- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #283268 przez Lacrijka
Mesy - masz tą @ normalna czy nie ???
Miałam sobie dzis ebnac testa dla sportu ale doopa, nie dotarły... jutro pewnie @ przylizie i tyle z mojego sportowego trybu zycia
Gorla - jak rozmowa o prace ????
Miałam sobie dzis ebnac testa dla sportu ale doopa, nie dotarły... jutro pewnie @ przylizie i tyle z mojego sportowego trybu zycia
Gorla - jak rozmowa o prace ????
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Lacrijka.
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #283297 przez gorla
mesy jak już mówiłam dupa blada z ta beta ale kolejny cykl leci. A jakbys zaszla w lutym, to tez byscie jechali, nie ma odwołania ???
Lacruś praca na 1/2 etatu, za 600 zł, w firmie telekomunikacyjnej. Przyjęła mnie , mam przyjśc na szkolenioe w piątek. Ale godziny do bani , bo od 12 , co mi nie pasuje, zastanawiam sie ciągle czy ją wziąśc... cos napomknęłam o wcześniejszych godz. i mówiła, ze zobaczy
Zmykam do gina z wynikami
gosiak obejrzę potem tego youtuba.. przeleciał wasze wpisy na szybciora
emka jakiego dentystę chciałas mi polecić???jak wyjazd??
agnessa a niech sa mdłości, przynajmniej hormony wysokie i chronią dzidziolka
chłopek a ty już znasz płeć???
Inso twoje sny a mnie sie sniła smoczyca i bratowa małża, że siedziały w kościele i mnie obgadywały i że byłam cholernie zła na ta bratowa, bo mnie oszukała że starej nie znosi, aa i najlepsze do kościoła przyszła moja świnka morska i wśród kupy ludzi znalazła moja ławkę i wlazła koło mnie i usiadła to już pod leczenie podlega
Lacruś praca na 1/2 etatu, za 600 zł, w firmie telekomunikacyjnej. Przyjęła mnie , mam przyjśc na szkolenioe w piątek. Ale godziny do bani , bo od 12 , co mi nie pasuje, zastanawiam sie ciągle czy ją wziąśc... cos napomknęłam o wcześniejszych godz. i mówiła, ze zobaczy
Zmykam do gina z wynikami
gosiak obejrzę potem tego youtuba.. przeleciał wasze wpisy na szybciora
emka jakiego dentystę chciałas mi polecić???jak wyjazd??
agnessa a niech sa mdłości, przynajmniej hormony wysokie i chronią dzidziolka
chłopek a ty już znasz płeć???
Inso twoje sny a mnie sie sniła smoczyca i bratowa małża, że siedziały w kościele i mnie obgadywały i że byłam cholernie zła na ta bratowa, bo mnie oszukała że starej nie znosi, aa i najlepsze do kościoła przyszła moja świnka morska i wśród kupy ludzi znalazła moja ławkę i wlazła koło mnie i usiadła to już pod leczenie podlega
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gorla.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 11 miesiąc temu #283306 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
heja!
Gorla Nie umiem napisać jego nazwiska bo niemieckie , napiszę tak jak sie mówi SZYNHOFER zarąbisty jest Przyjmuje u Rogowskich ale tylko prywatnie i niestety jest dość drogi, a mimo to ma długie terminy. Wysłąłam do niego mojego brata, który nienawidzi dentysty, prawie na kolanach mi dziekował
Gorla Nie umiem napisać jego nazwiska bo niemieckie , napiszę tak jak sie mówi SZYNHOFER zarąbisty jest Przyjmuje u Rogowskich ale tylko prywatnie i niestety jest dość drogi, a mimo to ma długie terminy. Wysłąłam do niego mojego brata, który nienawidzi dentysty, prawie na kolanach mi dziekował
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu #283366 przez nikusia1988
Mi też ostatnio same pierdoły się śnią: kilka dni temu mi sie snil szczur u babci w lazience, stal na dwóch łapach jak chomik i sie patrzyl na mnie, a taki był duży jak taki normalny pies kundelek i ja zaczelam uciekac to on mnie zaczal gonic i wzielam miotle i zaczelam go odpychac i sie obudzilam
a drugi to taki ze zaczelo mnie oko prawe bolec i ide do lustra i patrze a prawe oko mam do polowy normalne a druga polowa cala czerwona, nic nie bylo widac tylko cale czerwone pole i wolam M i mowie zeby mnie do szpitala zawiozl bo nie wiem co sie dzieje i czemu mi tak podeszlo krwia, tzn krew mi nie leciala tylko jakby ona wypelnila od srodka pol oka a on mowi ze w szpitalu i tak mi nic nie zrobia bo nie beda wiedzieli co to jest i tak kaza ci isc do domu i siedz w domu jutro ci przejdzie... za takie cos to bym mu chyba w leb walnela w realu
a trzeci sen byl dzisiaj, snilas mi sie moja siostra 20letnia, ze byla w ciazy a nikomu nie chciala powiedziec kim jest ojciec dziecka, a mama krzyczala do niej ze jak w takim wieku i w czasie szkoly mogla cos takiego zrobic a siostra do mamy mówi: no to chyba nie moja wina ze zaszłam w ciaze 13 w piątek :D:D:D normalnie komedia :D:D:D ale ja ryłam z niej w tym śnie
No i posprawdzalam teraz w pierwszym jaki mi google znalazło senniku:
oko chore- kłopoty w rodzinie
szczur: widzieć biegającego: jesteś przez kogoś namiętnie kochany
widzieć kobietę w ciąży : szczęście materialne
siostra: symbolizuje własny cień, odbicie ale jaja juz się boje
a drugi to taki ze zaczelo mnie oko prawe bolec i ide do lustra i patrze a prawe oko mam do polowy normalne a druga polowa cala czerwona, nic nie bylo widac tylko cale czerwone pole i wolam M i mowie zeby mnie do szpitala zawiozl bo nie wiem co sie dzieje i czemu mi tak podeszlo krwia, tzn krew mi nie leciala tylko jakby ona wypelnila od srodka pol oka a on mowi ze w szpitalu i tak mi nic nie zrobia bo nie beda wiedzieli co to jest i tak kaza ci isc do domu i siedz w domu jutro ci przejdzie... za takie cos to bym mu chyba w leb walnela w realu
a trzeci sen byl dzisiaj, snilas mi sie moja siostra 20letnia, ze byla w ciazy a nikomu nie chciala powiedziec kim jest ojciec dziecka, a mama krzyczala do niej ze jak w takim wieku i w czasie szkoly mogla cos takiego zrobic a siostra do mamy mówi: no to chyba nie moja wina ze zaszłam w ciaze 13 w piątek :D:D:D normalnie komedia :D:D:D ale ja ryłam z niej w tym śnie
No i posprawdzalam teraz w pierwszym jaki mi google znalazło senniku:
oko chore- kłopoty w rodzinie
szczur: widzieć biegającego: jesteś przez kogoś namiętnie kochany
widzieć kobietę w ciąży : szczęście materialne
siostra: symbolizuje własny cień, odbicie ale jaja juz się boje
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
12 lata 11 miesiąc temu #283397 przez ann-sunshine
Mirella - nie wszystkie przeczucia się sprawdzają, będzie dobrze
Chłopek, nie stresuj się, że ruchów nie czujesz, ja je czułam dopiero w 21-22 tygodniu, a teraz jak mnie kopnie, jak się przeciągnie i kolano wepchnie tam gdzie nie trzeba, to aż mi się jęknie i przysiądzie, nie martwiaj się więc
Vifi - miło czytać, że się nie łamiesz! w końcu się uda, bo musi i już
U nas przed świętami był alarm, że się Mała pcha, a teraz jej się odwidziało, więc czekamy...
Chłopek, nie stresuj się, że ruchów nie czujesz, ja je czułam dopiero w 21-22 tygodniu, a teraz jak mnie kopnie, jak się przeciągnie i kolano wepchnie tam gdzie nie trzeba, to aż mi się jęknie i przysiądzie, nie martwiaj się więc
Vifi - miło czytać, że się nie łamiesz! w końcu się uda, bo musi i już
U nas przed świętami był alarm, że się Mała pcha, a teraz jej się odwidziało, więc czekamy...
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 11 miesiąc temu #283508 przez bidol
mesy -
gorla -
inso - pytałaś kiedyś o zupę pieczarkową. Ja właśnie zrobiłam i jem już drugą miseczkę.
dam Ci przepis - a co
ale ciężko mi coś na temat proporcji powiedzieć bo ja na oko robię
pieczarki z cebulką przysmażam
w garnku gotuję bulion i dwa ziemniaki.
dodaję usmażone pieczarki i gotuję
dodaję śmietanę wymieszaną z ok dwiema łyżkami mąki i odrobiną wywaru.
wlewam do garnka z zupą i gotuję. Pod koniec blenduję.
i gotowe.
do talerza leję i na wierzch daję grzanki i troszkę smażonej cebulki.
smacznego
ja wczoraj byłam u ginki - wszystko ok, ale muszę jeszcze brać tą cholerną nospę i duphaston
gorla -
inso - pytałaś kiedyś o zupę pieczarkową. Ja właśnie zrobiłam i jem już drugą miseczkę.
dam Ci przepis - a co
ale ciężko mi coś na temat proporcji powiedzieć bo ja na oko robię
pieczarki z cebulką przysmażam
w garnku gotuję bulion i dwa ziemniaki.
dodaję usmażone pieczarki i gotuję
dodaję śmietanę wymieszaną z ok dwiema łyżkami mąki i odrobiną wywaru.
wlewam do garnka z zupą i gotuję. Pod koniec blenduję.
i gotowe.
do talerza leję i na wierzch daję grzanki i troszkę smażonej cebulki.
smacznego
ja wczoraj byłam u ginki - wszystko ok, ale muszę jeszcze brać tą cholerną nospę i duphaston