- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 11 miesiąc temu #272268 przez @nulka
Lacra jeśli będziesz uczciwie stosować te swoje 1400kcal i ćwiczyć to już po paru dniach poczujesz się jak wyżęta szmata (sorki za porównanie) będziesz słaba - delikatniej ujmując
musisz to przetrzymać a potem organizm się przestawi na te ograniczone kalorie
Nie kombinuj ze spalaniem tak dużych ilości kcal bo spalisz tkankę mięśniową a wtedy przy jakimkolwiek popełnionym grzechu przekąskowym to miejsce po spalonym mięśniu załaduje się tłuszczykiem
Bezpieczne odchudzanie to 1kg tygodniowo
musisz to przetrzymać a potem organizm się przestawi na te ograniczone kalorie
Nie kombinuj ze spalaniem tak dużych ilości kcal bo spalisz tkankę mięśniową a wtedy przy jakimkolwiek popełnionym grzechu przekąskowym to miejsce po spalonym mięśniu załaduje się tłuszczykiem
Bezpieczne odchudzanie to 1kg tygodniowo
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
12 lata 11 miesiąc temu #272275 przez Lacrijka
Wiem, wiem..Dietke stosuje uczciwie, tzn prawie bo omijam przekaske albo kolacje bo nie dam rady tyle jesc bo duzo pije, robie sobie dzban zielonej i popijam.. Cwiczyc chce tak godzinke dziennie, teraz 2x0,5h a jak juz załapie kondycje i zgubie pare kg to po 1h naraz..
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 11 miesiąc temu #272288 przez @nulka
przed chwilką dostałam wiadomośc na priva że mnie jakaś bejbi na inne forum zaprasza..
a ja ledwo to obrabiam
idę spać kobitki
mam dzisiaj doła i kaszel
życzę wam nocnej owulacji z ewolucjami i takie tam fajne inne rzeczy Wam życzę...
pa.
a ja ledwo to obrabiam
idę spać kobitki
mam dzisiaj doła i kaszel
życzę wam nocnej owulacji z ewolucjami i takie tam fajne inne rzeczy Wam życzę...
pa.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #272421 przez Insomnia
Lacrijka napisał:
jojo jak sto uji no i wycieńczenie z wykończeniem, ziemista cera, rozdwojone i łamliwe włosy i paznokcie
Zrobiłam muffinki z czekoladą, marmeladą i bananami Chce któraś do kawki na śniadanie?
Zastanawia mnie taki temat.. Gdyby tak zjadac np 1000kcal dziennie i tyle tez spalac cwiczac, to co stanie sie z organizmem po tygodniu np. ... Mam ochote przetestowac, tylko ta moja dieta ma ok 1300-1400 kcal dziennie a tyle spalic to juz wyczyn.. No chyba ze pomine kolacje, która i tak juz jem na siłe albo i wcale...Hmmmmm
jojo jak sto uji no i wycieńczenie z wykończeniem, ziemista cera, rozdwojone i łamliwe włosy i paznokcie
Zrobiłam muffinki z czekoladą, marmeladą i bananami Chce któraś do kawki na śniadanie?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Insomnia.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu #272487 przez gorla
Majówka twój sen
zła passa w starych interesach i jednocześnie rozpoczęcie nowych interesów, spotka cię niespodziewane szczęście. Dbaj bardziej o zdrowie, masz w sobie dużo siły, więcej niz nie jedna osoba. Jesteś zbyt konformistyczna, toteż sen o autobusie uświadamia nam, żeby stać się bardziej niezależnym w myśleniu.
dziewczyny maja rację nie ma sensu sie włuchowac , choc wiem, ze ja też tak bede robic jak juz znów zajdę. Raz boli cos potem nie, pamiętam jak z chłopkiem sobie porównywałyśmy, 2 dni cycory bolały potem znów nie, z podbrzuszem to samo. I nic sie złego nie działo.
Agnessa moja Oliwka jest z 14 wrzesnia!!!!!
Vifi czytałam horoskopy na necie i teraz w życiu ci nie powiem z której, bo czytałam ich setki
chłopek wiem pamiętam, ze mi skorpionka wróżyłas zaraz mi się przypomniało jak przeczytałam
zła passa w starych interesach i jednocześnie rozpoczęcie nowych interesów, spotka cię niespodziewane szczęście. Dbaj bardziej o zdrowie, masz w sobie dużo siły, więcej niz nie jedna osoba. Jesteś zbyt konformistyczna, toteż sen o autobusie uświadamia nam, żeby stać się bardziej niezależnym w myśleniu.
dziewczyny maja rację nie ma sensu sie włuchowac , choc wiem, ze ja też tak bede robic jak juz znów zajdę. Raz boli cos potem nie, pamiętam jak z chłopkiem sobie porównywałyśmy, 2 dni cycory bolały potem znów nie, z podbrzuszem to samo. I nic sie złego nie działo.
Agnessa moja Oliwka jest z 14 wrzesnia!!!!!
Vifi czytałam horoskopy na necie i teraz w życiu ci nie powiem z której, bo czytałam ich setki
chłopek wiem pamiętam, ze mi skorpionka wróżyłas zaraz mi się przypomniało jak przeczytałam
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej