BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #289239 przez Dorciaition
Dzięki Majówka :kiss:

Pewnie, że trzymamy i czekamy na wieści

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #289240 przez Mirella
Lacra no mówiłam że dobre będą nie? No ale czymałam te kciuki czymałam

Majówka, moja siostra 14 tydzień, to jakoś blisko Ciebie, daj znać jak tylko wrócisz, wiecie że ja zaczęłam siwieć? Przez Was sloneczka moje, przez Was, tak się Wami przejmuję

Dorcia, Duśce konkurencja widzę rośnie, no ale ja od początku mówię że Lena jest boska i się tego trzymam, już nie mogę się doczekać Leny za rok, jak będzie miała dłuższe włoski, i w ogóle mi się wydaje że dzieci po roczku sie najładniejsze robią, to wtedy to oślepniemy jak nam Lenę pokażesz.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289242 przez Lacrijka
Tak sobie teraz czytam o tym estradiolu i niski poziom tego hormony moze swiadczyc o wygasajacych jajnikach :( :( :( :( naszczescie FSH mam ok, wiec to nie swiadczy o obnizonej rezerwie jajnikowej. No i badz tu madry :dry: :dry: :dry: Vifi, gdzie jestes ??? pomoz Lacrzeeeeee :ohmy:
12 lata 11 miesiąc temu #289244 przez mesy
Lacra nie czytaj na necie tylko jak pójdziesz do lekarza to ci powie co i jak ;) ;)

Dorcia
ale Lenka ma usteczka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Majowka daj znać o ci tam lekarz powiedział ;)
12 lata 11 miesiąc temu #289248 przez gorla
Lacrijka napisał:

O kuwa !! to mam wiecej w takim razie !! Zapomnialam o tych z Egiptowa.. Gosiak, Ty peplo :laugh: :laugh: :laugh:

Gosiak - ten gosc podobno spoko robi HSG, mówia ze nie boli haha

kuwa kuwa kuwa :lol: :lol: :lol: :lol: :ohmy: :ohmy: :ohmy: Lacra rozwalilaś mnie tym zdjęciem buhaha , szacun normalnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #289250 przez Mirella
A palnąć Cię za te wygasające jajniki? Ależ Ty masz pomysły dziewczyno, no czapki z głów naprawdę.

Vifi, no właśnie gdzie jesteś? Byś mi powiedziała jak to jest z tymi szczepionkami z krwi o których kiedyś pisałaś. ;) Bo poszedł dziś nowy tekst na blogu i tam się w komentarzach doczytałam że w przypadku niepłodności małżeńskiej pozostaje tylko inseminacja i in vitro. Ale nie chcę się pakować w dyskusję bo nie wiem tak do końca jak to jest, a Ty jesteś chodząca encyklopedia to mnie oświeć proooooszęęęęęęęęęęęęęę
12 lata 11 miesiąc temu #289253 przez agnesssa
Dorcia mogłabym godzinami patrzeć na Lenkę :kiss: :kiss: :kiss: Śliczności

Mirella Twoja córcia też piękności :kiss:

Lacrijka Nie zdążyłam Ci napisać, że fajosko, że wyniki w normnie, a Ty już takie głupoty piszesz :silly: No przecie, że jest git i nie czytaj neta :ohmy: :ohmy:

Gorla opowiadaj, jak tam w robocie i jak teścior :ohmy: :ohmy: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :huh: :huh: :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289262 przez gorla
W robocie jest ok, jestem zadowolona, zobaczymy jak z kasa na koniec miecha :unsure: :unsure:

Teścior zrobiony i jedna krecha, tempka dalej wysoka i nie wygląda żeby @ miała szybko przyjść. A jajnik tak mnie kuł wczoraj wieczorem, ze szok.. teraz cisza

Majówko byłaś u gina co z tymi plamieniami??

Bidol od 4 miecha zaczyna sie produkcja mleka. Inne mają szybko inne dopiero po porodzie. Ja miałam full mleka po porodzie. Po prostu masz wysoką prolaktynę

Dorcia Lenka śliczności, podoba mis ie ten napis, że "królowa jest tylko jedna" :lol:

Mirell Duśka mała modleczka, nie obcinaj , ja obciełam Oliwce i już nie zrobiły sie loczki :) mój małż ma kręcone i teść.

Lacruś popieram wyjątkowo mesy :silly: idz do gina, czytanie nic nie da, ja już se sto chorób wynalazłam na wujku G
12 lata 11 miesiąc temu #289358 przez mesy
gorla wyjątkowo ? no wiesz ty cooooooooooooo :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :S
12 lata 11 miesiąc temu #289360 przez Lacrijka
Ide do gina we wtorek, bo mam monit po CLO. Zobacze co mi powie, juz nie czytam :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #289361 przez gosiak
Lenka jest super a bluzeczka wymiata nawet nie wiedziałam że takie cuda sa do kupienia :lol: :lol: jak urodzę to będę Was mamuski dopytywac gdzie takie ciuszki kupujecie :lol: :lol: :lol: ale to za jakiś czas hehhe optymistka dziś ze mnie że ło hohoh :laugh: :laugh:

Lacra jest dobrze nie pierdziel :blink:

Mirella mi ginka powiedziła że jak po tym moim badaniu HSG nic się nie ruszy to pozostaje inseminacja albo in vitro :( no ewentualnie wcześniej z CLO jeszcze spróbuję :dry:

Majówka ja po wizycie? :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #289367 przez mesy
Lacra idź idź a może akurat coś zaskoczy po tym CLO ;)
12 lata 11 miesiąc temu #289379 przez Lacrijka
Gosiak, nie peniaj.. ja juz tez od taty "pozyczyłam" kaske na In Vitro. Zbieranie mi nie szlo :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #289394 przez gosiak
ja nawet jeszcze nie patrzyłam ile kosztuje in vitro :(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #289404 przez Majowka
No, dziewczyny! Ide od Gina I spiewam!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:
Dzidziolek urosl ponad 1 cm! Ma juz 4,7 cm :woohoo: I wszyyyyyystko jest dobrze!
Dzieki Bogu! Bo stachu to ja sie najadlam....
To co tam bylo tydzien tem zniknelo, jest widoczny cien odklejania sie lozyska :( , wiec dlatego mam dalej lezec, a te rozowe uplawy byly spowodowane jeszcze nie wyleczona infekcja...lecze ja juz 2tyg :(
No, ale ogolnie jestem przeszczesliwa! :woohoo:

Dzieki za kciuczki! Przydaly sie :kiss: :kiss: :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży