- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 11 miesiąc temu #289240 przez Mirella
Lacra no mówiłam że dobre będą nie? No ale czymałam te kciuki czymałam
Majówka, moja siostra 14 tydzień, to jakoś blisko Ciebie, daj znać jak tylko wrócisz, wiecie że ja zaczęłam siwieć? Przez Was sloneczka moje, przez Was, tak się Wami przejmuję
Dorcia, Duśce konkurencja widzę rośnie, no ale ja od początku mówię że Lena jest boska i się tego trzymam, już nie mogę się doczekać Leny za rok, jak będzie miała dłuższe włoski, i w ogóle mi się wydaje że dzieci po roczku sie najładniejsze robią, to wtedy to oślepniemy jak nam Lenę pokażesz.
Majówka, moja siostra 14 tydzień, to jakoś blisko Ciebie, daj znać jak tylko wrócisz, wiecie że ja zaczęłam siwieć? Przez Was sloneczka moje, przez Was, tak się Wami przejmuję
Dorcia, Duśce konkurencja widzę rośnie, no ale ja od początku mówię że Lena jest boska i się tego trzymam, już nie mogę się doczekać Leny za rok, jak będzie miała dłuższe włoski, i w ogóle mi się wydaje że dzieci po roczku sie najładniejsze robią, to wtedy to oślepniemy jak nam Lenę pokażesz.
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289242 przez Lacrijka
Tak sobie teraz czytam o tym estradiolu i niski poziom tego hormony moze swiadczyc o wygasajacych jajnikach naszczescie FSH mam ok, wiec to nie swiadczy o obnizonej rezerwie jajnikowej. No i badz tu madry Vifi, gdzie jestes ??? pomoz Lacrzeeeeee
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Lacrijka.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 11 miesiąc temu #289250 przez Mirella
A palnąć Cię za te wygasające jajniki? Ależ Ty masz pomysły dziewczyno, no czapki z głów naprawdę.
Vifi, no właśnie gdzie jesteś? Byś mi powiedziała jak to jest z tymi szczepionkami z krwi o których kiedyś pisałaś. Bo poszedł dziś nowy tekst na blogu i tam się w komentarzach doczytałam że w przypadku niepłodności małżeńskiej pozostaje tylko inseminacja i in vitro. Ale nie chcę się pakować w dyskusję bo nie wiem tak do końca jak to jest, a Ty jesteś chodząca encyklopedia to mnie oświeć proooooszęęęęęęęęęęęęęę
Vifi, no właśnie gdzie jesteś? Byś mi powiedziała jak to jest z tymi szczepionkami z krwi o których kiedyś pisałaś. Bo poszedł dziś nowy tekst na blogu i tam się w komentarzach doczytałam że w przypadku niepłodności małżeńskiej pozostaje tylko inseminacja i in vitro. Ale nie chcę się pakować w dyskusję bo nie wiem tak do końca jak to jest, a Ty jesteś chodząca encyklopedia to mnie oświeć proooooszęęęęęęęęęęęęęę
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 11 miesiąc temu #289253 przez agnesssa
Dorcia mogłabym godzinami patrzeć na Lenkę Śliczności
Mirella Twoja córcia też piękności
Lacrijka Nie zdążyłam Ci napisać, że fajosko, że wyniki w normnie, a Ty już takie głupoty piszesz No przecie, że jest git i nie czytaj neta
Gorla opowiadaj, jak tam w robocie i jak teścior
Mirella Twoja córcia też piękności
Lacrijka Nie zdążyłam Ci napisać, że fajosko, że wyniki w normnie, a Ty już takie głupoty piszesz No przecie, że jest git i nie czytaj neta
Gorla opowiadaj, jak tam w robocie i jak teścior
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289262 przez gorla
W robocie jest ok, jestem zadowolona, zobaczymy jak z kasa na koniec miecha
Teścior zrobiony i jedna krecha, tempka dalej wysoka i nie wygląda żeby @ miała szybko przyjść. A jajnik tak mnie kuł wczoraj wieczorem, ze szok.. teraz cisza
Majówko byłaś u gina co z tymi plamieniami??
Bidol od 4 miecha zaczyna sie produkcja mleka. Inne mają szybko inne dopiero po porodzie. Ja miałam full mleka po porodzie. Po prostu masz wysoką prolaktynę
Dorcia Lenka śliczności, podoba mis ie ten napis, że "królowa jest tylko jedna"
Mirell Duśka mała modleczka, nie obcinaj , ja obciełam Oliwce i już nie zrobiły sie loczki mój małż ma kręcone i teść.
Lacruś popieram wyjątkowo mesy idz do gina, czytanie nic nie da, ja już se sto chorób wynalazłam na wujku G
Teścior zrobiony i jedna krecha, tempka dalej wysoka i nie wygląda żeby @ miała szybko przyjść. A jajnik tak mnie kuł wczoraj wieczorem, ze szok.. teraz cisza
Majówko byłaś u gina co z tymi plamieniami??
Bidol od 4 miecha zaczyna sie produkcja mleka. Inne mają szybko inne dopiero po porodzie. Ja miałam full mleka po porodzie. Po prostu masz wysoką prolaktynę
Dorcia Lenka śliczności, podoba mis ie ten napis, że "królowa jest tylko jedna"
Mirell Duśka mała modleczka, nie obcinaj , ja obciełam Oliwce i już nie zrobiły sie loczki mój małż ma kręcone i teść.
Lacruś popieram wyjątkowo mesy idz do gina, czytanie nic nie da, ja już se sto chorób wynalazłam na wujku G
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gorla.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289361 przez gosiak
Lenka jest super a bluzeczka wymiata nawet nie wiedziałam że takie cuda sa do kupienia jak urodzę to będę Was mamuski dopytywac gdzie takie ciuszki kupujecie ale to za jakiś czas hehhe optymistka dziś ze mnie że ło hohoh
Lacra jest dobrze nie pierdziel
Mirella mi ginka powiedziła że jak po tym moim badaniu HSG nic się nie ruszy to pozostaje inseminacja albo in vitro no ewentualnie wcześniej z CLO jeszcze spróbuję
Majówka ja po wizycie?
Lacra jest dobrze nie pierdziel
Mirella mi ginka powiedziła że jak po tym moim badaniu HSG nic się nie ruszy to pozostaje inseminacja albo in vitro no ewentualnie wcześniej z CLO jeszcze spróbuję
Majówka ja po wizycie?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gosiak.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu #289404 przez Majowka
No, dziewczyny! Ide od Gina I spiewam!!!!!!
Dzidziolek urosl ponad 1 cm! Ma juz 4,7 cm I wszyyyyyystko jest dobrze!
Dzieki Bogu! Bo stachu to ja sie najadlam....
To co tam bylo tydzien tem zniknelo, jest widoczny cien odklejania sie lozyska , wiec dlatego mam dalej lezec, a te rozowe uplawy byly spowodowane jeszcze nie wyleczona infekcja...lecze ja juz 2tyg
No, ale ogolnie jestem przeszczesliwa!
Dzieki za kciuczki! Przydaly sie
Dzidziolek urosl ponad 1 cm! Ma juz 4,7 cm I wszyyyyyystko jest dobrze!
Dzieki Bogu! Bo stachu to ja sie najadlam....
To co tam bylo tydzien tem zniknelo, jest widoczny cien odklejania sie lozyska , wiec dlatego mam dalej lezec, a te rozowe uplawy byly spowodowane jeszcze nie wyleczona infekcja...lecze ja juz 2tyg
No, ale ogolnie jestem przeszczesliwa!
Dzieki za kciuczki! Przydaly sie