BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #283248 przez mesy
OOO bosze haahhaha
Inso tobie chyba jest potrzebny jakiś porządny odpoczynek :laugh: psychiczny hahah
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #283254 przez Insomnia
Mesy przecież to jeden z najnormalniejszych snów :lol: :lol: :lol: To jakbym Ci te bardziej nienormalne opowiedziała to byś mnie do psychiatryka chyba wysłała :blink:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #283268 przez Lacrijka
Mesy - masz tą @ normalna czy nie ???

Miałam sobie dzis ebnac testa dla sportu ale doopa, nie dotarły... jutro pewnie @ przylizie i tyle z mojego sportowego trybu zycia :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Gorla - jak rozmowa o prace ????
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #283271 przez mesy
Lacra no ni mom :P :P :P

Ale jak nie przylezie to se ebnij dla sportu a coo :laugh: :laugh: :laugh:

Inso hehe nawet nie chce wiedzieć :laugh:
Ale z biedronką to dffaliłaś :silly: :woohoo:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #283297 przez gorla
mesy jak już mówiłam dupa blada z ta beta :angry: :angry: ale kolejny cykl leci. A jakbys zaszla w lutym, to tez byscie jechali, nie ma odwołania ???

Lacruś praca na 1/2 etatu, za 600 zł, w firmie telekomunikacyjnej. Przyjęła mnie , mam przyjśc na szkolenioe w piątek. Ale godziny do bani , bo od 12 , co mi nie pasuje, zastanawiam sie ciągle czy ją wziąśc... cos napomknęłam o wcześniejszych godz. i mówiła, ze zobaczy

Zmykam do gina z wynikami :kiss: :kiss: :kiss:

gosiak obejrzę potem tego youtuba.. przeleciał wasze wpisy na szybciora

emka jakiego dentystę chciałas mi polecić???jak wyjazd??

agnessa a niech sa mdłości, przynajmniej hormony wysokie i chronią dzidziolka

chłopek a ty już znasz płeć???

Inso twoje sny :lol: a mnie sie sniła smoczyca i bratowa małża, że siedziały w kościele i mnie obgadywały i że byłam cholernie zła na ta bratowa, bo mnie oszukała że starej nie znosi, aa i najlepsze do kościoła przyszła moja świnka morska i wśród kupy ludzi znalazła moja ławkę i wlazła koło mnie i usiadła :side: :side: :side: to już pod leczenie podlega
12 lata 11 miesiąc temu #283305 przez Insomnia
Gorla no Twój sen mnie rozwalił :lol: Daj znać po wizycie u gina :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 11 miesiąc temu #283306 przez emka
heja!
Gorla Nie umiem napisać jego nazwiska bo niemieckie , napiszę tak jak sie mówi :) SZYNHOFER zarąbisty jest :) Przyjmuje u Rogowskich ale tylko prywatnie i niestety jest dość drogi, a mimo to ma długie terminy. Wysłąłam do niego mojego brata, który nienawidzi dentysty, prawie na kolanach mi dziekował :lol:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 11 miesiąc temu #283307 przez chłopek
gorla ja mam dopiero usg 15 lutego i moze wtedy sie dowiem.
12 lata 11 miesiąc temu #283315 przez mesy
Gorla tyś nie lepsza z tymi snami :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
A nawet jak by się udało zajść w ciążę to decyzja nie jest do odwołania niestety ... więc puki co daje na wstrzymanie :P
12 lata 11 miesiąc temu #283366 przez nikusia1988
Mi też ostatnio same pierdoły się śnią: kilka dni temu mi sie snil szczur u babci w lazience, stal na dwóch łapach jak chomik i sie patrzyl na mnie, a taki był duży jak taki normalny pies kundelek :lol: i ja zaczelam uciekac to on mnie zaczal gonic i wzielam miotle i zaczelam go odpychac i sie obudzilam :D

a drugi to taki ze zaczelo mnie oko prawe bolec i ide do lustra i patrze a prawe oko mam do polowy normalne a druga polowa cala czerwona, nic nie bylo widac tylko cale czerwone pole i wolam M i mowie zeby mnie do szpitala zawiozl bo nie wiem co sie dzieje i czemu mi tak podeszlo krwia, tzn krew mi nie leciala tylko jakby ona wypelnila od srodka pol oka a on mowi ze w szpitalu i tak mi nic nie zrobia bo nie beda wiedzieli co to jest i tak kaza ci isc do domu i siedz w domu jutro ci przejdzie... :D za takie cos to bym mu chyba w leb walnela w realu :D

a trzeci sen byl dzisiaj, snilas mi sie moja siostra 20letnia, ze byla w ciazy :D a nikomu nie chciala powiedziec kim jest ojciec dziecka, a mama krzyczala do niej ze jak w takim wieku i w czasie szkoly mogla cos takiego zrobic :D a siostra do mamy mówi: no to chyba nie moja wina ze zaszłam w ciaze 13 w piątek :D:D:D:D normalnie komedia :D:D:D:D ale ja ryłam z niej w tym śnie :D

No i posprawdzalam teraz w pierwszym jaki mi google znalazło senniku:
oko chore- kłopoty w rodzinie
szczur: widzieć biegającego: jesteś przez kogoś namiętnie kochany
widzieć kobietę w ciąży : szczęście materialne
siostra: symbolizuje własny cień, odbicie :laugh: ale jaja :laugh: juz się boje :woohoo:
12 lata 11 miesiąc temu #283397 przez ann-sunshine
Mirella - nie wszystkie przeczucia się sprawdzają, będzie dobrze :kiss:

Chłopek, nie stresuj się, że ruchów nie czujesz, ja je czułam dopiero w 21-22 tygodniu, a teraz jak mnie kopnie, jak się przeciągnie i kolano wepchnie tam gdzie nie trzeba, to aż mi się jęknie i przysiądzie, nie martwiaj się więc :lol:

Vifi - miło czytać, że się nie łamiesz! w końcu się uda, bo musi i już :kiss:

U nas przed świętami był alarm, że się Mała pcha, a teraz jej się odwidziało, więc czekamy...
12 lata 11 miesiąc temu #283443 przez mesy
nikusia odczekaj z 2-3 dni i powinno i to z oka zejść - ja też ostatnio coś takiego miałam napanikowałam się a później mi zeszło ;)

anna co mała wie co robi hehe co się będzie pchała na świat jak zima jest :silly: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #283465 przez chłopek
ann ja od wczoraj czuje juz ruchy, ale to juz takie delikatne jakby kopniaki a najbardziej jak siedze
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #283504 przez Lacrijka
Mesy Kwoko - Z tym okiem to sie Nikusi śnilo hahahaha

Ni moge z tej Kwoki
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #283508 przez bidol
mesy - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

gorla - :ohmy: :kiss: :kiss:

inso - pytałaś kiedyś o zupę pieczarkową. Ja właśnie zrobiłam i jem już drugą miseczkę.
dam Ci przepis - a co :silly:
ale ciężko mi coś na temat proporcji powiedzieć bo ja na oko robię :blink:

pieczarki z cebulką przysmażam
w garnku gotuję bulion i dwa ziemniaki.
dodaję usmażone pieczarki i gotuję
dodaję śmietanę wymieszaną z ok dwiema łyżkami mąki i odrobiną wywaru.
wlewam do garnka z zupą i gotuję. Pod koniec blenduję.
i gotowe.
do talerza leję i na wierzch daję grzanki i troszkę smażonej cebulki.
smacznego :kiss:

ja wczoraj byłam u ginki - wszystko ok, ale muszę jeszcze brać tą cholerną nospę i duphaston :dry:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia