- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #272674 przez gorla
A ja dziś miałam w gaciach anrobione jak mostem na Knybawie jechałam rzucało strasznie na boki i jeszcze te tiry robiły podmuch, zwoniłam do 60 km a zwykle jade tam stówką
i jeszcze z Krusu dzwonli , ze oświadczenie mam wysłać i nuz na pocztę muszę, w tej pizdziawie
Majóweczko a tobie na kiedy termin wychodzi??
i jeszcze z Krusu dzwonli , ze oświadczenie mam wysłać i nuz na pocztę muszę, w tej pizdziawie
Majóweczko a tobie na kiedy termin wychodzi??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gorla.
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #272710 przez ajłona
heloł Babeńki!!!!
Już wiem kogo gdzie dźga, kto w co bawił się w dzieciństwie i kto zaczął intensywne ćwiczenia, aaaaa a i oczywiście kto ma fasolindę i kto urodził fasolindę!!!!!!!!!!!!
DELFINKU gratulacje Kochana i całuski dla Maleństwa od cioci Ajłony
AGNESSKA juuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Wiedziałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale radość!!!!! czyli załapiesz się na termin razem z Majówcią?????
Lacra ja też mam orbitreka ale już dosyć długo służy mi jako wieszak może mnie Kbieto zmobilizujesz po ciąży
Inso dzielnaś z tymi fajami!!! tak trzymaj
Chłopku u mnie też piździawa, tak jak i u Gorli z resztą i deszcz do tego - noż nic się nie kce robić no......
Już wiem kogo gdzie dźga, kto w co bawił się w dzieciństwie i kto zaczął intensywne ćwiczenia, aaaaa a i oczywiście kto ma fasolindę i kto urodził fasolindę!!!!!!!!!!!!
DELFINKU gratulacje Kochana i całuski dla Maleństwa od cioci Ajłony
AGNESSKA juuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Wiedziałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale radość!!!!! czyli załapiesz się na termin razem z Majówcią?????
Lacra ja też mam orbitreka ale już dosyć długo służy mi jako wieszak może mnie Kbieto zmobilizujesz po ciąży
Inso dzielnaś z tymi fajami!!! tak trzymaj
Chłopku u mnie też piździawa, tak jak i u Gorli z resztą i deszcz do tego - noż nic się nie kce robić no......
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #272725 przez saiko
Majówka- gratuluje bardzo
Agnesssa - uwierzysz jak za 10 tygodni zobaczysz dużego dzidka na monitorze dla mnei to usg bylo super, nawet zamachal do nas rączką. Tylko idz koniecznie w 12 tygodniu bo ja poszłam w 11 i bylo za wszesnie (38mm) a w 13 (65mm) za pozno
Insomnia - rzuć i nie wracaj Ja sie czuje bardzo dobrze, zero nieprzyemnosci, nudnosci lekkie byly ale sie skonczyly i teraz wcinam wszystko
pogoda fatalna - a chcialam na spcer dzis isc zeby dzidka dotlenic a zamiast teo przed kompem siedze i czytam o wyprawkach
zapomnialam dodać - zareczyłam się i bede brac slub prawdopodobnie w maju! czyli hmmm w 8 miesiącu oczywiscie bez wesela itd, tylko szybki ślub i obiad z rodzinką
Agnesssa - uwierzysz jak za 10 tygodni zobaczysz dużego dzidka na monitorze dla mnei to usg bylo super, nawet zamachal do nas rączką. Tylko idz koniecznie w 12 tygodniu bo ja poszłam w 11 i bylo za wszesnie (38mm) a w 13 (65mm) za pozno
Insomnia - rzuć i nie wracaj Ja sie czuje bardzo dobrze, zero nieprzyemnosci, nudnosci lekkie byly ale sie skonczyly i teraz wcinam wszystko
pogoda fatalna - a chcialam na spcer dzis isc zeby dzidka dotlenic a zamiast teo przed kompem siedze i czytam o wyprawkach
zapomnialam dodać - zareczyłam się i bede brac slub prawdopodobnie w maju! czyli hmmm w 8 miesiącu oczywiscie bez wesela itd, tylko szybki ślub i obiad z rodzinką
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez saiko.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #272748 przez gorla
saiko to najlepszego z okazji zakajdankowania
jajniki zaczynają boleć idzie owulka, za 2 dni ma byc apogeum tempki..niech przylezie już bo mnie wkurza to czekanie.. mam odczekać jeszcze 2 cykle, bo najbezpieczniej.. nie wiewm.. chyba zaczne w lutym.. nie jest powiedziane, ze sie uda od razu.. zapewne nie
jajniki zaczynają boleć idzie owulka, za 2 dni ma byc apogeum tempki..niech przylezie już bo mnie wkurza to czekanie.. mam odczekać jeszcze 2 cykle, bo najbezpieczniej.. nie wiewm.. chyba zaczne w lutym.. nie jest powiedziane, ze sie uda od razu.. zapewne nie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gorla.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #272752 przez Majowka
Gratuluje Saiko!
Gorla, ja mam termin na 17 sierpnia....to sie Ajloncia nie zalapie z Agnessa, Bo ona ma na 14 wrzesnia..... Tak wstepnie mowila
Czy wy widzicie co na mym suwaczku sie dzieje?! Bociek sie przesunal! To juz 8 tydzien!!!!! Ochhh!
Gorla, ja mam termin na 17 sierpnia....to sie Ajloncia nie zalapie z Agnessa, Bo ona ma na 14 wrzesnia..... Tak wstepnie mowila
Czy wy widzicie co na mym suwaczku sie dzieje?! Bociek sie przesunal! To juz 8 tydzien!!!!! Ochhh!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Majowka.