BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #284150 przez gorla
mesy co to sa kurde gupeloki???!!!!! :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Zrobiłam owutest i jest pozytywny, a za 2 dni mam @ dostać, i tempka 36,9 od 7 dni .. zakreciłąm sie całkiem... pewnie hormony kurewskie .. przez to sie cykl wydłuży i czekanie :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #284152 przez Insomnia
Gorla a w jakim celu Ty ten test owu strzelasz co?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 11 miesiąc temu #284153 przez gorla
Inso bo tempak podwyzszona.. zastanawiam sie od czego.. a co se stzrelic nie mogę he he?? :silly: :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #284156 przez Insomnia
no możesz :silly: z ciekawości pytam :lol:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284163 przez gorla
Inso małe szanase na ciąze ale jakaś jest...dla bezpieczeństwa jeszcze jednej @ bym chciała doczekac.. wszystko zagojone , ale wiesz

A janie mam zdjeć z balou oliwii, bo mi sie aparat rozładował :angry: :angry: zrobiłam jedno i padł, w sobotę jedziemy na kawę do Oliwii koleżanki i oni porobili nam kilka fotek.. ale ogólnie pielęgniarek było full i lekarzy :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284165 przez agnesssa
Hej dziewczyny :kiss:

Majówka jak mus to mus, leż kochana i się nie denerwuj, odpoczywaj :kiss: :kiss: :kiss:

Gorla a co masz za testy, bo jak te z allegro, to same mówiłyście, że one wiecznie głupoty pokazują :huh: Może faktycznie coś się u Ciebie pokręciło :unsure: :huh: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 11 miesiąc temu #284168 przez Insomnia
Gorla i tak byłaś najpiękniejszą pigułą :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #284169 przez gorla
agnessa z apteki mam.. i brzuch boli jak na @ ,a jak ty sie czujesz??
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284173 przez gorla
Inso hi hi najchudszą, to moze tak :blush: a małż sie wstydził i kapelutka kowbojskiego nie założył, zostawił w aucie .. ale go na walca namówiłam , toz to szok!!! Za to Oliwia sie do ans nie przyznawała, biegała z kuleżankami i ani razu nie podeszła

O kurcze!!!! popitoliłam i sa dwa posty :blush: :blush: :blush: :blush: sorka wielka

Jeden raz seks był bez gumki , mimo ze nie dokończony.. dlatego sie cykam i z dupką usiedziec nie mogę
12 lata 11 miesiąc temu #284179 przez agnesssa
A ja dziś zostałam w łóżku mam nadzieję że i to przeziębienie szybko przejdzie. Odebrałąm wczoraj wyniki badań i mam podwyższone WBC, obniżone LYMP i MCHC. Co chyba oznacza tylko, stan zapalny organizmu mam nadzieję. Jakiś rok temu jak miała takie wyniki to mnie mój lekarz ogólny nastraszył, że mogę mieć chłonniaka, ale hematolog całkowicie to wykluczył, więc nie ma czym się martwić. Zresztą jutro mam wizytę u gina wiec ona mi zinterpretuje wyniki. No i TSH przy dolnej granicy, ale nie wiem co to oznacza.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284181 przez Insomnia
No to musiało być fajnie... A Oliwka była pewnie w swoim żywiole :woohoo: Mój M. to do wygłupów pierwszy, tylko ja taki wstydzioch :blush: :blush:

Agnesssa i USG mieć będziesz? i zdjęcie nam pokarzesz?

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284186 przez gorla
Inso mój to jak ja w sklepie cos zwale od razu buraka sczela, mimo że to wstydliwych nie nalezy... u nich w domu tak było rygor zakazy.. Oliwia mnie nauczyłam sie nie przejmować ludzmi szczególnie jak sie darła w sklepie :blush: :blush: :blush: i rabany na ulicy o loda

agnessa o ile masz podwyższone to krwinki białe???? jesli chodzi o tsh to endo mi mówiła, ze dla każdego norma jest indiwidualna, ze ja przy takim tsh sie dobrze czuję i funkcjonuję a inny nie.. jak na granicy to chyba nic złego, gorzej jak dużo poniżej normy.. tak myśle.. u mnie niewiele podwyższonej prolaktyny tez nie lecza dopiero jak skoczy wysoko ponad normę... u gina byłaś??
12 lata 11 miesiąc temu #284213 przez agnesssa
Gorla no wizytę mam jutro, a to WBC tja mam 12,4 a skala jest [4-10,8] więc nie dużo.

Insomnia usg będzie tylko nie wiem czy będzie coś widać, ale jak chcesz to wrzucę nawet jak sam pęcherzyk będzie :blink:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284222 przez gorla
Agnessa to nie dużo , moze faktycznie jakiś stan zapalny niewielki a OB nie robiłaś?? A FOTO kcemy!! tak!!!
ja miałam podwyższone RBC i lekarz mówił, ze do 2 pkt to jeszcze taki margines jest. Oliwka miała obnizone MCV o 5 pkt. i kurna nic z tym nie robili a ja ciągle naciskałam to mi powiedziała że jak spadnie o 8 to wtedy zadziałamy :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284227 przez Majowka
Dziekuje dziewczynki! Kochane jestescie! :kiss: :kiss: :kiss:

Emka, 2 tyg tylko...do nastepnej wizyty, a pozniej sie zobaczy!
Mam juz kupe ksiazek i czasopism i ciekawe polskie filmy, wiec nie bedzie tak zle :laugh:
Oby sie tylko skleilo!

A widzicie moj suwaczek! Juz 10 tydzien! Jeee!!! :laugh:
1/4 za nami!!!!
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży