- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268825 przez agnesssa
@nulka tak jak piszesz nie ma co rezygnować, bo będziesz żałować zaciskam z całego serca kciuki za Ciebie no i dziękować za opis przypadków przy porodzie, mnie również zawsze to nurtowało i nikt nie chciał otwarcie powiedzieć co i jak :*
Mirelcia ja już gdzieś tam pisałam, że bardziej zmęczona po świętach niż przed więc Cię całkowicie rozumiem
Hopeforlife witaj, gratuluję synka i naprawdę piękne imię
Insomnia no ja wiem, że mądrze gada, ale ja tak samo jak ty, póki mąż nie zakuma o co mi chodzi to się kłócę, albo po prostu milczę tak długo jak to potrzeba He ja też mam 22dc Są dwie opcje, ale obie związane z hormonami, albo to przed @ takaś nerwowa, albo zmienność nastrojów nie na @
Mirelcia ja już gdzieś tam pisałam, że bardziej zmęczona po świętach niż przed więc Cię całkowicie rozumiem
Hopeforlife witaj, gratuluję synka i naprawdę piękne imię
Insomnia no ja wiem, że mądrze gada, ale ja tak samo jak ty, póki mąż nie zakuma o co mi chodzi to się kłócę, albo po prostu milczę tak długo jak to potrzeba He ja też mam 22dc Są dwie opcje, ale obie związane z hormonami, albo to przed @ takaś nerwowa, albo zmienność nastrojów nie na @
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez agnesssa.
Temat został zablokowany.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 11 miesiąc temu #268830 przez bidol
ale się laski pozmieniałyście. Nie do poznania
Majówka - GRATULUJĘ
Aguśka - no ja miałam identyczną sytułację przed zafasolkowaniem- tyle że mi ginka przepisała luteinę. - Będzie dobrze
@nulka, agnesssa, gorla
reszta dziewczyn też dostanie po buźce
a ja ciągle
Majówka - GRATULUJĘ
Aguśka - no ja miałam identyczną sytułację przed zafasolkowaniem- tyle że mi ginka przepisała luteinę. - Będzie dobrze
@nulka, agnesssa, gorla
reszta dziewczyn też dostanie po buźce
a ja ciągle
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268838 przez bidol
agnesssa
jest mi ciągle
często wymiotuje i mam brak apetytu. Brzuszek już mam baaardzo duży- lekarka powiedziała żę taka już moja uroda. Schudłam pare kilo i cyce mi urosły. Wieczorem jak mi sie uda to wrzuce fotke mojego brzuszka. Mam nadzieje że za dwa tygodnie - jak zacznę czwarty miesiąc to mi już przejdą te okropne mdłości Nie chciałabym tak wspominać tego szczęśliwego okresu W przyszłym tygodniu mam USG genetyczne. mam nadzieję że wszystko będzie ok
dziewczyny, a co u Was, bo ja już nie moge nadążyć za Wami
aguśka- ja miałam identycznie - jeden jajnik zapchany pęcheżykami a na drugim jajeczko raczej do wyklucia - przepisała mi luteinę - i prosze - jest dzidzia
jest mi ciągle
często wymiotuje i mam brak apetytu. Brzuszek już mam baaardzo duży- lekarka powiedziała żę taka już moja uroda. Schudłam pare kilo i cyce mi urosły. Wieczorem jak mi sie uda to wrzuce fotke mojego brzuszka. Mam nadzieje że za dwa tygodnie - jak zacznę czwarty miesiąc to mi już przejdą te okropne mdłości Nie chciałabym tak wspominać tego szczęśliwego okresu W przyszłym tygodniu mam USG genetyczne. mam nadzieję że wszystko będzie ok
dziewczyny, a co u Was, bo ja już nie moge nadążyć za Wami
aguśka- ja miałam identycznie - jeden jajnik zapchany pęcheżykami a na drugim jajeczko raczej do wyklucia - przepisała mi luteinę - i prosze - jest dzidzia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez bidol.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #268841 przez agnesssa
Aguśka życzę Ci takiego szczęścia, jak u Bidolka A nas na razie bez zmian... Majóweczka zobaczyła upragnione krechy, i nie przypominam sobie, żeby jeszcze któraś staraczka zaciążyła Cały czas mamy nadzieję, choć u mnie coraz słabsza. Ale próbować nie przestanę
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268852 przez gorla
agnessa zadźgałabym tego *uja z tej reklamy taki psiak słodki
mesy amstaffek słodki też jestem przeczulona na tą rasę bo miałam amstaffkę Dorę
BGidolku ja tez wczoraj myślałam o tobie i na lipcówki zajrzałam , nie widać się nie słychac już nas całkiem zostawiłaś małpo jedna!!!!
Aguska kciukasy trzymam aby dobre było i pęcherzyk był jak trza
Inso u mnie z małzem to samo ale z tym, ze my dwa nerwusy i emocje w jednej dobie kotłują się od mega wkurwu rano a wieczorem już sie przytulamy i głaskamy, trochę to wykańcza człowieka
@nulka racja nie odpuszczaj, zebyś nie żałowała
mesy amstaffek słodki też jestem przeczulona na tą rasę bo miałam amstaffkę Dorę
BGidolku ja tez wczoraj myślałam o tobie i na lipcówki zajrzałam , nie widać się nie słychac już nas całkiem zostawiłaś małpo jedna!!!!
Aguska kciukasy trzymam aby dobre było i pęcherzyk był jak trza
Inso u mnie z małzem to samo ale z tym, ze my dwa nerwusy i emocje w jednej dobie kotłują się od mega wkurwu rano a wieczorem już sie przytulamy i głaskamy, trochę to wykańcza człowieka
@nulka racja nie odpuszczaj, zebyś nie żałowała
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gorla.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268855 przez mesy
Inso bo trzeba było dać swojemu a nie marudzić
Bidol super mdłości mdłościami ale co to za ciąża by była bez
Ja też tak teraz miałam prawy jajnik zapchany pęcherzykami a w lewym owulacja była
Bidol super mdłości mdłościami ale co to za ciąża by była bez
Ja też tak teraz miałam prawy jajnik zapchany pęcherzykami a w lewym owulacja była
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez mesy.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #268865 przez gorla
mesy pipko nooo pppoooo tabsach!!!!!!!!!!!!!! brałam bromergon i dexamatazan i coś tam jeszcze , wstrzymało mi owulki, jajniki sie uspokoiły i potem za 3 miechy gdzies jak na badaniu byłam to pęcherzy diabelskich już nei było
wczoraj ze znajomą rozmawiałam ona też ma torbiele i te jej sie wchłonęły jak narazie, przed świetami mieli in vitro, dziś jada na badania i sesemesem dostaną wyniki czy jest w ciąży czy nie. Jej małz miał tylko 10 żywych plemniorów z obu jajców
wczoraj ze znajomą rozmawiałam ona też ma torbiele i te jej sie wchłonęły jak narazie, przed świetami mieli in vitro, dziś jada na badania i sesemesem dostaną wyniki czy jest w ciąży czy nie. Jej małz miał tylko 10 żywych plemniorów z obu jajców
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gorla.