- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #273102 przez Lacrijka
Gosiak, co masz dla eMusia w korytku ??? ja mam takie smaki ze szok..tzn marzę sobie o nich.. Dzis np. "jadłam" sobie chlebek ze zółtym serkiem, szyneczką, ogóreczkiem, pomidorkiem i sałatą...Pyszka ...echhhhh
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Lacrijka.
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #273107 przez gosiak
Lacrijka napisał:
pieroguchy, pierooooguchy kochana wyszły wyśmienicie, chyba... no ciasto to mi takie ładne wyszło że aż nie wiem, normalnie dumna jestem cholernie z siebie 50 szt. mi wylazło, więc będzie na dziś i na jutro
przychódź jak chcesz, jestem w domu
Goskak, co masz dla eMusia w korytku ??? ja mam takie smaki ze szok..tzn marzę sobie o nich.. Dzis np. "jadłam" sobie chlebek ze zółtym serkiem, szyneczką, ogóreczkiem, pomidorkiem i sałatą...Pyszka ...echhhhh
pieroguchy, pierooooguchy kochana wyszły wyśmienicie, chyba... no ciasto to mi takie ładne wyszło że aż nie wiem, normalnie dumna jestem cholernie z siebie 50 szt. mi wylazło, więc będzie na dziś i na jutro
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gosiak.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #273110 przez Lacrijka
gosiak napisał:
Ciąg sie czorcie kusicielu Nie mogłas napisac ze masz szpinak albo wątróbke ??????????????
Lacrijka napisał:
Goskak, co masz dla eMusia w korytku ??? ja mam takie smaki ze szok..tzn marzę sobie o nich.. Dzis np. "jadłam" sobie chlebek ze zółtym serkiem, szyneczką, ogóreczkiem, pomidorkiem i sałatą...Pyszka ...echhhhh
Ciąg sie czorcie kusicielu Nie mogłas napisac ze masz szpinak albo wątróbke ??????????????
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu #273115 przez gorla
decoration leję nirmalnie Emka ale pojechałaś buhaha
Dorcia Lenka śliczności
eash przejdzie "zawiedzenie" małzowi. U ans to samo było przy Oliwce. Każdy gadał, zę chłopak to takie smaki, taki brzuch takie tam pieprzenie. Małż sie nastawił, a w 16 tc na usg wyszła córeczka. Sama poczułam sie zawiedziona u mnie trwało 3 dni. Potem przeszło u małza ne wiem, a potem gadał, zew zyciu by nie zamienił Oliwki na zadnego chłopaka
mesy noo do lutego czekam, gin kazał 3 cykle czekać dla bezpieczeństwa czyli do końca lutego, a ja myślę żeby zacząc po kolejnej @
Lacra mam też nadzieję , ze i u mnie bedzie dobrze, ale się cykam cholernie
gosiak ciiiiiiiiiiiii!!! nie krzycz tak głośno o pirogach, bo mój małz usłyszy i też bedzie chciał
Dorcia Lenka śliczności
eash przejdzie "zawiedzenie" małzowi. U ans to samo było przy Oliwce. Każdy gadał, zę chłopak to takie smaki, taki brzuch takie tam pieprzenie. Małż sie nastawił, a w 16 tc na usg wyszła córeczka. Sama poczułam sie zawiedziona u mnie trwało 3 dni. Potem przeszło u małza ne wiem, a potem gadał, zew zyciu by nie zamienił Oliwki na zadnego chłopaka
mesy noo do lutego czekam, gin kazał 3 cykle czekać dla bezpieczeństwa czyli do końca lutego, a ja myślę żeby zacząc po kolejnej @
Lacra mam też nadzieję , ze i u mnie bedzie dobrze, ale się cykam cholernie
gosiak ciiiiiiiiiiiii!!! nie krzycz tak głośno o pirogach, bo mój małz usłyszy i też bedzie chciał
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #273124 przez gosiak
Lacra też nie lubisz wątróbki ?? kuwa ostatnio w Święta u mojej nietoperzycy kaczka nadziewana myślałam że rzygne do tej kaczki z powrotem wiecie czym Ona ją nadziała???? wątróbką właśnie i papryką, która się rozgotowała czy coś i taki posmak dawała fuuuuuj dawno tak ochydnej potrawy nie jadłam oddałam małżowii swoją częśc jemu też średnio podeszła
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #273183 przez Majowka
Mirella, ja bardzo chetnie!
Przyznam sie, ze po dlugim nic nie robieniu zabralam sie wkoncu za pieczenie. Misiu ma jutro urodziny wiec robie mu tort tiramisu
Zobaczymy jak wyjdzie, jeszcze nigdy nie robilam.
A Lenka przesliczna!
I Martusia Ann juz niedlugo z nami!
Fajnie macie, dzieki za wsparcie dziewczyny!
Chlopek, mnie tak tylko troszke bola, tez myslalam, Ze beda mocniej.....eee. Fajnie masz, jedziesz juz z gorki! Trzymam kciuki za twoja fasolke I za to zeby byla dziewczynka, Mirella czasami sie myli
Przyznam sie, ze po dlugim nic nie robieniu zabralam sie wkoncu za pieczenie. Misiu ma jutro urodziny wiec robie mu tort tiramisu
Zobaczymy jak wyjdzie, jeszcze nigdy nie robilam.
A Lenka przesliczna!
I Martusia Ann juz niedlugo z nami!
Fajnie macie, dzieki za wsparcie dziewczyny!
Chlopek, mnie tak tylko troszke bola, tez myslalam, Ze beda mocniej.....eee. Fajnie masz, jedziesz juz z gorki! Trzymam kciuki za twoja fasolke I za to zeby byla dziewczynka, Mirella czasami sie myli
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Majowka.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 11 miesiąc temu #273205 przez Mirella
no czasem tak.... ale coś mi się wydaje że sprawdzalność mam na 80% to chyba nie tak źle ale ja nikomu nie żałuję, chcecie inaczej niż mówię, niech Wam będzie inaczej, byle zdrowe było
Majówka no gary już w zlewie, łapaj za zmywanie a ja już dzielę wypieki
Majówka no gary już w zlewie, łapaj za zmywanie a ja już dzielę wypieki