BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #270863 przez nikusia1988
Majóweczko i Agnessa gratulacje!!! :kiss: :kiss: :kiss:

A ja wczoraj byłam u gienka i nastawił mnie optymistycznie :lol:
Powiedział że owulka była bo widać płyn za macicą, endo mam bardzo ładne bo 9mm (chyba winka pomogły) :woohoo: i endo czeka na zapłodnienie :blink: Na koniec życzył mi wszystkiego najlepszego na nowy rok, żeby @ do mnie w tym roku już nie przyszła i żebym na kolejną wizyte przyszła ale tylko po to żeby kartę ciąży założyć. :lol: Uwielbiam mojego ginusia :blush: i oby te życzenia się sprawdziły :huh: Troszkę się nakręcam bo skoro on tak nachwalił to jak mam się nie nakręcać :unsure: A w dodatku spadek tempki i nagły jej skok... :dry: Próbuję nie zwariować... :S :blush:

do wglądu: www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user=nikusia1988&cid=4766
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #270865 przez Lacrijka
Dobra ginka z Wrocka to Ewa Pyszkowska-Moczulewska ja do niej chodziłam do Arkad Wrocławskich w ramach abonamentu ale wiem ze przyjmuje tez na NFZ. Skontaktuje sie ze zanajoma która do niech chodzi na fundusz i dam Ci znac gdzie przyjmuje. Na Krzyki to ja teraz jezdze ale prywatnie, ale ostatnio jak stalam w rejestracji to kobita cos pytała czy moze dowiezc ksiazeczke bo ma nie podbita bla bla, to moze na Fundusz tez przyjmuja.. Dzis mam wizyte to zapytam mojego gina.

Mam juz, Ewa Pyszkowska - Moczulewska przyjmuje tez w Eskulapie na Bulwar Ikara (czwartki rano - na NFZ)
Coprawda to nie Krzyki ani centrum ale nie koniec miasta i dobra ginka :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #270876 przez agnesssa
Heloł :kiss:

Ale jestem wściekła od rana :angry: W piątek byłam naprawić szybę, bo mi jakiś kamyczek walnął i zamiast wymieniać całą to mogłam naprawić i dacie wiarę, że dzisiaj jadę do pracy i znowu mi w szybę walnęło, tylko tym razem kamlot i jest pajączek na szybie wielkości 2zł :dry: Nie wiem czy to się da naprawić, a tak strasznie się przestraszyłam jak ten kamlot mi walnął, że prawie wypadek spowodowałam, głupia obwodnica :dry: a najlepsze jest to, że to wcale nie wyleciało z pod kół tego co jechał przede mną, tylko z drugiej strony obwodnicy... czaicie to bo ja NIE :ohmy: :ohmy: :ohmy: :angry: :angry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #270881 przez emka
AgnessaWcoraj nie mogłam sie zalogować i mam tyły ale pierwsze co to chcę Cie uściskać i pogratulować!!! :laugh: :laugh: :laugh: Jaka radość!!! Ale mi humor z rana poprawiłaś !!! :lol: Wiem, wiem, testuj jeszcze raz dla pewnosci, ale testy się nie mylą!!!! :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss:
a z kamykiem, hmmm masz pecha troche ale może coś za coś! :) :lol: :silly: [img] A to moja córcia w wierszu OKULARY!jako Pan HILARY :) (jakiś rok temu) http://www.zapytajpolozna.pl/media/kunena/attachments/legacy/images/wiki_hilary.jpg

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #270887 przez agnesssa
Dzięki dziewczyny, ale ja jestem taka przerażona, że na razie na prawdę nie gratulujcie, póki nie usłyszę serduszka i nie dowiem, się że jest dzidzia i, że wszystko jest tak jak być powinno to nie cieszę się, w zasadzie na razie to panikuje tak bardzo się boję, że się wszystko powtórzy :dry:

A zrobiłam wczoraj wieczorem jeszcze jeden test i też było widać kreseczkę, w czwartek mam wizytę u gienka więc z rańca powtórzę teściora i w tedy pójdę mam nadzieję potwierdzić.

12 lata 11 miesiąc temu #270891 przez emka
Agnessa Rozumiem Cię, też nie umiałabym się od razu cieszyć, ale 2 testy no no no :) Bardzo sie cieszę! :)

12 lata 11 miesiąc temu #270894 przez Aguska23
Witajcie :)

Ja zabieram się do tworzenia CV, listu motywacyjnego i masy innych papierów..w końcu naszła mnie wena.

Spokojnego dnia Wam życzę :)
12 lata 11 miesiąc temu #270901 przez Lacrijka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu #270904 przez Insomnia
Dzień doberek :) :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 11 miesiąc temu #270919 przez agnesssa
Emka na prawdę okropny jest ten strach, z jednej strony radość, a z drugiej nie wiadoma :dry:

Insomnia co ty za sny masz :huh: :ohmy: Masakra jakaś :kiss: :kiss: :kiss: a jak Ci idzie pisanie :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #270920 przez Insomnia
Agnesssa te sny to masakra, jeden lepszy od drugiego :blush: a pisanie to mocno pod górkę... ciężko mi myśli ubrać w słowa...
Czy Was też co chwile wywala z forum?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #270924 przez emka
AgnessaUszy do góry będzie git! Ale strach jest... też mam takie lęki... jakby mi sie udało zajsć to bym fiksowała na pewno strasznie... już sobie wyobrażam! :dry:
Ale jak usłyszysz serduszko to juz połowa sukcesu :)

INSOMNIA Chyba sie nażarłaś na noc :) MNie też wywala, a wczoraj to wcale wejść nie mogłam. Pierwszy raz takie jaja tu :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #270928 przez agnesssa
Aguśka powodzenia z CV :kiss: :kiss: :kiss:

Emka no mam nadzieję, ze będzie Git :blush:

Insomnia znam to, ale im szybciej napiszesz tym prędzej będziesz miała z głowy :kiss: :kiss: :kiss:

Mnie nie wywala :unsure: :huh: Ale za to nie widzę, żeby Mesy coś pisała :pinch:

Aha i już wiem czemu nie widziałam Mesy :laugh: Emka :silly: :silly: :silly: :woohoo: :lol:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #270960 przez emka
hehe :) :silly: sorki :) Przez te pozmieniane awatarki sie troche gubię :)
Ale swoją drogą Insomnia piękny awatarek :) :kiss:

A to moja córcia w wierszu OKULARY :) jako Pan HILARY :) ( jakis rok temu)
"Nagle zerka do lusterka... "

Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #270992 przez agnesssa
Emka super zdjęcie :woohoo: :kiss:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama