- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #272565 przez mesy
A też zmierasz bez ruchu ?
Ja wiem haha kamieniomowa bawiłyście się kiedyś w takie coś ? ktoś mówi kamieniomowa a wtedy wszyscy stoją bez ruchu kto się ruszy odpada z gry
Ja wiem haha kamieniomowa bawiłyście się kiedyś w takie coś ? ktoś mówi kamieniomowa a wtedy wszyscy stoją bez ruchu kto się ruszy odpada z gry
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez mesy.
Temat został zablokowany.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #272593 przez chłopek
gorla no stary z 6.11 a młody 11.11 a ja strzelec jestem
u męza same skorpiony, moja mama sie teraz mnie pytała czemu sie wybilam i nie bedzie znowu skorpiona, no wtedy to by bylo
u męza same skorpiony, moja mama sie teraz mnie pytała czemu sie wybilam i nie bedzie znowu skorpiona, no wtedy to by bylo
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez chłopek.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu #272602 przez gorla
Jak se przypomne te zabawy z dzieciństwa smiech na sali, a jakie z bratem mielismy pomysły.. łooo matko.. operacja rozprute misie - nie miał kto zszyć, rekiny itd.
chłopek trochę odmiany musi byc, byś nie wyrobiła z imprezami ta kuzynka co urodziła blizniaki w grudniu, pisałam, 2 grudnia dzieciaki sie urodziły i ona prezenta se zrobiła jak nic
chłopek trochę odmiany musi byc, byś nie wyrobiła z imprezami ta kuzynka co urodziła blizniaki w grudniu, pisałam, 2 grudnia dzieciaki sie urodziły i ona prezenta se zrobiła jak nic
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #272608 przez chłopek
gorla u mnie impreza za impreza w listopadzie , męża siostrzenice, bracia męza, mąż, moja bratanica, Ksawcio, póżniej ja, moja siostra 24 grudnia, mama i konczy sie na siostrzenicy. masakra, nastepne urodzinki od czerwca
no a ja wczoraj nie zaniosłam tego neta kuzynce, no i dzisiaj moj ojciec przychodzi i z tekstem czemu jej nie zaniosłam, nosz kur... jak chciala mogla przyjsc, ja mu ze ja mam male dziecko i nie mam jak leciec jej neta zaniesc jak chciala mogla przyjsc daleko nie ma. myśli ze jak ze USA !! jest to jej trzeba usługiwać
no a ja wczoraj nie zaniosłam tego neta kuzynce, no i dzisiaj moj ojciec przychodzi i z tekstem czemu jej nie zaniosłam, nosz kur... jak chciala mogla przyjsc, ja mu ze ja mam male dziecko i nie mam jak leciec jej neta zaniesc jak chciala mogla przyjsc daleko nie ma. myśli ze jak ze USA !! jest to jej trzeba usługiwać
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu #272623 przez saiko
cześć dziewczynki
co tam u staraczek? Kurcze, tak długo tu nie zagladałam że mam do nadrobienai chyba ze 150 stron pojawiły się jakieś sierpniówki/wrześniówki?
u mnie zaczal sie 4 miesiac, dzidiek ma ok 65mm i strasznie uparty jest nie chcial dac sie zbadac pod kątem przezierności bo odwrócił się tyłem a usg trwało w sumie z godzinę. Od wczoraj jestem już na zwolneiniu i raczej do pracy nie wrócę. Wlasnie przegladam fora pod kątem wyprawek dla siebie i dziecka żeby być zorientowana jak przyjdzie do zakupów.
co tam u staraczek? Kurcze, tak długo tu nie zagladałam że mam do nadrobienai chyba ze 150 stron pojawiły się jakieś sierpniówki/wrześniówki?
u mnie zaczal sie 4 miesiac, dzidiek ma ok 65mm i strasznie uparty jest nie chcial dac sie zbadac pod kątem przezierności bo odwrócił się tyłem a usg trwało w sumie z godzinę. Od wczoraj jestem już na zwolneiniu i raczej do pracy nie wrócę. Wlasnie przegladam fora pod kątem wyprawek dla siebie i dziecka żeby być zorientowana jak przyjdzie do zakupów.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #272634 przez chłopek
no o majówce zapomniłam dobrze ze inso pamieta
a insno nie ciągnie cie do fajeczek? mój 1 grudnia rzucił i 26 grudnia zaczął palić palił do 31 i juz nie pali, stwierdzil ze musi zapalic
a insno nie ciągnie cie do fajeczek? mój 1 grudnia rzucił i 26 grudnia zaczął palić palił do 31 i juz nie pali, stwierdzil ze musi zapalic
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej