- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #270362 przez Lacrijka
gorla napisał:
Gorlus, nie jem juz żeli.. Tak w ogóle to dzis mam 6 dzien bez słodyczy !!!!! Nic, nawet kosteczki cukru nie powąchalam!! niiiiiic !
Od juterka dietka, do kwietnia musze zgubic 15kg !! Mam juz planik diety konkretny, sprzet cwiczeniowy zamówiony..i ni ma bata ...(@nulka, diete masz na emilu)
Majówka uda sie trzymam mocno kciuki!!!!!
Lacra patrzaj twoje żelki grają w teledysku!!! no ładnie je pilnujesz
a małzuś podgrzał barszcz , który notabene ja zrobiłam i pierożki podgrzał, które ja zrobiłam i zawołał mnie kochanie kolacje zrobiłem noo wiecie cooo !!!!
Gorlus, nie jem juz żeli.. Tak w ogóle to dzis mam 6 dzien bez słodyczy !!!!! Nic, nawet kosteczki cukru nie powąchalam!! niiiiiic !
Od juterka dietka, do kwietnia musze zgubic 15kg !! Mam juz planik diety konkretny, sprzet cwiczeniowy zamówiony..i ni ma bata ...(@nulka, diete masz na emilu)
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Lacrijka.
Temat został zablokowany.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #270379 przez gorla
lacra a tak wogóle to co.. zele tuczą czy jak?? a ja znów musze przytyć,bo przez miesiąc schudłam 3 kg co mnie przeraża , muszę z rańca na krewkę jechać, bo słaba taka jakaś jestem ..
do jutrka ide gnaty uwalić na wyrko, Marecki coś chce ode mnie
co do diety.. małza muse odchudzić z 10 kg mam mu gotować marchewy i inne takie podobne, ciekawe ile wytrzyma .. obstawki idą już w rodzinie dziś wygrałam zakład z mamą o czekoladę że smoczyca przyjdzie ..jutro odbieram nagrodę.. ma byc z orzechami
do jutrka ide gnaty uwalić na wyrko, Marecki coś chce ode mnie
co do diety.. małza muse odchudzić z 10 kg mam mu gotować marchewy i inne takie podobne, ciekawe ile wytrzyma .. obstawki idą już w rodzinie dziś wygrałam zakład z mamą o czekoladę że smoczyca przyjdzie ..jutro odbieram nagrodę.. ma byc z orzechami
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gorla.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 11 miesiąc temu #270390 przez Mirella
Lacrijka napisała:
W ogóle jak zobaczyłam avatar Gorli to pomyslalam ze to angie1982 wrocila...Ciekawe co u niej, nie daje znaka tu ani na skarbku...[/quote]
też mi się Angel od razu przypomniała.... kurcze myślałam że tylko od nas poszła ale na skarbku ją macie na oku, a tu tak..... do kitu wiadomość
Tak w ogóle to mam @ od wczoraj. Znowu data do zapamiętania
W ogóle jak zobaczyłam avatar Gorli to pomyslalam ze to angie1982 wrocila...Ciekawe co u niej, nie daje znaka tu ani na skarbku...[/quote]
też mi się Angel od razu przypomniała.... kurcze myślałam że tylko od nas poszła ale na skarbku ją macie na oku, a tu tak..... do kitu wiadomość
Tak w ogóle to mam @ od wczoraj. Znowu data do zapamiętania
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #270522 przez gorla
Co jest z tym forum do diabła!!!!!!!!!!!!
O działa już , normalnie szlak mnie trafiał
A ktoś już miał taki awatar?? no nie mogę setki miliardy fotosów a i tak ktoś miał
A ja jutro do gina ide na kontrolę
Poza tym brat jedzie 5 stycznia na szpik i oby dobrze było ... musze i tak czekać na jego wyniki do końca stycznia, oby były ok, bo jak nie to moge o ciąży zapomnieć na długo długo.. a potem moje jajca już stare
gosiaczku mogłam i schudłam niestety od poronienia ze 3 dni nie jadłam , potem wyłam z 2 tyg. stres i kilosy leca na łeb na szyję a teraz wkurwia mnie smoczyca, bo dziś przylazła jak weszłam do domu zaraz , ale powiedziaam ze Oliwia zmęvzona i nie przyjmuję gości, noo pojebana baba , wyrzucasz ja, dajesz poznać że ma spadać a ona jak komar ( komarze nie obraz sie za porównanie ze smoczycą)
O działa już , normalnie szlak mnie trafiał
A ktoś już miał taki awatar?? no nie mogę setki miliardy fotosów a i tak ktoś miał
A ja jutro do gina ide na kontrolę
Poza tym brat jedzie 5 stycznia na szpik i oby dobrze było ... musze i tak czekać na jego wyniki do końca stycznia, oby były ok, bo jak nie to moge o ciąży zapomnieć na długo długo.. a potem moje jajca już stare
gosiaczku mogłam i schudłam niestety od poronienia ze 3 dni nie jadłam , potem wyłam z 2 tyg. stres i kilosy leca na łeb na szyję a teraz wkurwia mnie smoczyca, bo dziś przylazła jak weszłam do domu zaraz , ale powiedziaam ze Oliwia zmęvzona i nie przyjmuję gości, noo pojebana baba , wyrzucasz ja, dajesz poznać że ma spadać a ona jak komar ( komarze nie obraz sie za porównanie ze smoczycą)
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gorla.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #270526 przez Insomnia
Witam w tym nowym roku!
Co do postanowień jak pewnie u większości z Was dieta Lacra
No i fajki rzucam w sylwestra zapaliłam ostatniego No i na fitness się chce zapisać, dziś już nowe dresiki kupiłam ale na razie była godzinka ćwiczeń w domu
a jak u Was sylwester?
Chłopek a co po 20 będziesz robić hęęęe?
Co do postanowień jak pewnie u większości z Was dieta Lacra
No i fajki rzucam w sylwestra zapaliłam ostatniego No i na fitness się chce zapisać, dziś już nowe dresiki kupiłam ale na razie była godzinka ćwiczeń w domu
a jak u Was sylwester?
Chłopek a co po 20 będziesz robić hęęęe?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Insomnia.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #270537 przez agnesssa
No w końcu działa....
Ja tu od rana się doczekac nie mogłam kiedy do Was napiszę, a tu wielka
Otóż mam kiełbie we łbie Ten cykl uznałam za stracony dlatego, że może ze dwa razy się przytulaliśmy moje płodne miały wypaść w czasie kiedy byliśmy od siebie daleko, i nawet myślałam, że @ szybciej przyjdzie bo mnie cycki bolały, ale od dwóch dni tak mnie bolą że spać nie mogę, założyć ani ściągnąć stanika, normalnie masakra no i dzisiaj z rańca walnęłam sobie testa.... no i oczywiście wpatrywałam się w niego 30 sekund i nic nie było i więc umyłam zęby, i w momencie jak chciałam go wyrzucić (czyli jakieś 5 min po zrobieniu) ale zobaczyłam jak by cień kreski... nie chce się nakręcać, bo o ile pamiętam to Aguśce też się raz pokazała krecha a jednak to nie była dzidzia, no i musze Wam pokazać teścior bo może, to moja wyobraźnia tylko ją widzi Mąż nic nie wie, bo jego też nie chce nakręcać... o to mój test
@ ma przyjść koło 5/6
Ja tu od rana się doczekac nie mogłam kiedy do Was napiszę, a tu wielka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
doopa
Otóż mam kiełbie we łbie Ten cykl uznałam za stracony dlatego, że może ze dwa razy się przytulaliśmy moje płodne miały wypaść w czasie kiedy byliśmy od siebie daleko, i nawet myślałam, że @ szybciej przyjdzie bo mnie cycki bolały, ale od dwóch dni tak mnie bolą że spać nie mogę, założyć ani ściągnąć stanika, normalnie masakra no i dzisiaj z rańca walnęłam sobie testa.... no i oczywiście wpatrywałam się w niego 30 sekund i nic nie było i więc umyłam zęby, i w momencie jak chciałam go wyrzucić (czyli jakieś 5 min po zrobieniu) ale zobaczyłam jak by cień kreski... nie chce się nakręcać, bo o ile pamiętam to Aguśce też się raz pokazała krecha a jednak to nie była dzidzia, no i musze Wam pokazać teścior bo może, to moja wyobraźnia tylko ją widzi Mąż nic nie wie, bo jego też nie chce nakręcać... o to mój test
@ ma przyjść koło 5/6
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez agnesssa.