- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
12 lata 11 miesiąc temu #271423 przez Insomnia
Emka córa na zdjęciu zajebiaszcza
Gosiak toć nie mówiłam że zboczonych snów nie mam mam ale o nich nie mówię bo się wstydzę
Eash nie martw się to jeszcze 4 miesiące a dla takiego maluszka to szmat czasu ale sama o tym wiesz
Asita dbaj o siebie i mdłości współczuję ale i zazdroszczę pozytywnie
Gorla oj tam od razu bys nie chciała ze mną spać a ile rzeczy ciekawych byś się dowiedziała
Gorla to mnie przyjaciel M. chce uwikłać w jakieś niebezpieczne sprawy Ogromne gratki za super wyniki
Eash nigdy nie myślałam o szpiku, ale myślałam o organach do przeszczepu, żeby sobie taką kartkę wsadzić w portfel czy coś... ale nie zorientowałam sie dokładniej jak to sie odbywa
Gosiak toć nie mówiłam że zboczonych snów nie mam mam ale o nich nie mówię bo się wstydzę
Eash nie martw się to jeszcze 4 miesiące a dla takiego maluszka to szmat czasu ale sama o tym wiesz
Asita dbaj o siebie i mdłości współczuję ale i zazdroszczę pozytywnie
Gorla oj tam od razu bys nie chciała ze mną spać a ile rzeczy ciekawych byś się dowiedziała
Gorla to mnie przyjaciel M. chce uwikłać w jakieś niebezpieczne sprawy Ogromne gratki za super wyniki
Eash nigdy nie myślałam o szpiku, ale myślałam o organach do przeszczepu, żeby sobie taką kartkę wsadzić w portfel czy coś... ale nie zorientowałam sie dokładniej jak to sie odbywa
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 11 miesiąc temu #271438 przez bidol
eash - dasz rade dzieci szybko dorastają. zobaczysz że Hania nabierze odpowiedzialności i bedzie zachowywała się jak 4- latek, który jest już bardzo samodzielny . Dasz rade
asita - współczuję, mam tak samo, ale ja nie dam rady wlać w siebie herbaty imbirowej. Mam na wszystko odrzut
niemartw się - będzie lepiej. Ja z taką nadzieją wstaje z łóżka ja brałam taki suplement na mdłości Mamarin/Mamma mi to nie pomogło, ale dziewczyny chwaliły.
majówka - dziewczyno nie wiesz co mówisz lepiej niech objawy nie przychodzą ja zaczynam 4 miesiąc i powiem Ci szczerze, że jak cała ciąża by tak wyglądała, to wątpie czy bym się zdecydowała nie martw się wejdz do nas na Lipcówki 2012 - tam też są dziewczyny co przez całe 3 miesiące nie miały mdłości. Głowa do góry
gorla - to dobrze że wszystko ok. no to za 2 cykle do dzieła
asita - współczuję, mam tak samo, ale ja nie dam rady wlać w siebie herbaty imbirowej. Mam na wszystko odrzut
niemartw się - będzie lepiej. Ja z taką nadzieją wstaje z łóżka ja brałam taki suplement na mdłości Mamarin/Mamma mi to nie pomogło, ale dziewczyny chwaliły.
majówka - dziewczyno nie wiesz co mówisz lepiej niech objawy nie przychodzą ja zaczynam 4 miesiąc i powiem Ci szczerze, że jak cała ciąża by tak wyglądała, to wątpie czy bym się zdecydowała nie martw się wejdz do nas na Lipcówki 2012 - tam też są dziewczyny co przez całe 3 miesiące nie miały mdłości. Głowa do góry
gorla - to dobrze że wszystko ok. no to za 2 cykle do dzieła
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- eash
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu #271444 przez eash
chlopek, sytuację mamy bardzo, ale to bardzo podobną, co mnie w jakimś stopniu buduje - już nie myślę o sobie, że jestem jakąś wariatką totalną, co to jedyna na świecie trzasnęła sobie dwójkę jedno po drugim i zostaje z tym sama i z mężem w delegacji, heh bo u nas Adam delegacje bedzie mial tak od kwietnia - maja prawdopodobnie, czyli akurat od porodu (cwaniak, heh). a ja sama z Hanka sobie wlasciwie rady nie daje, jak mam z nia siedziec od rana do popoludnia to na leb dostaje, ratuje mnie zawsze z opresji Adam wracajacy z pracy - za niedlugo bede musiala zostac sama z dwójką i to 24h na dobę, chyba przejdę na prochy uspokajające albo co...? boję się. cieszę się i boję i tak na zmianę... a twój młody już chodzi? sam? to super Hanka za jedną rączkę, boi się puścić (dwuznacznie to brzmi, hehe ), chociaż często bawimy się w taką zabawę: Adam ją trzyma, ja siadam naprzeciwko w odległości ok. 2 metrów i wtedy Adam ją puszcza - te 2-3 metry przejdzie krokiem pijaka wracającego z domu po całonocnej libacji... myślę, że niedługo sama już ruszy. no ale sika w pieluche, na nocnik nawet w ubraniu usiąść nie chce. śpi w naszym łóżku i żeby zasnęła, trzeba ją najpierw lulać, a potem w łóżku przytulać i pilnować, żeby miała w buzi róg poduszki (bo ona sobie tak ssie te poduszke w celu uśnięcia). jeść też sama nie je, trzeba karmić, i do tego kapryśna jest (zrobie zupke - pluje, podgrzeje parówke - zje jeden kawałek i pluje, podam kanapke - dwa kęsy i płacz... i tak wygląda jeden "posiłek"). oj, nie wiem, jak to będzie, naprawdę nie wiem...
dziewczyny, zapisujcie sie do banku dawców, zachęcam! a jak jest z organami - nie wiem, może w necie coś znajdę, to dam znać
dziewczyny, zapisujcie sie do banku dawców, zachęcam! a jak jest z organami - nie wiem, może w necie coś znajdę, to dam znać
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #271446 przez gorla
Eash ja już mam biorcę szpiku ale tak zeby sie zarejstrowac to nie wiem... zastanawiałam sie, ale tak sie boję igieł , ze szok.
Są 2 metody pobrania i zalezy to od tego co lepsze dla biorcy.. tak mi hematolog powiedział. I to wcale nie jest tak chop siup. Mówie o Akademii w Gdańsku. Biora z biodra ale usypiaja, a z ta krwią co komórki separuja to tez dostajesz zastrzyki przez kilka dni na pobudzenie produkcji komórek.. czujesz sie jak przy grypie, a potem jedną rurką leci krew do maszyny drugas rurką wraca do żyły juz wyjałowiona.. moga byc zawroty głowy, bóle, osłabienie. Biora rano i wieczorem i tak 2 dni. Mam nadzieję, ze brat nigdy nie bedzie potrzebował.
Inso organy tez bym oddała pośmiertnie niech biora co chća na co mi one potem
mesy zovirax mi pomógł, spróbuj tą cebulę , ja osobiście nie znosże zapachu cebuli i bym haftnęła chyba
Inso przez sen gadasz też??
Podobno opryszczka w ciąży jest niebezpieczna
Są 2 metody pobrania i zalezy to od tego co lepsze dla biorcy.. tak mi hematolog powiedział. I to wcale nie jest tak chop siup. Mówie o Akademii w Gdańsku. Biora z biodra ale usypiaja, a z ta krwią co komórki separuja to tez dostajesz zastrzyki przez kilka dni na pobudzenie produkcji komórek.. czujesz sie jak przy grypie, a potem jedną rurką leci krew do maszyny drugas rurką wraca do żyły juz wyjałowiona.. moga byc zawroty głowy, bóle, osłabienie. Biora rano i wieczorem i tak 2 dni. Mam nadzieję, ze brat nigdy nie bedzie potrzebował.
Inso organy tez bym oddała pośmiertnie niech biora co chća na co mi one potem
mesy zovirax mi pomógł, spróbuj tą cebulę , ja osobiście nie znosże zapachu cebuli i bym haftnęła chyba
Inso przez sen gadasz też??
Podobno opryszczka w ciąży jest niebezpieczna
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gorla.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 11 miesiąc temu #271449 przez bidol
mesy napisał:
mesy - dzięki chętne oddam Ci moje mdłości
nie miałam pojęcia że tak może człowieka umęczyć. Mam nadzieję że mi przejdzie już za tydzień. Boje się jedynie co może być później. cukrzyca, holestaza i inne cholerstwa
A mesy i spokojnie - doczekasz się swoich mdłości zobacz jak agnesssa dała czadu. I najśmieszniejsze, że ten cykl już skreśliła jak ja i wiele innych
bidol ja ci zazdraszczam tych ale też ci współczuję pewnie cię męczy to bardzo ale pewnie już nie długo
mesy - dzięki chętne oddam Ci moje mdłości
nie miałam pojęcia że tak może człowieka umęczyć. Mam nadzieję że mi przejdzie już za tydzień. Boje się jedynie co może być później. cukrzyca, holestaza i inne cholerstwa
A mesy i spokojnie - doczekasz się swoich mdłości zobacz jak agnesssa dała czadu. I najśmieszniejsze, że ten cykl już skreśliła jak ja i wiele innych
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #271450 przez mesy
gorla w jakiej ciąży ? jak lutna cię to zobaczysz haha
Ja się przeziębiłam od wczoraj czuję się taka nie mrawa mało tego jeszcze żeby była chora to spoko a tu ni przeziębienie ni choroba czuję się jak dętka i jeszcze ta bólwa
No mi nic na bólwę nie pomaga więc idę pokroić tą cebulę może ona da radę
Kiedyś miałam takie tabletki heviran i one są fajne na opryszczkę bo zaraz schodzi ale mi się skończyły a niestety są na receptę
Chłopek dzięki za radę
bidol bo to mój bociek przyniósł agnesssie fasolindę haha
A opryszczka w ciąży jest niebezpieczna to fakt ale nie na ustach tylko tam an dole
Ja się przeziębiłam od wczoraj czuję się taka nie mrawa mało tego jeszcze żeby była chora to spoko a tu ni przeziębienie ni choroba czuję się jak dętka i jeszcze ta bólwa
No mi nic na bólwę nie pomaga więc idę pokroić tą cebulę może ona da radę
Kiedyś miałam takie tabletki heviran i one są fajne na opryszczkę bo zaraz schodzi ale mi się skończyły a niestety są na receptę
Chłopek dzięki za radę
bidol bo to mój bociek przyniósł agnesssie fasolindę haha
A opryszczka w ciąży jest niebezpieczna to fakt ale nie na ustach tylko tam an dole
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez mesy.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #271454 przez Insomnia
Mesy u mnie nie pada ale jest pochmurnie
Zaliczyłam taki przypał że się dziś nie będę odzywać
A teraz potrzebuję pomocy... stworzyłam suwaka i gdzie mam wkleić ten kod żeby się pokazywał bo go nie ma
Zaliczyłam taki przypał że się dziś nie będę odzywać
A teraz potrzebuję pomocy... stworzyłam suwaka i gdzie mam wkleić ten kod żeby się pokazywał bo go nie ma
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Insomnia.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #271458 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
eash gorla Ja sie zarejstrowałam na dawce szpiku jak była akcja w Tczewie, namówiłam tez bratówkę, było mnóstwo ludzi, też sie boję igieł, kłucia szpitala, nienawidzę, ale mam wsród swoich znajomych chorych na raka i widząc jak cierpią musiałam zrobić choć tyle. Nie jest tak że na pewno twojego szpiku będzie ktos potrzebował, ale jesteś w banku, wiem że np na czas ciąży trzeba tam zgłosic, wtedy jesteś zawieszona jako dawca.
Mesy Zdróweczka życzę
Niech bociek roznosi dalej fasolindy
Mesy Zdróweczka życzę
Niech bociek roznosi dalej fasolindy
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez emka.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #271460 przez chłopek
eash mój chodzi od 31 października, spac tez spi z nami, w łożeczku nie ma mowy zeby spał.
mesy ja używam cebuli no bo nic innego w cizay nie mozna,
długo mi to odp schodzi bo siostrze corki pilnuje no i ksawery ja bije bo ona za mna chodzi, a przeciez ja nie jestem jej mama tylko ksawcia no i wojna
mesy ja używam cebuli no bo nic innego w cizay nie mozna,
długo mi to odp schodzi bo siostrze corki pilnuje no i ksawery ja bije bo ona za mna chodzi, a przeciez ja nie jestem jej mama tylko ksawcia no i wojna