BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #272258 przez gosiak
Ty nam nie kombinuj bo zejdziesz nam tu :angry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #272261 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Ty nam nie kombinuj bo zejdziesz nam tu :angry:

:kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #272268 przez @nulka
Lacra jeśli będziesz uczciwie stosować te swoje 1400kcal i ćwiczyć to już po paru dniach poczujesz się jak wyżęta szmata (sorki za porównanie) będziesz słaba - delikatniej ujmując
musisz to przetrzymać a potem organizm się przestawi na te ograniczone kalorie
Nie kombinuj ze spalaniem tak dużych ilości kcal bo spalisz tkankę mięśniową a wtedy przy jakimkolwiek popełnionym grzechu przekąskowym to miejsce po spalonym mięśniu załaduje się tłuszczykiem
Bezpieczne odchudzanie to 1kg tygodniowo
12 lata 11 miesiąc temu #272275 przez Lacrijka
Wiem, wiem..Dietke stosuje uczciwie, tzn prawie bo omijam przekaske albo kolacje bo nie dam rady tyle jesc bo duzo pije, robie sobie dzban zielonej i popijam.. Cwiczyc chce tak godzinke dziennie, teraz 2x0,5h a jak juz załapie kondycje i zgubie pare kg to po 1h naraz..
12 lata 11 miesiąc temu #272288 przez @nulka
przed chwilką dostałam wiadomośc na priva że mnie jakaś bejbi na inne forum zaprasza..
a ja ledwo to obrabiam :huh:

idę spać kobitki
mam dzisiaj doła i kaszel :(
życzę wam nocnej owulacji z ewolucjami i takie tam fajne inne rzeczy Wam życzę...
pa.
12 lata 11 miesiąc temu #272401 przez gosiak
ja też dostałam, będę po forumach latać a dzieciaka kto za mnie zrobi :unsure: :lol: :silly:

dobranoc :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #272421 przez Insomnia
Lacrijka napisał:

Zastanawia mnie taki temat.. Gdyby tak zjadac np 1000kcal dziennie i tyle tez spalac cwiczac, to co stanie sie z organizmem po tygodniu np. ... Mam ochote przetestowac, tylko ta moja dieta ma ok 1300-1400 kcal dziennie a tyle spalic to juz wyczyn.. No chyba ze pomine kolacje, która i tak juz jem na siłe albo i wcale...Hmmmmm

jojo jak sto uji :lol: :lol: no i wycieńczenie z wykończeniem, ziemista cera, rozdwojone i łamliwe włosy i paznokcie :silly:

Zrobiłam muffinki z czekoladą, marmeladą i bananami :lol: Chce któraś do kawki na śniadanie?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 11 miesiąc temu #272445 przez mesy
Lacra ciekawe jak długo podybiesz na tym orbitreku :lol: :lol: :lol: ja tez mam i jak go kupiłam obiecałam sobie że będę ćwiczyła haha skończyło się na tygodniu dybania na nim i teraz stoi i się kurzy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #272452 przez agnesssa
Hej hej dziewczyny :woohoo:

Powtórzyłam dzisiaj test i obiecałam, że wrzucę więc mata:

Chyba powoli zaczynam wierzyć... :lol: a do lekarza idę jednak w poniedziałek, bo bym nie zdążyła na lotnisko kuzynki zawieźć. Buziole po czole :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #272453 przez mesy
agnesssa nio piękne II kreseczki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #272469 przez Insomnia
No Agnesssa :kiss: :kiss: To teraz śmiało gratulujęęęęęęęęęęęę :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 11 miesiąc temu #272486 przez mesy

Macie se posłuchajcie - takie wolne ale przyjemne :D
12 lata 11 miesiąc temu #272487 przez gorla
Majówka twój sen

zła passa w starych interesach i jednocześnie rozpoczęcie nowych interesów, spotka cię niespodziewane szczęście. Dbaj bardziej o zdrowie, masz w sobie dużo siły, więcej niz nie jedna osoba. Jesteś zbyt konformistyczna, toteż sen o autobusie uświadamia nam, żeby stać się bardziej niezależnym w myśleniu. :lol: :lol:

dziewczyny maja rację nie ma sensu sie włuchowac , choc wiem, ze ja też tak bede robic jak juz znów zajdę. Raz boli cos potem nie, pamiętam jak z chłopkiem sobie porównywałyśmy, 2 dni cycory bolały potem znów nie, z podbrzuszem to samo. I nic sie złego nie działo.

Agnessa moja Oliwka jest z 14 wrzesnia!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vifi czytałam horoskopy na necie i teraz w życiu ci nie powiem z której, bo czytałam ich setki :silly: :lol: :lol:

chłopek wiem pamiętam, ze mi skorpionka wróżyłas :lol: zaraz mi się przypomniało jak przeczytałam
12 lata 11 miesiąc temu #272492 przez chłopek
agnessa cudne IIkreski gratuluje
12 lata 11 miesiąc temu #272494 przez Lacrijka
mesy napisał:

Macie se posłuchajcie - takie wolne ale przyjemne :D

Juz ostatnio to dawałam jako mój hit na ten tydzien..W kółko tego słucham.. Rozwala mnie wokal tej kobity..Bosssski..

agnesssa - Pikne kresunie
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży