BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #288546 przez Mirella
Lacra no weż, to muszę to pisać????? że niby wątpliwości masz? no się fochnę chyba
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #288549 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Lacra no weż, to muszę to pisać????? że niby wątpliwości masz? no się fochnę chyba

No bo, no bo yy ten..Tzn poniewaz Ostatnio Cie tak wcięło, nie mowisz do nas, tzn nie piszesz, Duski dawno nie było na widele i tak w ogóle jakos Cie wsiąkło, no !! No ale jak kochasz i tesknisz to dobrze, mam tylko nadzieje ze wszystko u Was dobrze i z eMusiem tez, O !
12 lata 11 miesiąc temu #288552 przez Mirella
EMus ma wizytę w piątek i zobaczymy co dalej, operacja luty marzec ma być, na razie udaję że się nie boję, ale tylko udaję ;)
12 lata 11 miesiąc temu #288558 przez Lacrijka
Bedzie dobrze, zobaczysz ! No ale jak juz kiedys pisałam oczywiste jest to, ze sie martwisz i boisz.. Głowa do góry, :kiss:

Ide spioszkac bo jutro mam sterte badan do zrobienia, nie dosc ze mam @ wyjatkowo spora to jeszcze mi cysterne krwi upuszcza :huh: I musze byc na czczo ! jak ja tyle km i to jeszcze we zimie pojade bez coffe ?? :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #288563 przez Mirella
uciekasz?
a kciałam Ci sceptyczną Duśkę pokazać...
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288565 przez Lacrijka
Eeee, no to dawaj :P :P :P

Mam nagrode za to, ze grzecznie siedze na forum :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #288567 przez Mirella
no to masz, nagroda za wytrwałość :lol:

i odzwyczajaj się od kawy, na początku ciąży niewskazana, już niedługo nie będziesz mogła pić :P
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288570 przez Lacrijka
Jejusku, jaka ona jest śliczna !!! i taką powazną minke potrafi.. Ja Ci mówie, to bedzie taka lufa ze głowa mala.. Tatus widział to zdjecie ?? ładuje juz dubeltówe na obszczymurkow???? hihihi

ja mam taka mine jak eMus mi nie kce czegos dac/zrobic.. Cos mi sie wydaje ze tatus tez nie potrafi jej odmówic :laugh:

A kawa - hmmm wiem Ale i tak ograniczyłam juz 3 w ciagu dnia do jednej rano, gorzej z fajkami u mnie.. Ale jak bedzie dzidek w busiu to nawet filtra nie powącham :)
12 lata 11 miesiąc temu #288574 przez Mirella
Tatuś już dawno zapowiedział ostrą selekcję, buuuhahahaha :lol: a minka jakoś w locie złapana, nie pamiętam już na kogo tak popatrzyła, no ale jak zobaczyłam to padłam :lol:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288576 przez Lacrijka
Sie tatusiowi nie dziwie :laugh: :laugh: :laugh: nie ma starszego brata to tata bedzie strzegł. ja miałam lipe bo mam starszego brata i to o 8 lat wiec wiesz, kazdy kolega był pod lupa hahaha Teraz jeszcze choposzka do parki i sielanka Mirell, poprostu sielanka :)

Gosiak, beziemy swoje dawac..Ja moge swoje foty z minami, tez jestem jak ten emot hahaha
12 lata 11 miesiąc temu #288577 przez gosiak
bosze te loki cudna jest, lacra mi dala cynka ze duska bedzie to przelazlam :woohoo: :woohoo: sliczna dziewczynka :kiss:

lacra a jak my bez obrazków wyrobimy tu? :cheer:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288578 przez Mirella
Nie choposzka tylko drugą taką, już sie zastanawiam jak sklonować :lol: na co jej młodszy brat, no weź. A dwie siostry to dwie siostry, nie? Jak Ilonka i Insomnia :)

A co do loków, eehhh, wiecie że jeszcze jej włosów nie obcinałam? a straszą mnie niektórzy że jak obetnę to loki mogą zniknąć, to tym bardziej nie obcinam :side:
12 lata 11 miesiąc temu #288579 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Nie choposzka tylko drugą taką, już sie zastanawiam jak sklonować :lol: na co jej młodszy brat, no weź. A dwie siostry to dwie siostry, nie? Jak Ilonka i Insomnia :)

Takie dwie pyskatki chcesz jak Inso z Ilona ???? :silly: :silly: :silly: :silly: Nie no, nie wazne kto co, tylko zeby zdrowe i szczesliwe było.. :) :) :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288581 przez gosiak
Lacra ja swoich nie dam bo jeszcze gorsze od tych emotów są :dry: bosze bosze cza coś wymyślec :unsure: :laugh:

eee wiecie ze ja jeszcze mam chuinkę ubraną :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288582 przez Lacrijka
Mirella napisał:

A co do loków, eehhh, wiecie że jeszcze jej włosów nie obcinałam? a straszą mnie niektórzy że jak obetnę to loki mogą zniknąć, to tym bardziej nie obcinam :side:

Tak jest z lokami, ja jako fryzjer habilitowany Ci to mówie. Ścinanie włosow u małych dzieci narusza ich struktóre, np. dzieci ze słabymi włoskami od małego mozna podgalac wtedy sie wzmacniaja bo obcinaniem pobudzamy cebulki do pracy. Natomiast włosy kręcone czesto ulegaja deformacji ale dlaczego to juz nie pamietam a nie kce bajek pisac...

Dobra, zdupiam bo mi złe wyniki wyjda z niewyspania.. Całuje, prosze o kciuki za wyniki do jutra do 16 :) :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia