BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #286031 przez Mirella
sasetka dużo by gadać, Agnesssa i Majówka zafasolkowały, to z ostatnich wiadomości, nie pamiętam już od kiedy nie pamiętasz ;)

u nas była już jedna taka dziewczyna co się z męzem rozstała, ale jeszcze jakiś czas pisała z nami no i się pogodzili :lol: zresztą czasem zagląda, może się przyzna że to ona :) Trzymam kciuki żeby historia się powtórzyła :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #286044 przez gorla
sasetko przykro mi, ja sie z moim rozstawałam kilka razy, najdłuższe trwało 2 tygodnie, cieżko sie docieraliśmy, a i do dziś kłótnie to nie rzadkość. Jeśli sie kochacie nadal na pewno się dogadacie, jak sie wypaliło to nie am sensu się meczyć

gabi szkoda :( ale widze ze dzielna kobietka jestes , tak trzymaj!!!

Mi tempka zaczęła spadać, takze @ nadejdzie !! jutro , góra poniedziałek. A potem małz będzie fruwał :lol: :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286304 przez mesy
gabi no szkoda :( ale nie ten cykl to następny ;) :kiss:

Sasetka przykro mi ale zobaczysz wszystko będzie dobrze :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #286380 przez agnesssa
Sasetka jeżeli ciągle coś do męża czujesz to mam nadzieję, że wszystko się ułoży.

Gabi
twardzielka z Ciebie, zaciskam kciuki z całych sił :kiss:

Buziaki na dobry dzień dla wszystkich :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 11 miesiąc temu #286585 przez Aguska23
Witajcie :)

Weekend minął nie wiadomo kiedy....wczoraj rodzice i teściowie na obiadku, wcześniej odwiedziłam babcię i dziadka oczywiście. A dziś mężuś cały dzień w pracy więc pojechałam na wieś złożyć życzenia drugiej babci, no i na cmentarz zapalić znicz dla dziadka...jutro mija miesiąc - szybko ten czas ucieka...
Na wsi razem mieszka mój wujek z żoną i córeczkami (moimi siostrami). Jedna ma 10 miesięcy i jest przecudowna hihi staje już przy krześle, ścianie itp. i taka mała śmieszka :) I jest też druga, 3-letnia. Ale ta to w miejscu nie usiedzi i zazdrosna jest strasznie jak ktoś zajmuje się młodszą a nie nią....denerwuje się wtedy, zabiera jej zabawki, rzuca czym popadnie...oszaleć można normalnie ;p Ale dzionek mi zleciał szybciutko, bo przy takich dzieciaczkach zawsze coś się dzieje. A co lepsza trzecie urodzi się w kwietniu - i znowu dziewczynka hihi
I tak sobie teraz siedzę i myślę, że zrobię sobie chyba we wtorek takie podstawowe badanka: cukier, cholesterol, mocz, morfologia, OB. Bo od ostatniego minęły już ponad 2 lata. A ja ostatnimi czasy jestem taka senna - na drzemkę po południu muszę się kłaść codziennie (pewnie odbija się też stres), ale może i coś tam innego się dzieje. Jak mi gin zlecił m.in. cukier jakieś 3 miesiące temu to wyszedł mi taki na granicy już, a obciążenie genetyczne mam na pewno bo i tata i babcia i dziadek cukrzyce mają/mieli. Więc może profilaktycznie badania sobie zrobię póki mam teraz wolne. Poza tym ta moja waga. Wiem, że powinnam coś z tym zrobić bo będzie gorzej..ważę 70 kg przy 164 cm wzrostu. Przez ostatnie 5 lat przytyłam prawie 15 kg. Straszne...a teraz jakoś nie mogę tego stracić :( co tu zrobić?
Ciekawi mnie też czy ten cykl będzie idealnie 28-dniowy, ale może i tak bo znowu mam dupka łykać przecież.
Ale się rozpisałam...ale siedzę tak sama teraz to pomyślałam a wypiszę się :)
O i przypomniało mi się. Nie wiem czy oglądacie takie serial na TVP2 "Głęboka woda". Dziś o 21:10 będzie. To o pracownikach pomocy społecznej. Prawdziwy i chyba przez to tak do mnie przemawia..pokazuje co naprawdę może dziać się w czterech ścianach.
12 lata 11 miesiąc temu #286765 przez Mirella
Aguśka, jak ja na drzemkę po południu musiałam się kłasć codziennie to test pokazał II, także trzymam kciuki mocnooooooo :) kiedy testujesz?
12 lata 11 miesiąc temu #286778 przez Aguska23
Mirella napisał:

Aguśka, jak ja na drzemkę po południu musiałam się kłasć codziennie to test pokazał II, także trzymam kciuki mocnooooooo :) kiedy testujesz?

Teraz 28 dzień będzie ok. 9 lutego... zobaczymy jak to będzie, na razie to na pewno nie jest objaw II kresek ;p
12 lata 11 miesiąc temu #286820 przez mesy
Aguska ale żeś się rozpisała :P
Idziemy prawie łeb w łeb bo ja mam dostać miedzy 4 a 6 lutym @ :P

Jak tam dziołszki week ?ja tak poszalałam że dziś to kwiczę tak mnie mięśnie brzucha bolą że na obecną chwilę żałuję że tak wyginałam ciało śmiało haha - Inso już wiem teraz co to znaczy jak bolą wszystkie mięśnie ciała nawet te o których się nie wiedziało :P :P :P :P

Agnessa a ty jak tam się czujesz ?

Gorla przyszła franca w końcu czy nie ? :P
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #286822 przez gorla
U mnie za to weekend sie dłużył niemiłosiernie, siedzielismy w domu , auto zepsute nadal, bo częsci nie było :angry: :angry: @ ni ma, dziś ide do lekarza z tymi żylakami, zobaczę co zdziałam

Aguska 3 dziewuszki?? zawsz3e chciałam mieć siostrę :lol: a że wesoło mają to wierze :silly:

Filmu nie oglądałam , bo małż Sztos włączył, a mi sie przysnęło

mesy ja tyż amm zakwasy i wyginałam smiało ciało.. przy workowaniu ziemniaków hehe
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #286835 przez Aguska23
Mesy właśnie czasem tak mam, że jak się rozpiszę to końca nie widać ;p ot takie chyba zboczenie zawodowe ;)

Gorla, tak 3 dziewuszki będą :-D Co lepsze moi dziadkowie mają 3 synów, żadnej córki. A u synów znowu: u jednego wujka 2 córki, u drugiego 3 córki będą właśnie a u trzeciego (mojego taty) córka i syn. Znowu moja mama ma 3 siostry (żadnego brata) i u każdej jest parka :)
12 lata 11 miesiąc temu #286842 przez gorla
Aguska u nas są zwykle parki, ale zdarza sie 2 chłopaków... w tym blizniaki z 3 razy.A ty gdzie pracujesz?
12 lata 11 miesiąc temu #286849 przez mesy
Gorla przyznaj się kto lepił bałwana ? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Oliwka to będzie laska ! ;)
12 lata 11 miesiąc temu #286857 przez gorla
mesyno jak to kto?? kozioł ofiarny :lol: czyli ja hehe
12 lata 11 miesiąc temu #286858 przez Aguska23
Gorla, teraz mam przymusowy "urlop", bo nie chciano nam dać umowy na czas nieokreślony. Więc z końcem roku rozwiązała mi się umowa i teraz na nowo, ja i inni musimy startować w naborze eh ale mam nadzieję, że uda się wrócić bo z pracą ciężko. A jest to praca w WUP, z jednej strony obsługa telefoniczna i mailowa klientów urzędów pracy. Z drugiej natomiast (i to moje główne zadanie było i chyba będzie) obsługa redakcyjna portalu (pisanie tekstów, analiz, raportów, wyszukiwanie informacji i wstawianie ich na stronę itp.).
12 lata 11 miesiąc temu #286859 przez mesy
No wyszedł ci ten bałwan tylko ma jakąś gułę na lewym policzku :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia