głupia jestem, zę głupawka mnie w stresie nachodzi.
Majówka WOW pozazdraszczam takiego teściora, i jakie wyraźne krechy, powodzenia u doktorka Będzie git, z taką betą Przepraszam za pytanko, ale jak długo czekałąś na takie piękne kreseczki ? GRATULACJE!!!
Ajłonka Ściskam mocno ! Mówiłam ci, że dzidzia sie rozkopie na całego A brzusio mocno urósł? Pozdrówka i powodzenia u ginka
gorla Mi lekarz 3 miechy kazał poczekać, ale słyszłam ze nawet po 2 miesiącach zachodzą dziewczyny Podobno po poronieniu łatwiej Ja głupia czekałam cały rok!
@nulka A ty położną jesteś? Masz racje chyba od strony rodzacej to wygląda bardziej estetycznie. Byłam przy podrodzie mojej bratowej, bo brat musiał na służbę jechać. Ale skończyło sie cesarka, bo mały nie mógł w kanał rodny wejść, ale co się biedna nacierpiała to jej. Krzyczała na mnie co chwile, a mnie śmiech ogarnął, bo taka głupia jestem, zę głupawka mnie w stresie nachodzi.
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez emka.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #268898 przez mesy
Bidol u mnie robić robić i jeszcze raz robić hehe
A tak serio owulację mam już sama - zobaczymy jeszcze czy potwierdzi to progesteron na który idę 4 stycznia , mój ma antybiotyki na 10 dni i po tym ma chyba zaś iść na posiew nie wiem dokładnie ale mam dzwonić do lekarza i powie co i jak . Generalnie nie ma źle
A tak serio owulację mam już sama - zobaczymy jeszcze czy potwierdzi to progesteron na który idę 4 stycznia , mój ma antybiotyki na 10 dni i po tym ma chyba zaś iść na posiew nie wiem dokładnie ale mam dzwonić do lekarza i powie co i jak . Generalnie nie ma źle
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268918 przez Insomnia
Czy Emka jest tu jeszcze?? Bo chciałam jej podzięęęęęęęękować
Bidolku u mnie tempka niższa niż na początku cyklu... Fochy z M. i takie tam... jak tempka ładna była w tamtym cyklu to śluzu nie było, jak jest to nie chce skoczyc
A może ja źle mierze co?
Bidolku u mnie tempka niższa niż na początku cyklu... Fochy z M. i takie tam... jak tempka ładna była w tamtym cyklu to śluzu nie było, jak jest to nie chce skoczyc
A może ja źle mierze co?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Insomnia.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 11 miesiąc temu #268928 przez agnesssa
Emka ja też słyszałam, że łatwiej a jestem najlepszym przykładem na to, że to nie zawsze jest prawda
Mesymam nadzieję, że po tych antybiotykach twój mężuś już sie pozbędzie badziewia
No właśnie Ajłona a może jakąś fotkę brzusia wrzucisz
Insomnia faktycznie jakieśto wszystko u Ciebie
A mnie brzuch zaczyna boleć, założę się, że @ przylezie jutro akurat na sylwestra Chociaż powinna dopiero koło 5. A 5 mam wizyte u ginka na NFZ chce, żeby mi dał skierowanie na wszystkie badania, które są mi potrzebne czyli prolaktyna tsh, fsh, progesteron chciałabym też testosteron i całą resztę badań, z tymi wynikami chce iść do ginka Ajłonki, jeżeli wyniki będą git to przestaję odwiedzać lekarzy i niech się dzieje wola nieba, a jak będzie coś nie halo to niech mnie leczą.
Mesymam nadzieję, że po tych antybiotykach twój mężuś już sie pozbędzie badziewia
No właśnie Ajłona a może jakąś fotkę brzusia wrzucisz
Insomnia faktycznie jakieś
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
popieprzone
A mnie brzuch zaczyna boleć, założę się, że @ przylezie jutro akurat na sylwestra Chociaż powinna dopiero koło 5. A 5 mam wizyte u ginka na NFZ chce, żeby mi dał skierowanie na wszystkie badania, które są mi potrzebne czyli prolaktyna tsh, fsh, progesteron chciałabym też testosteron i całą resztę badań, z tymi wynikami chce iść do ginka Ajłonki, jeżeli wyniki będą git to przestaję odwiedzać lekarzy i niech się dzieje wola nieba, a jak będzie coś nie halo to niech mnie leczą.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268931 przez Insomnia
Lacrijka napisał:
Podobna co nie
Oj jak ja chcę córeczkę
A stałam kiedys w korku za kolesiem który sobie tak tańczył w aucie aż sie całe trzęsło ale miałam ubaw
Emka dziękuję Ci z całego serducha mego ogromnego za poprawę humoru
i dziekuje jeszcze szefowi który dał podwyżkę
A awatarek śliczny..taka mala Inso
Podobna co nie
Oj jak ja chcę córeczkę
A stałam kiedys w korku za kolesiem który sobie tak tańczył w aucie aż sie całe trzęsło ale miałam ubaw
Emka dziękuję Ci z całego serducha mego ogromnego za poprawę humoru
i dziekuje jeszcze szefowi który dał podwyżkę
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Insomnia.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268932 przez Lacrijka
mesy napisał:
Od 0:32 do 0:37 to jakbym widziala siebie hahaha Ogólnie nie lubie takiej muzy, Eski słucham bo gadaja gdzie korki są, ale jak mi cos wpadnie w ucho to robie jak ta Pani kierowczyni..Kolega eMka gdzies mnie przyczaił na światlach i mu gada ze chyba pijana jechałam bo dziwnie wyglądałam
No fajna jest haha
Lacra a robisz tak jak słyszysz tą piosenkę ?
tzn tak jak te dupy heheh
Od 0:32 do 0:37 to jakbym widziala siebie hahaha Ogólnie nie lubie takiej muzy, Eski słucham bo gadaja gdzie korki są, ale jak mi cos wpadnie w ucho to robie jak ta Pani kierowczyni..Kolega eMka gdzies mnie przyczaił na światlach i mu gada ze chyba pijana jechałam bo dziwnie wyglądałam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Lacrijka.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej