- Otrzymane podziękowania: 42
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #286862 przez agnesssa
Mesyczuje się hmmmm o tak mdli mnie strasznie, zdarza się że muszę się do kibelka poprzytulać, a do tego zgaga Tak więc siedzę w pracy i czekam kiedy mnie zemdli aż na kibel polecę
GorlaSliczności z Twojej córci i super bałwanek A ja dzisiaj jadąc do pracy widziałam jak dziewczynka mała stała przy bałwanie i go głaskała, a jak byłam tuz przed nim to się okazało, że to był tygrys ze śniegu, i ta dziewczynka go głaskała i przytulała, normalnie aż się wzruszyłam, jak ją widziałam
GorlaSliczności z Twojej córci i super bałwanek A ja dzisiaj jadąc do pracy widziałam jak dziewczynka mała stała przy bałwanie i go głaskała, a jak byłam tuz przed nim to się okazało, że to był tygrys ze śniegu, i ta dziewczynka go głaskała i przytulała, normalnie aż się wzruszyłam, jak ją widziałam
Temat został zablokowany.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286864 przez gorla
mesy ząb go bolał
Chcecie zobaczyc mnie 4 godz. po porodzie?? znalazłam u rodziców na kompie jak wracałam do łóżka zasłabłam wtedy, nie miałam siły iść, wyglądam jak po walce bokserskiej z mega odrostami
Agnessa żyganko dobry objaw moze mnie komfortowy, ale hormonki wysokie.. a te wzrusznie to normalka , ty jestes w ciązy.. ja sie wczoraj poryczałam na Bajce Barbi jak dała prezenty dzieciom z sierocińca, to już nie jest normalne hihi
Chcecie zobaczyc mnie 4 godz. po porodzie?? znalazłam u rodziców na kompie jak wracałam do łóżka zasłabłam wtedy, nie miałam siły iść, wyglądam jak po walce bokserskiej z mega odrostami
Agnessa żyganko dobry objaw moze mnie komfortowy, ale hormonki wysokie.. a te wzrusznie to normalka , ty jestes w ciązy.. ja sie wczoraj poryczałam na Bajce Barbi jak dała prezenty dzieciom z sierocińca, to już nie jest normalne hihi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gorla.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 11 miesiąc temu #286881 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Gorla Ja mam gorsze! Mąż mi z bliska robił... masakra, większosć już wyrzuciółam, ale kilka z wiki na rekach zostawiłam! Ty i tak silna byłaś, zeby gdzieś łazić zaraz po porodzie , ja byłam dętka, całą noc spałam a jak mnie rano obudzili to w łazience padłam! Al niektóre babki tam zaraz latały do okien dzieci pokazywać, dla mnie szok!
Agneska Współczuję i zazdroszcze jednocześnie Pociesz sie ze to jeszcze tylko kilka tygodni, ale wiem ze moja bratówka miała takie mdłości ze aż płakała że ma dość! Ja nie miałam wcale,m ale podobno lepiej jak sa bo ciąża mocniejsza, więcej hormonków!
Mam pytanko gdzie się Lacra i Gosiak podziały???
Pozdrawiam Waszystkie, u mnie ponuro, pada... ciemnica
Agneska Współczuję i zazdroszcze jednocześnie Pociesz sie ze to jeszcze tylko kilka tygodni, ale wiem ze moja bratówka miała takie mdłości ze aż płakała że ma dość! Ja nie miałam wcale,m ale podobno lepiej jak sa bo ciąża mocniejsza, więcej hormonków!
Mam pytanko gdzie się Lacra i Gosiak podziały???
Pozdrawiam Waszystkie, u mnie ponuro, pada... ciemnica
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286892 przez gorla
Ja wam muszę hurtowo okulary zakupić
Emka byłam dętka tak jak ty, ale chciałam bardzo wyjść do małża, pielęgniara mnie zaprowadziła, ale z powrotem padłam na glebę. ja po porodzie nie spałam ponad dobę , taka miałam adrenalinę a do kibella to szłam po ścianie, 2 razy siedziałam na ziemi
chłopek paczaj na chwilke
A ja wczoraj o gosiaku myślałam, bo Lacruś to jeszcze nieraz wpadała, a gosiak to już ans całkiem zdradzi i porzucił zaraz mnie palnie
Emka byłam dętka tak jak ty, ale chciałam bardzo wyjść do małża, pielęgniara mnie zaprowadziła, ale z powrotem padłam na glebę. ja po porodzie nie spałam ponad dobę , taka miałam adrenalinę a do kibella to szłam po ścianie, 2 razy siedziałam na ziemi
chłopek paczaj na chwilke
A ja wczoraj o gosiaku myślałam, bo Lacruś to jeszcze nieraz wpadała, a gosiak to już ans całkiem zdradzi i porzucił zaraz mnie palnie
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286902 przez gorla
Emcia dzieki moje mamusine serduszko jest dumne ale twoja córcia też piękna, mała modeleczka
No właśnie kiedy spotkanko???? Emka Agnessa Ajłoncia????
gosiak nooo gdzie ty sie podziewałaś?? neta nie miałaś
No właśnie kiedy spotkanko???? Emka Agnessa Ajłoncia????
gosiak nooo gdzie ty sie podziewałaś?? neta nie miałaś