BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #288830 przez bidol
Majówka - no Twój powinien iść na lekarz jak nic. Cóż za kompetentna diagnoza :lol: :lol: :lol: :lol: uśmiałam się do łez. Mój mi też by pewnie tak powiedział. Wyobraźnia męska nie zna granic :woohoo: :woohoo: Majówka nie wstawaj z łóżka. leż plackiem i dobijaj się do Gina.
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288833 przez Majowka
Agnessa, kupuje juz ugoowane I tylko scieram na tarce I doprawiam.... Uwielbiam tak! no I barszczyk oczywiscie! :)

No dokladnie Bidolku, ja mu mowie juz, zeby on mnie tylko sluchal I nic nie mowil, bo ja sie przez niego tylko niepotrzebnie denerwuje! :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #288839 przez bidol
Majówka - :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
oj faceci :woohoo: :woohoo: :woohoo:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288844 przez emka
Majówka :kiss: :kiss: :kiss: Na pewno wszystko jest ok, ale lepiej faktycznie poradzić sie lekarza. A twój małż może mieć rację z tymi buraczkami :) słyszałam o tym, że mocz moze sie zabarwić od buraczków. :silly:

Agneska A jak Ty sie czujesz?

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288847 przez Majowka
Eee, nie wiem Emka... Biale skrzepy I rozowy sluz, to mi na czopa wyglada :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288850 przez emka
Majówka Eee tam idź do gina i sie nie nerwuj, bo to szkodzi... :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 11 miesiąc temu #288855 przez bidol
Emka - mocz owszem może sama miałam taki przypadek i mało co se strachu nie padłam, ale bratowa mi podpowiedziała że się buraczkami na obiedzie u nich objadałam i to z tąd :woohoo: :woohoo:

Majówka - a może to tak na okres - nie małaś mieć w tym czasie???
12 lata 11 miesiąc temu #288857 przez Majowka
Nie wiem, bo mialam nieregularne cykle... Ostatnia @ mialam 10 list, wiec jakos tak nie pasuje.....
12 lata 11 miesiąc temu #288873 przez ViFi
Majowka napisał:

Nie wiem, bo mialam nieregularne cykle... Ostatnia @ mialam 10 list, wiec jakos tak nie pasuje.....

Nie denerwuj się ....spokojnie
Nie wiem tego z własnego doświadczenia ale dziewczyny gdzie coś pisały o obfitym białym śluzie
a ten różowy może oznaczać, że zaczyna się z kosmówki wykształcać łożysko....

www.maluchy.pl/pokaz_a_print.php3?nr=178

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 11 miesiąc temu #288886 przez agnesssa
Vifi całe szczęście, że Ty taka mądra jesteś :kiss: :kiss: :kiss: Majówka mam nadzieję, że jesteś spokojniejsza, ale do lekarza i tak dalej próbuj się dodzwonić :kiss: :kiss:

Emka ja się czuję cały czas tak samo :X :X :X :X :X może ciut lepiej niż wczoraj, ale ciągle mnie mdli tak konkretnie, a do tego dzisiaj brzuszek lekko pobolewa :woohoo: Ale za to humor mi dopisuje :lol: :lol: :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 11 miesiąc temu #288906 przez bidol
Agnesssa - podziwiam Cię. Dobry humor przy mdłościach :unsure: u mnie to nierealne :dry:

a wiecie co Wam powiem :unsure: Sama nie wiem czy to dobra wiadomość czy nie :huh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
B) B)
12 lata 11 miesiąc temu #288911 przez agnesssa
Bidol ja się nie znam na tym i nie wiem kiedy powinien się pokazać, wiem tylko, że odpowiedzialna za laktacje jest prolaktyna :huh:

Sama się dziwię, że mam dobry humor :blink: Aczkolwiek właśnie mnie na spanie wzięło, więc trochę Wam ponarzekam :lol: Otóż nie chce mi się siedzieć w pracy :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :lol: :lol: B) B)

12 lata 11 miesiąc temu #288937 przez bidol
Agnesssa - a Ty na zwolnienie się wybierasz??
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288940 przez Mirella
Bidol coś mi się wydaje że Gorla pisała że też miała tak wcześnie, to się z nią skonsultuj jak przyjdzie, Oliwkę urodziła to chyba nie było tak źle ;)

Majówka, jakby moja siostra miała tylko takie plamienia jak Ty to by wzruszyła lekceważąco ramionami podejrzewam, u niej to leci czasem żywa krew a czasem taka czarna, sorki za dosłowność, i w ogóle jakoś często ma te plamienia chociaz dupka bierze, raz nawet w szpitalu wylądowała, a jej ginka twardo że ma się nie przejmować, tak się czasem zdarza i tyle ;)

Lacra na mnie wczoraj nakrzyczała że nie piszę że Was kocham, no więc informuję że kokam bańdzo bańdzo

p.s. widziałyście??????????????????

wiadomosci.wp.pl/title,6-miesieczna-Magd...95392,wiadomosc.html
12 lata 11 miesiąc temu #288959 przez agnesssa
Noo Mirella w radiu o tym mówią, masakra jakaś :ohmy:

Bidol
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka