- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #270603 przez ajłona
AGNESKA!!!!!!!! takie wieści na początku nowego roku?????????????toć to szok!!!!!!!!!! no to teraz polecą fasolindy jak nic!!!! tak po cichutku, bo wstrzymam się z fanfarami do 5,6 stycznia ale po cichutku gratki Kochana!!!
pozdro Babeńki! jak początki nowego roku??? u mnie pogoda okrutna. widziała któraś władcę pierścieni????????? MORDOR normalnie!!!! hahahaha
ja też miałam dziś problemy żeby wleźć na foruma żeby mi to było ostatni raz no!!!!!!!!!!!!
pozdro Babeńki! jak początki nowego roku??? u mnie pogoda okrutna. widziała któraś władcę pierścieni????????? MORDOR normalnie!!!! hahahaha
ja też miałam dziś problemy żeby wleźć na foruma żeby mi to było ostatni raz no!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez ajłona.
Temat został zablokowany.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #270608 przez ajłona
no to Chłopku wiesz jaka pogoda u mnie gości od początku nowego roku jak się czujecie??? pozdrówka
a Mirellcia ja wciąż nie mogę uwierzyć żeś Ty taka czarownica!!!! no trafione bez pudła!!! a przez moment, jak zobaczyłam fotkę ustek brzdąca pomyślałam, że to może być babeńka
a Mirellcia ja wciąż nie mogę uwierzyć żeś Ty taka czarownica!!!! no trafione bez pudła!!! a przez moment, jak zobaczyłam fotkę ustek brzdąca pomyślałam, że to może być babeńka
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #270623 przez agnesssa
No ja też zaczekam z cieszeniem się do 5 Ale byłoby cudownie, a Mirelcia pierwsza córcia to moje marzenie Ale zobaczymy co z te bladej kreski wyniknie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez agnesssa.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 11 miesiąc temu #270638 przez gosiak
agnessa no jak na test przed @ to świetnie widać, a ja ślepa jestem i widzę więc cichutko gratuluję no pięknie się rok zaczął
gorluś no ja dopiero teraz pomyślałam że schudnąć w takiej sytuacji to nie problem ale zobaczysz z bratem będzie ok a Ty niedługo zaczniesz rosnąć
coś czuję że ten rok będzie udany, nie wiem ale jestem tak optymistycznie nastawiona że hej, nie tylko pod wzgl. fasolkowym, ale ogólnie czuję że to będzie dobry rok mimo iż wszędzie trąbią że będzie jeszcze gorzej
gorluś no ja dopiero teraz pomyślałam że schudnąć w takiej sytuacji to nie problem ale zobaczysz z bratem będzie ok a Ty niedługo zaczniesz rosnąć
coś czuję że ten rok będzie udany, nie wiem ale jestem tak optymistycznie nastawiona że hej, nie tylko pod wzgl. fasolkowym, ale ogólnie czuję że to będzie dobry rok mimo iż wszędzie trąbią że będzie jeszcze gorzej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #270639 przez gorla
agnessa no jak już w 2 dzień 2012 roku fasolinek to tera bata nie ma musi być cała armia fasolkowa na staraczkach
ajłoncia ja wszystkie części obejrzałam Pierścieni , aż trzy!!! jak się nie mylę noo ale faktycznie ciemnica dzis była nas Tczewem niesamowita
dobra spadam ja weszłam na neta po przepis na gofry dla Oliwii , dziecko głodne a ja u Was
gosiak tez czuję , ze dobry rok będzie
mesy u mnie wszystko działa jak ta lala
ajłoncia ja wszystkie części obejrzałam Pierścieni , aż trzy!!! jak się nie mylę noo ale faktycznie ciemnica dzis była nas Tczewem niesamowita
dobra spadam ja weszłam na neta po przepis na gofry dla Oliwii , dziecko głodne a ja u Was
gosiak tez czuję , ze dobry rok będzie
mesy u mnie wszystko działa jak ta lala
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gorla.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #270658 przez Dorciaition
Agnessa i ja również po ciuchutku gratuluję. Moja krecha przy pierwszym testowaniu też była taka blada, albo i jeszcze bardziej.
Dziewczyny pięknie rok się rozpoczął, wiec teraz pewnie II krechy to będziemy tu cały czas oglądać.
Trzymam kciuki
Dziewczyny pięknie rok się rozpoczął, wiec teraz pewnie II krechy to będziemy tu cały czas oglądać.
Trzymam kciuki
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #270710 przez Aguska23
Hej
Próbowałam wejść i nic i nic..ale w końcu się udało.
Agnessa trzymam kciuki
Ja łykam dupka, jeszcze 8 dni zostało.
Jest plus bycia bezrobotnym - mieszkanie posprzątane, pranie zrobione, kolacja się gotuje a ja mam czas żeby bez wyrzutów sumienia, że nie jest zrobione to co powinno, poczytać
Próbowałam wejść i nic i nic..ale w końcu się udało.
Agnessa trzymam kciuki
Ja łykam dupka, jeszcze 8 dni zostało.
Jest plus bycia bezrobotnym - mieszkanie posprzątane, pranie zrobione, kolacja się gotuje a ja mam czas żeby bez wyrzutów sumienia, że nie jest zrobione to co powinno, poczytać
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej