BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #284235 przez agnesssa
Gorla Ob nie robiła, bo mi nie kazała, pozostałe wyniki mam w normie wiec myślę, że jest ok.

Majówka no to życzę przyjemnej lektury :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284237 przez gorla
Majówko na suwaku jest 10 tc!! 2 tyg. jakoś zlecą.. łozysko kiedy sie tworzy?? od 10 tc a działa w 12 tc już chyba..dasz radę, odpoczniesz za wszystkie czasy :lol: ale to nie łożysko sie odkleja ?

agnessa na pewno jest dobrze :kiss:

ma któras żylaki??
12 lata 11 miesiąc temu #284252 przez chłopek
ale mi zimno brrr

agnessa bedzie dobrze, mi wyszły wyniki ze mam białko w moczu lekarz mnie cos nastraszył, a powtórzyłam badania i wszystko ok
12 lata 11 miesiąc temu #284267 przez Majowka
Gorla, nie, to nie lozysko, nie wiem co za czort :( za 2 tyg sie dowiem!
Dziekuje jeszcze raz dziewczyny za wsparcie! :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #284268 przez bidol
doberek :woohoo: :woohoo:

majóweczka - grzecznie leż w łóżeczku. Dbaj o siebie, zero stresu i będzie dobrze :cheer: :kiss: :kiss: :kiss:

agnesssa - jest taki syrop od przeziębienia dla kobiet w ciąży PRENALEN ja go sobie łykam.
A badaniam się nie przejmuj. Mi chyba zawsze w wynikach coś wyskakuje :blink: i czekamy na zdjęcie :kiss: :kiss:

gorla - co za pytanie. Taka sarenka jak Ty ma żylaki, czy szukasz sposobu na wykończenie smoczycy :woohoo: :silly:

a ja uwaga -- spałam dziś do 10.30 :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #284280 przez nikusia1988
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #284285 przez Suari
Agnesssa- ja też w ciązy miałam podwyższone WBC i lekarz nie kazał mi się martwić, bo podobno w ciąży to normalne i na pewno będzie dobrze u ciebie :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #284295 przez gorla
Bo mi sie chyba robią żylaki ..przy kostce mam jednego.. a wczoraj miałam kolano spuchni8ęte takie uczucie i pajączki na kolanie, a nie uderzyłam sie nigdzie. Moja babcia ma zarąbiste żylaki, a to podobno dziedziczne
jakiegoś krema chciała kupic
12 lata 11 miesiąc temu #284308 przez chłopek
gorla żylaki to maskara moja tesciowa ma takie ze szkoda gadac noge wielka jak u słonia
moja siostra i mama tez maja żylaki,ja na szczescie nie mam
12 lata 11 miesiąc temu #284316 przez nikusia1988
Mój eMek ma bo jego mama i babcia też mają i to jest dziedziczne :) Mój używał takiego żelu Venescin czy coś takiego bo on ma 3 żyły takie wypukłe i teraz się stara na zawodowego żołnierza i gdyby zobaczyli ze ma zylaki to od razu by go zdyskwalifikowali i dlatego uzywal tego zelu bo baba w aptece go polecila ze niby troche chowa te zyly do srodka, ale przez kilka dni tym zelem smarowal i doopa, nic nie pomoglo, chyba ze to moze zacznie dzialac jak dłużej sie go uzywa... Ale na szczescie juz nie musi bo przeszedl wszystkich lekarzy i chirurgiem akurat w ten dzien byla baba i nie kazala mu spodni sciagac zeby nogi ogladac :D Udało mu się :D
12 lata 11 miesiąc temu #284328 przez chłopek
nikusia mój też sie starał na zawodowego ale wkoncu zrezygnował, dostałby przydział do zielonej góry a akurat ja studiowałam i nie było nam to na rękę a do krakowa zeby sie dostać trzeba było miec wtyki
12 lata 11 miesiąc temu #284333 przez Suari
gorla napisał:

Bo mi sie chyba robią żylaki ..przy kostce mam jednego.. a wczoraj miałam kolano spuchni8ęte takie uczucie i pajączki na kolanie, a nie uderzyłam sie nigdzie. Moja babcia ma zarąbiste żylaki, a to podobno dziedziczne
jakiegoś krema chciała kupic

Gorla- jak byłam w ciąży to lekarz pytał mnie właśnie o żylaki, bo miałam robiony układ krzepnięcia i mi źle wyszedł,a później bardziej szczegółowe badanie- d-dimery, miałam je podwyższone, musiałam przez to brać zastrzyki w brzuch. . I podwyższony poziom d-dimerów może świadczyć o zakrzepicy, krew jest przez to gęściejsza. Gdzieś wyczytałam też, że właśnie przez to są problemy z zagnieżdzeniem się zarodka. Nie chcę cie straszyć, ale warto zwrócić na to uwagę, bo naczytałam się trochę na ten temat, jak moje badania wyszły nienajlepiej
Ale mam nadzieję, że u ciebie będzie ok :)
12 lata 11 miesiąc temu #284336 przez nikusia1988
A mój do Opola się stara i my mieszkamy 65km od Opola więc gdyby się udało to by dojeżdżał a z czasem bysmy tam zamieszkali
12 lata 11 miesiąc temu #284343 przez chłopek
nikusia no to fajnie mój jak by dostał do krakowa to byśmy sie tam przeprowadzili bo nie miałą bym tak daleko do rzeszowa a z zielonej góry no to bez sensu było.
12 lata 11 miesiąc temu #284357 przez nikusia1988
No tak. Tylko że w opolu mieszkania drogie na wynajem a u mnie w miescie płacimy 600zł za mieszkanie (i to juz wszystkie opłaty są w tym wliczone, czynsz do spółdzielni i odstepne 200zł dla faceta) wiec placimy bardzo malo za mieszkanie a w opolu samo odstepne dla właśniciela trzeba dać 1000zł :ohmy: masakra totalna... I właśnie jescze się nie dowiadywaliśmy czy wojsko ma jakies mieszkania jeszcze czy juz porozdawali wszystkie, bo jezeli nie maja to daja kase na mieszkanie- co miesiac 900zł a skoro my za mieszkanie placimy 600zł to jeszcze mu na paliwo wystarczy...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia